English Version
This Site Is Available In English

اگر فرمان بردار خوبی باشیم فرمانده خوبی میتوانیم باشیم.

اگر فرمان بردار خوبی باشیم فرمانده خوبی میتوانیم باشیم.


جلسه دوازدهم  از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی بندرعباس با استادی  مسافر مسعود و نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافر امین  با دستور جلسه " از فرمانبرداری تا فرماندهی " روز یک شنبه  نهم شهریور ماه ۱۴۰۴ راس ساعت 17:00 آغاز  بکار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
از اینکه یک روز دیگر در جمع دوستان هستم و آموزش می بینم بسیار خوشحال هستم ، دستور جلسات را که یکی یکی جلو میرویم به این نتیجه رسیدم که اینها به ما کمک میکنند تا سفر با کیفیتی داشته باشیم  و به تعادل برسیم ، به عقیده من تا فرمانبردار خوبی نشویم نمیتوانیم فرمانده خوبی باشیم.


قبل از اینکه ما وارد اعتیاد شویم شهر وجودی ما دست خود ما بود و به کارهایمان می رسیدیم اما در مرحله اعتیاد فرماندهی این شهر در اختیار مواد مخدر و اعتیاد است و به کوچک ترین کارهایمان نمیرسیم ؛ کنگره شصت به ما کمک می کند تا دوباره فرماندهی بدنمان را پس بگیریم که این امر با تلاش و منظم سفر کردن میسر میشود و از پیروی کردن از راهنما و پیش کسوتان غافل نشویم ، در کتب الهی به داستان حضرت آدم و حوا اشاره شده است که در اثر نافرمانی سقوط میکنند و این داستان دقیقا در مورد مصرف مواد مخدر صادق است و باید از آن درس بگیریم و از قانون کنگره و دستورات راهنما پیروی کنیم و فرمانبردار باشیم  ، افرادی که به رهایی رسیدن و وارد سفر دوم شده اند، همگی ازراهنما ، مرزبانی ،حرمت و قوانین کنگره پیروی کرده اند در نتیجه اگر فرمانبردار خوبی باشیم میتوانیم فرمانده خوبی باشیم و اگر نافرمانی کنیم به تاریکی فرو میرویم .


تایپ و ویراستاری : مسافر امیرحسین رهجوی راهنما مسافر علیرضا 
عکس : مسافر سجاد رهجوی راهنما مسافر علیرضا
ارسال: مسافر قاسم رهجوی راهنما مسافر علیرضا
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .