English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به حقیقت

رسیدن به حقیقت

در وادی هفتم دانستیم که رمز و راز کشف حقیقت، در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آن‌چه برداشت می‌نماییم. وادی هفتم می‌گوید که عقل بایستی با نیروهای خود، بعضی از مجهولات را کشف نماید تا راه درست را به ما نشان دهد؛ پس در این وادی، بحث بر روی پیدا کردن راه است. همیشه پیدا کردن راه صحیح برای حل مشکلات، در تمام زندگی نقش مؤثری دارد. ما اگر قصد انجام کاری داشته باشیم یا بخواهیم به مسیری برویم؛ باید بدانیم کدام راه درست است. آیا راهی که انتخاب می‌کنیم ما را سالم به مقصد و هدف می‌رساند یا خیر؟ اگر بدون تفکر و اندیشه راه را انتخاب کنیم، سر از مسلخ در می‌آوریم و نابود می‌شویم، آن زمان دیگر کاری از دست ما ساخته نیست.

دوستان زیادی از ما هستند که قربانی شدند فقط به‌دلیل این‌که راه را اشتباه رفتند و زندگی آن‌ها از هم متلاشی شد. گروهی از انسان‌ها نیز با تمام تلاش و اراده، در اثر انتخاب راه غلط، وسایل نابودی خود و دیگران را فراهم کردند. برخی‌ها نیز چون نتوانستند راه‌حل پیدا کنند و مشکلشان را برطرف نمایند، دست به خودکشی زدند؛ بنابراین پیدا کردن راه صحیح برای حل مشکلات، در تمام زندگی نقش اساسی دارد.

دانستیم که رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است: یکی یافتن راه و دیگری، آن‌چه برداشت می‌نماییم. راز، یعنی پوشیده و پنهان. رمز، یعنی راز نهفته. کشف، یعنی آشکار ساختن و پیدا کردن. حقیقت، یعنی حق، اصل، نهایت هر چیزی، راستی و درستی. برای کشف حقیقت و آشکار ساختن هر موضوعی که پنهان است؛ باید رمز و راز آن را بگشاییم. در این‌جا رمز آن پیدا کردن راه می‌شود و راز آن‌چه برداشت می‌کنیم. با طی کردن راه، به حقیقت می‌رسیم. اگر به انسان‌ها به‌صورت سرانگشتی نگاه کنیم، گروهی از آن‌ها برای انجام کارهای خودشان، قانون وادی هفتم را در نظر می‌گیرند و گروهی نیز اصلاً توجهی به این قانون ندارند.

اگر انسان‌ها را به‌صورت فرضی به دو گروه تقسیم کنیم، با کمی تفکر می‌فهمیم که ما جزء کدام دسته هستیم. الف: گروه کم‌خردان ب: گروه خردمندان، از نشانه‌های گروه کم‌خردان این است که همیشه اول حرف می‌زنند و بعد فکر می‌کنند یا در انجام هر کاری بدون بررسی و اندیشه آن را انجام می‌دهند در ادامه دچار مشکل می‌شوند و تازه به دنبال راه‌حل می‌گردند؛ اما گروه خردمندان، کسانی هستند که پیش از سخن گفتن، خوب فکر می‌کنند؛ زیرا می‌دانند سخن گفتن، خود نوعی تعیین مسیر است. در انجام هر کاری، تمام ابعاد را بررسی کرده، سود و زیان آن را می‌سنجند و سپس وارد عمل می‌شوند.

تأثیری که این وادی در زندگی ما گذاشت این بود که در انجام هر کاری اول خوب فکر کنیم و سپس راه درست را انتخاب نماییم تا بتوانیم به هدف و مقصد با وضعیت مناسب برسیم. پیش از ورود به کنگره‌۶۰ راه‌های زیادی را برای درمان اعتیاد مسافرم امتحان کردیم؛ اما بارها با شکست مواجه شدیم و بیش‌تر از قبل در تاریکی فرو رفتیم؛ چون راه را اشتباه می‌رفتیم و موفق نمی‌شدیم. روزی رسید که با کنگره‌۶۰ آشنا شدیم و وارد آن شدیم. توانستیم رمز و راز درمان اعتیاد مسافرم را در کنگره کشف کنیم و به اصل قضیه پی ببریم که اعتیاد یک جایگزین مزمن است، نه صرفاً وابستگی.

مهندس دژاکام فردی بودند که رمز و راز این حقیقت را کشف کردند و توانستند با روش DST درمان را عملی سازند. اکنون هزاران مسافر با این روش، نه تنها اعتیادشان درمان شده است؛ بلکه از نظر جسم، روان و جهان‌بینی نیز به تعادل و درمان کامل رسیده‌اند. ما با حضور در کارگاه‌های آموزشی کنگره‌۶۰ و کسب آموزش‌ها به این نتیجه رسیدیم که انسان با حرکت و تلاش می‌تواند به هدف برسد. اگر مشکلی دارد؛ باید با کوشش و تلاش آن را حل کند، در غیر این صورت به هیچ جا نمی‌رسد. ما با آموزش گرفتن در کنگره، آگاهی و دانایی خود را بالا بردیم، به فرمان عقل نزدیک شدیم و آن را به اجرا درآوردیم.

در نهایت نتیجه می‌گیریم که اگر در زندگی به دنبال صلح، آرامش، آسایش، دوستی و محبت هستیم؛ باید صراط‌مستقیم را انتخاب کنیم. صراط‌مستقیم راهی است که ما را به هدف و مقصد می‌رساند. امیدوارم با کمک این آموزش‌ها و پیاده‌سازی وادی‌ها، به‌ویژه وادی هفتم، در زندگی راه درست را برگزینیم و سر از بیراهه درنیاوریم؛ همچنین باید بدانیم برای باز کردن هر قفل یا دری، ابتدا لازم است کلید آن را پیدا کنیم و سپس اقدام به گشودن آن کنیم.

منبع: کتاب عشق، چهارده وادی برای رسیدن به خود
رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
نویسنده: همسفر حافظه رهجو راهنما همسفر ام‌البنین (لژیون هفدهم)
ویرایش: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
ارسال مطلب: همسفر طیبه، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .