English Version
This Site Is Available In English

اطاعت پذیری

اطاعت پذیری

جلسه پنجم از دوره چهاردهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران با استادی مسافر مختار، نگهبانی مسافر روح‌الله و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه " از فرمانبرداری تا فرماندهی " یک‌شنبه 9 شهریور 1404 ساعت 17 آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد :

وقتی صحبت از «فرماندهی» به میان می‌آید، ناخودآگاه ذهن ما به دوران خدمت سربازی و حال و هوای نظامی‌گری سوق پیدا می‌کند؛ دورانی که اکثر ما آن را تجربه کرده‌ایم. جالب اینجاست که مهندس دژاکام نیز در سی‌دی‌های مربوط به این دستور جلسه، اشاراتی به همین بُعد نظامی فرماندهی داشته‌اند.
اگر بخواهیم حتی در یک شرکت کوچک استخدام شویم و آرزوی پیشرفت و ارتقاء در آن محیط را در سر داشته باشیم، بدون فرمانبرداریِ درست، قطعاً با چالش روبرو خواهیم شد و در نهایت ممکن است به اخراج منجر شود. بنابراین، کلید رسیدن از جایگاه فرمانبرداری به فرماندهی، همین «چشم گفتن» و اطاعت‌پذیری ماست. این اصل در هر زمینه‌ای می‌تواند به ما کمک کند. در کنگره ۶۰ نیز، تنها با «گوش دادن» و «چشم گفتن» به فرامین راهنما و مرزبانان است که می‌توانیم به مقام فرماندهی در زندگی خود دست یابیم.
به یاد دارم زمانی که درگیر تخریب بودم و در اعماق تاریکی دست و پا می‌زدم، برای تهیه مواد مصرفی‌ام مجبور بودم در مقابل فرد فروشنده، هرچند مرا تحقیر می‌کرد، «چشم» بگویم تا به خواسته‌ام برسم. در کنگره نیز برای رسیدن به سلامتی و رهایی، باید با تمام وجود فرامین را «چشم» بگوییم تا به مرحله فرماندهی بر خود و زندگی‌مان برسیم.

تایپ : مسافر حسین لژیون سوم

ارسال : مسافر عسگر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .