English Version
This Site Is Available In English

دانایی یعنی تشخیص ماهيت خواسته‌ها در هر شکل و هر لباسی

دانایی یعنی تشخیص ماهيت خواسته‌ها در هر شکل و هر لباسی

دوازدهمین جلسه از دور هجدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره 60 نمایندگی بیهقی سبزوار روزهای سه‌شنبه با استادی مسافر حسین؛ نگهبانی مسافر روح‌الله و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه «دانایی و دانایی مؤثر و سواد» 4 شهریورماه ساعت 17 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر در ابتدا از راهنمای محترم مهدی آقا تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند که این جایگاه را تجربه کنم، آموزش بگیرم و خدمت کنم از گروه مرزبانی ایجنت محترم نگهبان و دبیر جلسه هم تشکر می‌کنم. دستور جلسه راجع به دانایی و دانایی مؤثر هست. تعریف دانایی: دانایی یعنی تشخیص ماهيت خواسته‌ها در هر شکل و هر لباسی، شما وقتی‌که دانایی داشته باشید می‌توانید خواسته‌هایی را که از نفس صادر می‌شود بهتر بشناسید و تشخیص بدهید که این خواسته از نفس اماره صادر شده است یا لوامه این خواسته‌ها معقول است یا غیرمعقول، هر چه دانایی بیشتر باشد خواسته‌های ما معقول‌تر هست. در جزوه جهان‌بینی یک مثلث هست به نام مثلث دانایی که شامل سه ضلع هست تفکر، تجربه، آموزش و روبروی مثلث دانایی مثلث جهالت قرار دارد که شامل منیت، ناامیدی و ترس هست که مانع رشد مثلث دانایی می‌شود. هر چقدر دانایی ما بیشتر باشد ما می‌توانیم در مقابل خواسته‌های نفس اماره مقاومت کنیم و آن‌ها را اجابت نکنیم و تسلیم خواسته‌های نفس اماره نشویم.

دانایی مؤثر وقتی اتفاق می‌افتد که هر سه ضلع مثلث دانایی به‌طور موازی و مساوی رشد کند و این امر میسر نمی‌شود مگر اینکه با آموزش گرفتن و کاربردی کردن آموزش‌ها. یکی از سدهایی که مقابل دانایی انسان قرار می‌گیرد سد جهالت هست ما در هر سطح که قرار داریم باید آموزش گرفتن خودمان را بالاتر ببریم تا بتوانیم در مقابل نفس اماره پیروز بشویم بدون افزایش دانایی هرگونه تغییری در درون ناپایدار و بی‌فایده است زیرا تا زمانی که قدرت تشخیص پیدا نکنیم تنها می‌توانیم به‌صورت طوطی‌وار مفاهیم را حفظ نماییم که فاقد ارزش هست. امیرالمؤمنین می‌فرماید آن‌کس که دو روزش یکسان باشد متضرر شده است. زمان سپری‌شده انرژی هم مصرف‌شده ولی چیزی برداشت نشده است تا زمانی که دانایی ما بدون تغییر بماند همچنان با حقه‌ها فریب می‌خوریم و مدام اشتباه تکرار می‌شود و ما همچنان ناتوان در حل مسائل خود باقی می‌مانیم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه نمودید سپاسگزارم.
عکاس: مسافر علی از لژیون هفتم باراهنمایی مسافر مهدی
تایپ: مسافر علی‌اکبر از لژیون نهم باراهنمایی مسافر علی
تنظیم: سایت بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .