English Version
This Site Is Available In English

راه صد ساله را یک شبه نمی‌شود طی کرد

راه صد ساله را یک شبه نمی‌شود طی کرد


سلام دوستان لیلا هستم همسفر

من قدم به قدم، کلمه به کلمه و جمله به جمله این وادی‌ها را شنیده بودم؛ اما هیچ‌ کس صورت‌مسئله این وادی‌ها را برای من به این سادگی و زیبایی نشکافته بود. وادی هفتم به من می‌گوید؛ باید بهترین راه را پیدا کنم، مثلاً برای درمان اعتیاد راه‌های بسیاری سر راه من و مسافرم بود؛ اما هیچ کدام از راه‌هایی که می‌دیدم برای درمان اعتیاد مؤثر نبودند.

افراد زیادی را می‌شناختم که بعد از خروجشان از کمپ دوباره مواد‌مخدر مصرف می‌کردند. کمپ‌های اجباری، اردوگاه‌های ترک اعتیاد، کلینیک‌ها و ... هیچ کدام جوا‌بگوی درمان اعتیاد و بهترین راه نبودند؛ زیرا اصلاً سیستم‌ایکس برای آن‌ها مطرح نبود. همه ما چنین می‌پنداشتیم که اگر کمی غیرت داشته باشند کافی است تا اینکه با درمان قطعی روشDST و داروی OT آشنا شدیم.

دلم شکست وقتی متوجه شدم همسرم مصرف‌کننده شده، نه از مصرف مواد‌مخدر او، بلکه از اعتمادی که به او داشتم، تمام اعتمادم پودر شد و از اینکه با من صادق نبود. اکنون از او تشکر می‌کنم و بسیار خوشحال هستم که مصرف‌کننده شد تا از طریق او بتوانم از آموزش‌ها و آرامش کنگره۶۰ برخوردار باشم. وقتی وارد کنگره‌۶۰ شدم بسیار ناامید بودم، حتی گاهی به خودکشی نیز فکر می‌کردم، تفکر کردن را بلد نبودم که راه را بیابم و خود را از منجلابی که درون آن دست و پا می‌زدم نجات دهم.

خداوند را شکر می‌کنم که راهی را نشانم داد تا به وسیله آن آرامش به زندگی من برگردد‌ و از وادی‌ها آموزش بگیرم که چگونه زندگی کنم. با اینکه اکنون مسافرم سفرش را خراب کرده و در دوران انضباطی به‌سر می‌برد؛ اما حالم خوب است. مسافر من شش ماه در مسیر درمان اعتیاد خوب سفر می‌کرد؛ ولی من در اثر تفکر نادرست، تبدیل به نیروی منفی شدم و به پای او پیچیدم که چرا سر کار نمی‌روی؟ تا کی باید بی‌پول بمانیم که سفر کنی؟ راه را یافته بودم؛ اما کشف نکرده و قدردان نبودم. حال که این روزها را می‌گذرانم افسوس می‌خورم؛ ولی به راهی که در آن قدم برداشته‌ام امیدوار هستم.

آقای مهندس حسین دژاکام فقط درمان اعتیاد را به ما نشان ندادند، بلکه انسان واقعی بودن را به ما آموزش می‌دهند. مسافران جونز، مسافران نیکوتین خانم، حتی ورزش در پارک‌ها و تمام راه‌های سلامتی را به ما نشان دادند. اکنون که خودم مسافر نیکوتین هستم متوجه گره‌های درونی خودم شده‌ام. من اگر بتوانم خودم را اصلاح کنم دنیا را زیبا می‌بینم، مسافرم و تمام انسان‌های اطرافم را نیز خوب می‌بینم.

پیدا کردن راه مهم‌ترین نکته است. مطمئن و امیدوار هستم روزی می‌رسد که با مسافرم از دستان پر مهر آقای مهندس حسین دژاکام گل رهایی را خواهیم گرفت و روزی می‌رسد که با اجازه ایشان راهنما می‌شوم. آرزو می‌کنم که از خدمتگزاران واقعی کنگره‌۶۰ باشم، روزی برسد که به خودم افتخار کنم و در پیشگاه خداوند و راهنمای خودم سربلند و روسفید باشم.

در پایان از راهنمای خودم همسفر فاطمه که به من اعتماد کردند و اجازه دادند مشارکتی در رابطه با وادی هفتم داشته باشم تشکر می‌کنم، همچنین از آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان تشکر ویژه دارم.

سلام دوستان زلیخا هستم همسفر

انسان در زندگی روزمره خود مسائل و مشکلات زیادی را باید حل کند؛ اما مسئله مهم این است که از چه راهی اقدام به حل مشکلات خود می‌کند. برای اینکه در حل مشکلات به نتيجه برسیم ابتدا باید راه ‌حل آن را پیدا کنیم. راه حل بیماری اعتیاد چه چیزی بود؟ راه حل سیستم‌ایکس بود که توسط آقای مهندس حسین دژاکام کشف شد. در بقیه مسائل زندگی هم همین‌‌گونه است، ابتدا باید راه حل را پیدا کرده سپس اقدام به حل مشکل کنیم.

از وادی اول تا چهارم متوجه شدیم که چگونه باید فکر کنیم، در وادی پنجم دانستیم که باید افکار و اندیشه‌های خود را به مرحله اجرا درآوریم، در وادی ششم فرمان‌روایی عقل را به درستی شناختیم، حالا باید به فرمان عقل خود عمل کرده و راه درست را برای حل مشکلات پیدا کنیم. متأسفانه دوستان زیادی را به خاطر پیدا نکردن راه درست از دست دادیم و قربانی شدند.

انسان‌های خردمند برای پیدا کردن راه درست، ابتدا فکر و بعد اقدام به حل مسائل می‌کنند. افراد زیادی هستند که هنوز راه درستی برای درمان اعتیاد پیدا نکرده‌اند و ما نمی‌توانیم بگوییم که آن‌ها بی‌اراده هستند، بلکه جسم، روان و تفکر آن‌ها به دلیل پیدا نکردن راه حل مناسب از تعادل طبیعی خارج شده‌است.

همیشه پیدا کردن راه صحیح برای حل مشکلات در تمام زندگی نقش بسیار مؤثری دارد. بسیاری از انسان‌ها فکر می‌کنند راه درستی را برای حل مسائل انتخاب کرده‌اند؛ در حالی که سر از مسلخ در‌خواهند آورد و زمانی متوجه می‌شوند که کار از کار گذشته است. برای باز کردن قفل هر دری یا صندوقی ابتدا باید کلید آن را پیدا و سپس با کلید اقدام به باز کردن آن کرد.

صراط‌مستقیم راهی است که انسان‌های خردمند را به مقصد می‌رساند، ممکن است این مقصد بهشت، رسیدن به هدفی معقول یا کشف حقیقت باشد. انسان‌های خردمند می‌دانند که تمامی امامان، پیامبران، متفکران و اندیشمندان همیشه می‌خواستند که راه درست زندگی کردن را به آن‌ها آموزش دهند.

سلام دوستان مرضیه هستم همسفر

پیدا کردن راه بسیار مهم‌ است و باید درباره راهی که می‌خواهیم در پیش بگیریم تفکر کنیم. بسیاری از انسان‌ها به خاطر پیدا نکردن راه درست، زندگی‌شان از هم پاشیده شده‌است. حقیقت چیزی است که در گذشته بوده، الهست و در آينده هم خواهد بود. ما در این دنیا هر چه بکاریم همان را برداشت می‌کنیم. اگر کسی بخواهد اعتیاد خود را درمان کند؛ باید راه سختی را پشت‌سر بگذارد تا به هدف خود که رهایی از دام اعتیاد است، برسد. راه صد ساله را یک شبه نمی‌شود طی کرد.

بعضی افراد که نمی‌توانند اعتیاد خود را درمان کنند دست به خودکشی می‌زنند؛ زیرا راه درست را انتخاب نکرده‌اند و شکست می‌خورند. در درمان اعتیاد اراده به تنهایی کافی نیست. تنها پیدا کردن راه مهم نیست، بلکه چگونه حرکت کردن نیز بسیار مهم است. بسیاری از افراد، بهترین راه که کنگره۶۰ است را انتخاب کرده‌اند؛ ولی درست حرکت نمی‌کنند و شکست می‌خوردند. ما برای رسیدن به اهداف‌ خود باید تلاش و سختی‌ها را تحمل کنیم و به راه‌ خود ادامه دهیم.

در این وادی انسان‌ها به دو گروه خردمندان و کم‌خردان تقسیم می‌شوند. کم‌خردان گروهی هستند که اول حرف می‌زنند، بعد تفکر می‌کنند و بدون اینکه به مقصد فکر کنند، کاری را انجام می‌دهند در نتیجه همیشه برای خود و دیگران مشکل درست می‌کنند. خردمندان کسانی هستند که ابتدا تفکر می‌کنند بعد کاری را انجام می‌دهند و می‌دانند که بهترین گنج، گنج درون است.

انسان‌ها همه در زندگی خود هدف دارند و آن رسیدن به مقام والای انسانی است. برای رسیدن به این هدف یک راه وجود دارد و آن هم قرار گرفتن در مسیر ارزش‌ها و صراط‌مستقیم است.

تایپ: رابط خبری همسفر کلثوم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)

ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت

ارسال: همسفر زهره نگهبان سایت

همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .