English Version
This Site Is Available In English

چیدمان وادی‌ها خیلی قشنگ و زیبا است

چیدمان وادی‌ها خیلی قشنگ و زیبا است

هفتمین جلسه از دوره بیست و نهم، سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران و همسفران در روزهای پنجشنبه به استادی: راهنمای محترم، مسافر حسین و نگهبانی: مسافر محمدعلی و دبیری: مسافر مجید با دستور جلسه «وادی ششم و تأثیر آن روی من و جشن تولد یک سال رهایی مسافر حسن» در تاریخ ۳۰ مردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر خداوند را شاکر و سپاسگزارم فرصت داد بار دیگر در این جایگاه خدمت کنم تا آموزش بگیرم. در مورد دستور جلسه، وادی ششم و تأثیر آن روی من و در ادامه جشن تولد مسافر حسن. لژیون ۱۲ شعبه عطار نیشابوری، جناب مهندس دژاکام بعد از نوشتن کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، کتاب دیگری که تدوین کردن کتاب عشق یا ۱۴ تا وادی است. چیدمان وادی‌ها خیلی قشنگ و زیبا است؛ و هیچ‌کدام از این وادی‌ها را نمی‌شود جاشو عوض کرد. وادی‌های کنگره ۶۰ از موضوع تفکر آغاز می‌شود و درنهایت به موضوع محبت می‌رسد. تمام آن‌ها روی مقوله زندگی انسان فرود می‌آیند و قوانین مربوط به زندگی انسان و دوری از ضد ارزش‌ها و تعامل ما با عوامل محیطی و زندگی، بیان می‌کنند وادی ششم، حکم عقل را در قالب فرمانده، کاملاً اجرا نماییم. کلمه حکم و عقل و فرمانده در این وادی به‌عنوان یک کلیدواژه است. وادی ششم. یا همان حکم عقل را در زندگی روزمره خیلی مورداستفاده قرار می‌دادیم زمانی می‌خواستیم کاری انجام بدهیم می‌گفتیم عقل چه حکمی می‌کند. پس همه ما قبول می‌کنیم در وجود ما در صور پنهان چیزی به نام عقل به‌عنوان فرمانده است ولی قبل از ورود به کنگره همه ما فکر می‌کردیم عقل در مغز یا سر ما است و بعد فهمیدیم عقل جز صور پنهان ما است جا و مکان مخصوصی در وجود ما ندارد مغز فقط رابطه بین صور آشکار و صور پنهان است.


دشمن اصلی و زیرک عقل نفس اماره ما است چطوری مثلاً مانی ما می‌خواهیم بیاییم کنگره با خودمان می‌گوییم جلسه عمومی را دیرتر برویم یا هوا گرم است که همه صدای نفس اماره ما است و ما را به سمت ضد ارزش‌ها هدایت می‌کند. کنگره یک ظرف است قرار ما در این ظرف قرار بگیریم ون قالب بیرون به درد ما نمی‌خورد آموزش‌هایی که در کنگره می‌بینیم، باید فرمان فرماندهی را به عقل بدهیم عقل باید مافوق همه باشد شما نمی‌توانید به رهایی برسید ولی عقل خود را فرمانده قرار ندهید و اگر جایگاهی به عقل ندهیم هیچ اتفاقی برای ما نخواهد افتاد. مثلاً: در قسمت همسفران، با خود میگویند مسافرم اعتیاد داشته من برای چه بیایم وقت بزارم یا سی دی بنویسم؟ ولی وقتی با کنگره آشنا می‌شود آموزش می‌گیرد در کنار مسافر خود فعالیت می‌کند چون اگر قرار است یک‌خانه یک مکان یک خانواده به حال خوش برسند باید اعضای خانواده همه حالشان خوب باشد. امکان ندارد یکی در خانواده حالش بد باشد بقیه افراد خانواده حالشان بد نباشد دلیلش خانواده خود آقای مهندس اگر خانواده همراهی‌اش نمی‌کردند این اتفاق بزرگ خانواده بزرگ کنگره ۶۰ اتفاق نمی‌افتاد.
عقل یک موهبت الهی است که خداوند فقط برای انسان قرار داده است سؤال پنهان انسان است انسان باید در تمام‌مسیر تکاملی خود به‌فرمان عقل نزدیک شود فرمان عقل یکی از مهم‌ترین و سرنوشت‌سازترین مسائل حیاتی و زندگی است. از فرماندهی عقل تا فرمانده نفس اماره ازنظر مکانی یک مو فاصله دارد، ولی ازنظر زمانی هزاران سال به طول می‌انجامد جایگاه عقل به‌قدری بلندمرتبه است که در وادی ششم گفته‌شده روح بالطافت منحصربه‌فرد خود، تحت اراده عقل راهبردی می‌شود.


