English Version
This Site Is Available In English

حال خوش با خدمت کردن به دست می آید

حال خوش با خدمت کردن به دست می آید

به مناسبت هفته سایت گفتگویی با یکی از اعضای سایت نمایندگی دامغان ترتیب داده‌ایم شما را به خواندن این گفتگو صمیمانه دعوت می‌نماییم .

-لطفاً به ما بگویید وظیفه شما در سایت کنگره چیست؟

سلام دوستان شقایق هستم یک همسفر
بنده مسئولیت دبیری سایت را بر عهده دارم؛ به این صورت که در طول هفته مطالبی تحت عنوان دلنوشته را ویرایش می‌کنم و در سایت بارگذاری می‌کنم.

-در آستانه هفته سایت از حس و حال خدمت در این جایگاه برای ما بگویید؟

خدمت در سایت سراسر آموزش است حداقل برای من از زمانی که این خدمت را پذیرفتم هرروز برای من حس دل‌نشینی دارد. با خواندن دلنوشته همسفران  و داستان‌های متفاوت زندگی آن‌ها عمیقاً همزاد پنداری می‌کنم.

-لطفاً به ما بگویید تاکنون در چه جایگاه‌هایی خدمت کرده‌اید؟ شیرین‌ترین تجربه شما مربوط به کدام جایگاه بوده است؟ 

بنده تا‌کنون جایگاه‌های شیرین لژیون سردار، دبیری، نگهبانی، دبیری سایت و نگهبان صوتی را برعهده داشتم و قشنگ‌ترین قسمت خدمت برای من نگهبانی بود.

- شما علاقه و میل بسیاری به خدمت در سیستم کنگره‌۶۰ دارید این از مسئولیت‌های شما مشهود است. لطفاً بفرمایید خدمت کردن در این سیستم چه دستاورد‌هایی برای شما داشته و دارد؟ که تا این حد مشتاق به خدمت هستید؟

من خودم را عضو ناچیزی از سیستم کنگره‌۶۰ می‌دانم. آن‌قدر این مکان برای من دل‌نشین است و سراسر مهر که حتّی تصور اینکه روزی در این مکان نباشم در ذهنم نمی‌گنجد. اینجا واقعا خانه و خانواده دوم من است با رهایی مسافرم و تغییر بسیار خوبی که در اخلاق و رفتار ایشان دیدم به کنگره ایمان آوردم و زندگی آرام امروزم را مدیون این مکان و جناب آقای مهندس دژاکام هستم و باید تا جایی که می‌توانم خدمت کنم تا بلکه بتوانم دین خود را ادا کنم.

-بعد از رهایی مسافرتان چه انگیزه‌ای شما را بر آن داشت که در کنگره بمانید و خدمت کنید؟

انگیزه خدمت به همنوعانم به خانواده هایی که دردشان از جنس درد خود من است، برای برگشتن امید و آرامش و سلامتی به زندگی آن‌ها، برای تولد فرزندانی پاک در محیطی آرام و به دور از اعتیاد... دوست دارم آرامشی را که من تجربه می‌کنم آن‌ها هم در زندگی تجربه کنند.

-چگونه می‌توانیم در جشن هفته ایجنت و مرزبانان تشکر و قدردانی کنیم ؟

ما همان‌طور که یاد گرفتیم در کنگره‌ می‌توان به 3 روش تشکر کرد؛ زبانی، عملی و قلبی هرچند زحماتی که این عزیزان می‌کشند از نظر من با هیچ کاری قابل جبران نیست؛ اما حداقل می‌تواند با انجام این قدردانی‌ها خدمت را برای آن‌ها سهل کرد.

-چه شد که خدمت در سایت را انتخاب کردید؟

من هر خدمتی را که بر عهده دارم همه و همه را مدیون زحمات بی پایان راهنمایم خانم آرزو هستم. ایشان همیشه و در همه حال ما را تشویق به خدمت کردن می‌کنند. دستشان را می‌بوسم و قدردان زحماتشان هستم.

-لطفاً برای همسفران بگویید کیفیت مطالب ارسالی آنها چه نقشی می تواند در جذب افراد به کنگره‌۶۰ و مسیر درمان اعتیاد ایفا کند؟

همان‌طور که همه می‌دانیم بسیاری از افراد از طریق سایت ممکن است با کنگره آشنا شوند؛ بنابراین باید تمام سعی خود را کنیم که مطالب مفید و ارزشمند تهیه کنیم تا مردم بسیاری بتوانند به این مکان مقدس بیایند و درمان شوند.

فرق کسی که در کنگره خدمت می‌کند و کسی که خدمت ندارد و دلش نمی‌خواهد خدمت کند چیست؟

کسی که خدمت می‌کند همیشه حال خوشی را همراه خود دارد. من به شخصه هروقت حال روحی خوبی ندارم سعی می‌کنم حتّی با یک خدمت کوچک آن حال خوب را بدست آورم و به نظرم حال خوش فقط و فقط با خدمت کردن به انسان‌ها بدست می‌آید.

آیا خدمت در سایت توانسته کمکی در سفر خودتان و مسافرتان داشته باشد؟

بله صددرصد همین طور است گره‌های بسیاری که در زندگی داشتیم توسط همین خدمت کردن در سایت برطرف شد.

-سایت کنگره در آشنا شدن شما با کنگره چه نقشی دارد؟

حقیقت امر بنده از قبل هیچ‌گونه آشنایی با سایت کنگره و حتّی خود کنگره‌۶۰ نداشتم و از طریق یکی از دوستان معرفی شدیم.

-لطفاً برای ما بفرمایید تعادل بین خدمت و خانواده را چگونه برقرار می‌کنید؟

سعی می‌کنم با برنامه‌ریزی بتوانم هرکار و مسئولیتی را درست انجام دهم که لطمه ای در زندگی وارد نشود؛ به‌طور مثال برای خودم ساعت‌هایی را مشخص می‌کنم که بتوانم طبق روزهای هفته و خدمت‌ها برنامه ریزی داشته باشم و هم در خدمت خانواده باشم و هم به کارهای کنگره و خدمت هایی که دارم برسم .

در پایان اگر نکته و صحبتی در مورد هفته سایت دارید بفرمایید.
جناب آقای مهندس تماماً فکر شده، عمل می‌کنند. در راه درمان و پیشرفت و معرفی کردن کنگره 60 به عموم مردم مخصوصا سایت که تاثیر بسیار زیادی در آشنایی مردم و معرفی کنگره به آن‌ها دارد. از ایشان و خانواده محترم‌شان بسیار سپاسگزارم و هفته سایت را صمیمانه به تمامی خدمت‌گزاران سایت
تبریک و خدا قوت می‌گویم.

امیدوارم خیر و برکت این خدمت در زندگی تمام این افراد جاری و ساری باشد.

از شما خانم شقایق عزیز سپاسگزارم که وقت گرانبهای خود را در اختیار ما گذاشتید و به سوالات ما پاسخ دادید. بهترین‌ها را از خداوند مهربان برای شما خواستارم.

طراح سوال: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)
تایپ: همسفر شقایق رهجوی راهنما همسفر آرزو ( لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر آرزو ( لژیون دوم)
همسفران نمایندگی دامغان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .