چهارمین جلسه از دوره اول کارگاهای آموزشی خصوصی کنگره60 نمایندگی هشتگرد کرج با استادی راهنمای محترم مسافر مجید و نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر حمید با دستور جلسه وادی هفتم و تاثیر آن روی من یکشنبه 16 شهریور ماه 1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر می کنم که امروز در شعبه جدید هشتگرد حضور دارم و در خدمت شما عزیزان هستم، تشکر می کنم از تمام عزیزانی که در این شعبه زحمت کشیدن تا به این زیبایی آماده شود، قبل از اینکه در مورد دستور جلسه صحبت کنم یک مطلبی را بیان کنم که در مسیر آمدن به این فکر می کردم که چه چیزی باعث می شود که من از کرج به سمت شعبه هشتگرد بیام؟ بنده که قبل از ورودم به کنگره60 تمام فکر و ذهنم این بود که چگونه، ازکجا و در چه مکانی مواد مخدر مصرف کنم.
واقعا چه اتفاقی افتاده است؟ در چند سی دی اخیر، جناب مهندس در مورد حس و ادراک زیاد مطلب بیان می کند و بنده این را متوجه شدم که ما افراد در کنگره60 عمل سالم، حس و انرژی خوبی دریافت می کنیم که با این عشق و علاقه در شعبات کنگره60 حضور پیدا می کنیم و به نظر بنده افرادی که در اینجا خدمت می کنند جزء خاص ترین انسانها هستند که نمی توان در جاهای دیگر همانندشان مشاهده کرد.
دستور جلسه این هفته وادی هفتم و تاثیر آن روی من می باشد، شش وادی قبل در مورد تفکر و به فرماندهی رساندن عقل صحبت می کند، و حالا در این وادی درباره پیدا کردن راه و چگونه استفاده کردن از آن است، بنده قبل از اینکه وارد کنگره60 شوم خیلی از راه ها را امتحان و در آن قدم گذاشتم ولی هیچ موقع نتیجه مطلوبی نداشت یا اینکه خیلی از افراد در جهان وجود دارند که آنها هم نتوانسته اند به راهی مناسب برسند.
چرا نمی توانیم پیدا کنیم؟ دلیلش را در وادی هفتم بیان می کند، که آدمها در دو دسته قرار دارند، انسانهای بی خرد و با خرد، انسانهای با خرد اول فکر می کنند بعد عمل می کنند ولی آدمهای بی خرد برعکس آن انجام می دهند، بنده در زمان مصرف مواد مخدر جزء دسته دوم بودم که همیشه در مسائل زندگی و روزمره دچار مشکل و همیشه در چالش قرار داشتم، ولی عملکرد آدمهای با خرد در ابتدا تفکر و مشورت و تحقیق می کنند بعد کاری را انجام می دهند و در اکثر مواقع موفق هستند.
بنده وقتی وارد کنگره شده همین افراد من را جذب کنگره کردند باور نمی کردم که آنها مصرف کننده بوده باشند و راهنمایی درست این افراد باعث شد که بنده ماندگار و به درمان اعتیاد برسم، تفکر و تحقیق کردن قبل از هر کاری نتیجه مطلوبی خواهد داشت، نمونه این افراد در کنگره زیاد وجود دارند مانند خدمتگزاران کنگره60، به نظر بنده راهنماها جزء موفق ترین افراد در زندگی هستند، چون در کنگره هر آنچه آموزش گرفتند را در زندگی شخصیشان در حال اجرایی کردن آن هستند.
بواسطه اینکه در اینجا در حال خدمت کردن به مردم هستند خداوند هم بهترین ها را سر راهشان قرار می دهد، برای خود بنده اینگونه بود که واقعا در کنگره نیروهای الهی و کمک خداوند را درک و لمس کردم، وقتی در مسیر مستقیم قرار می گیریم این اتفاقها برایمان رقم می خورد فقط نباید عجول باشیم و باید پارامتر زمان را در تمام مسائل در نظر بگیریم و با کمی صبر مطمئنا بهترینها برایمان اتفاق می افتد، و در آخر بهترین آرزوها را برای شما عزیزان دارم از اینکه به صحبتهای بنده توجه داشتید سپاسگزارم.
تایپ: مسافر حمید لژیون سوم
تنظیم و ارائه: مرزبان خبری مسافر حسین
- تعداد بازدید از این مطلب :
1224