در ادامه جشن تولد یک سال رهایی مسافر حسن در نمایندگی عطار نیشابوری برگزار شد

اعلام سفر:
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر، تخریب بیش از ۱۲ سال با مصرف انواع آنتی ایکس آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک کشیدنی مدت سفر ۱۱ ماه و ۱۶ روز روش DST داروی درمان شربت OT راهنمای محترم حسین آقای زمردیان ورزش دوچرخه‌سواری، شنا. رهایی ۱ سال و ۴ ماه ۱ روز و در ادامه مسافر ویلیام بودم. با ۲۰ سال تخریب به راهنمایی آقای نقیب‌زاده رهایی ۵ ماه و ۲۰ روز

خواسته مسافر:
آرزو دارم یک شعبه دیگر در شهرستان نیشابور برای مسافران خانم احداث شود.

خلاصه سخنان راهنما:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر، خداوند را شکر می‌کنم بار دیگر در این جایگاه قرار گرفتم و تولد یک سال رهایی مسافر هستم را به خودش به خانواده محترمش به همسفرانش تبریک عرض می‌کنم. هرکدام از ما برای ورود به کنگره صد درصد راهنمایانی داشتیم برای ادامه دادن و سفر کردن همسفرانی داشتیم ما تنها نیستیم همه ما در جمع شکل می‌گیریم. جا دارد در اینجا از راهنمای محترم آقای یوسف که به‌عنوان راهنما یا همسفر آقای حسن را به کنگره آشنا کرد. حسن عزیز یکی از ره‌جوهای بسیار منظم و فرمان‌برداری است حسن با مشکلات زیادی وارد کنگره ۶۰ شد حسن با فرمان‌برداری خوب و منظم بودن در مسیر کنگره قرار گرفت. حسن از ره‌جوهایی است تمام راهنمایان دوست دارند چند تا از این رهجوها را داشته باشند و در ادامه با تلاش خود دبیر لژیون ۱۲ شد. همچنین در آزمون راهنمای تازه واردین قبول شد و در ادامه در لژیون سردار دنور شد. همچنین ا دارد از آقای نقیب‌زاده راهنمای ویلیام حسن آقا تشکر ویژه کنیم انشالله جشن آزادمردی حسن عزیز را جشن بگیریم.


خلاصه سخنان مسافر:
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر، خداوند را سپاسگزارم و خیلی خوشحال هستم این جایگاه را تجربه می‌کنم، از تمامی عزیزانی که امروز در جشن بنده حضور پیدا کردن تشکر ویژه می‌کنم و همچنین از جناب مهندس و خانواده محترمشان و از تمام راهنمایان کنگره ۶۰، به‌ویژه راهنمای خودم حسین آقای زمردیان و راهنمای ویلیام محمد آقای نقیب‌زاده، تشکر می‌کنم. منم مثل همه شما در تاریکی‌ها بودم روزهای سختی سپری کردم. به نظر من بدترین نوع تاریکی، تاریکی اعتیاد است من خودم چند بار تصمیم گرفتم برای ترک. سال ۹۵ آمدم برای ثبت‌نام تا دم در آمدم و برگشتم و بعد از ۵ سال دوباره برگشتم و ثبت‌نام کردم البته باراهنمایی‌های راهنمای محترم آقای یوسف که همکار بودیم. اتفاق قشنگ افتاد امروز تولد یک سال رهایی‌ام است مدیون ایشان هستم و بهترین‌ها رو براش آرزو می‌کنم؛ و درنهایت این تولد یک سال رهایی برای همه شما آرزو می‌کنم. از اینکه سکوت کردید به حرف‌های من گوش کردید متشکرم.

تایپ و نگارش: مسافر عباس لژیون دوازدهم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .