English Version
This Site Is Available In English

ما در این دنیا هرچه بکاریم همان را درو می‌کنیم

ما در این دنیا هرچه بکاریم همان را درو می‌کنیم
مقاله
 
وادی هفتم به ما می‌گوید: رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است، یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم. یافتن راه یکی از مهمترین فاکتورهایی است که برای هر انسان موجود است. باید در مورد آن راهی که می‌خواهیم در پیش بگیریم تفکر کنیم.
 
خیلی‌ها به واسطه پیدا نکردن همین راه زندگی‌شان از هم پاشیده شده و موجودیت خودشان را از دست داده‌اند و به بیراهه رفتند‌. این وادی فقط در مورد اعتیاد صدق نمی‌کند بلکه در تمام مراحل زندگی می‌تواند برای ما یک راهگشا باشد. همان‌طور که در کنگره گفته می‌شود همیشه بهترین راه کوتاه ترین راه نیست.
 
حقیقت چیست؟ حقیقت چیزی است که در گذشته بوده، هست و در آینده نیز خواهد بود؛ یعنی مثلاً من نمی‌توانم حقیقت داشته باشم چون در گذشته نبوده‌ام و در آینده نیز معلوم نیست که باشم یا نه، ما خیلی از چیز‌ها را با حقیقت اشتباه می‌گیریم.
 
ما در این دنیا هرچه بکاریم همان را درو می‌کنیم. اگر محبت بکاریم محبت درو می‌کنیم اگر نفرت بکاریم نفرت درو می‌کنیم. اگر شخصی بخواهد به رهایی از اعتیاد برسد باید مسیر سخت و طولانی را طی کند تا به خواسته و هدفش برسد، یعنی نمی‌شود راه صد ساله را یک شبه طی کرد.
 
هرچه مقابل مشکلات محکم باشیم زودتر شکست می‌خوریم. باید دانایی خودمان را بالا ببریم و از راهش وارد شویم. اما فقط یافتن راه مهم نیست، آنچه از آن راه برداشت می‌کنیم و چگونه حرکت می‌کنیم هم اهمیت دارد. خیلی‌ها راه کنگره را پیدا می‌کنند که بهترین راه است اما چون درست حرکت نمی‌کنند موفق نمی‌شوند.
 
باید به حقیقت موضوع پی ببریم که تمام مسؤلیت‌ها به دوش خودمان است. کسی که هدفش رهایی باشد تمام سختی‌های راه را تحمل می‌کند و ادامه می‌دهد و در آخر به رهایی می‌رسد.
 
همه ما در زندگی با مسافرهایمان بسیار سختی کشیدیم و همیشه این ادعا را داریم. در اینجا جناب مهندس می‌فرمایند: حالا در این مسیر باید پا به پای مسافر بیایی و رمز و راز رها شدن را پیدا کنی.
 
بنابراین برای کشف حقیقت یا برای آشکار ساختن اصل هر موضوع یا حقیقتی که پنهان است ما نیازمندیم تا رمز و راز آن را بگشاییم، که در اینجا رمز آن می‌شود پیدا کردن راه یا مسیر حرکت، و راز آن یعنی آنچه برداشت می‌نماید یا طی کردن و پیمودن راه یا مسیر حرکت تا رسیدن به حقیقت.
 
برای باز کردن قفل هر دری یا صندوقی اول بایستی کلید آن را پیدا کرد و دوم بایستی با کلید اقدام به باز نمودن قفل نمود. حال که صحبت قفل و کلید شد در نظر داشته باشیم، همیشه قفل سازان بسیار و کلید سازان اندک هستند.
 
اگر بخواهیم آموزش‌ها روی ما تأثیر داشته باشد و آنها را درک کنیم باید حس خودمان را باز کنیم. حس بسته آموزش نمی‌گیرد. در وادی هفتم می‌خواهد فرق کم‌خردان و خردمندان را این‌گونه بگوید: که ما به دیگران یکبار آموزش می‌دهیم این راه است و این چاه. اگر کسی قرار باشد متوجه موضوع شود با همان بار اول متوجه می‌شود.
 
کم‌خردان راه را پیدا می‌کنند و بدون اینکه به نتیجه راه فکر کنند به مسیر ادامه می‌دهند و با اینکه مسیر مشخص شده تجربه دیگران را نادیده می‌گیرند و درس نمی‌گیرند و شکست می‌خورند، اما خردمندان برعکس قبل از اینکه شروع به صحبت کنند تفکر می‌کنند و به تابلو‌ها و مسیر زندگی توجه می‌کنند و از تجربیات دیگران درس می‌گیرند و مسیر درست را انتخاب می‌کنند و تبدیل به انسان‌های سالم می‌شوند تا نار وجودی خود را تبدیل به نور کنند.
 
اگر ما در گروه خردمندان قرار داشته باشیم به آرامی در خواهیم یافت که جهان و جهان‌ها مملو از انواع و اقسام انرژی است. همه افراد کنگره طبق وادی‌ها و آموزش‌ها می‌آموزند که هرگز از سختی‌ها نهراسند و باید همیشه وارد عمل شوند تا به تعادل و فرمان عقل نزدیک شوند به این دلیل که می‌دانند زندگی جمع اضداد است و در مشکلات زندگی ماتم نمی‌گیرند بلکه با مشکلات مبارزه می‌کنند و می‌دانند که مشکلات رحمت خداوند است.
 
حال ممکن است مقصد نقطه‌ی خوب همراه با شادی و محبت و صلح و آرامش و آسایش باشد و ممکن است مقصد نقطه‌ای طوفانی همراه با زمین لرزه‌ی توأم با گرد و غبار و فرو ریختن آوار بر سرمان باشد.
 
خدا را هزاران هزار بار شکر می‌کنم که راه خودم و مسافرم به کنگره باز شد و از تمام آموزش‌های کنگره بهره می‌بریم.
 
*نتیجه گیری:*
باید همیشه بهترین راه را انتخاب کنیم نه کوتاهترین راه را. تجربه‌ی من این بود که فکر می‌کردم بهترین راه این است که مسافر من با کوتاهترین راه ترک کند که سریعتر به مقصد خود برسد ولی گفته شد شما وقتی مسیر را اشتباه می‌روید به بن بست می‌رسید. پس سعی کردم در مسیر درست قرار بگیرم و آموزش‌ها را بگیرم تا به مقصد خود برسم امیدوارم به مقصد خود که رهایی و حال خوب است خواهم رسید.
 
منبع : کتاب عشق -سایت کنگره -سی دی وادی هفتم
نویسنده: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم) 
رابط خبری: همسفر اعظم رهجوی همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم) نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .