English Version
This Site Is Available In English

در صراط مستقیم کوشش کنیم تا به فرمان عقل برسیم

در صراط مستقیم کوشش کنیم تا به فرمان عقل برسیم

جلسه یازدهم از دوره اول جلسات آموزشی‌ عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی سالار خمین با استادی مسافر ایجنت محترم شعبه مسافر رسول و نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر امرالله با دستور جلسه "وادی ششم و تأثیر آن روی من" در روز پنج‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ شروع به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد؛


سلام دوستان رسول هستم مسافر
من در ابتدا از خداوند بسیار ممنون و سپاسگزارم که توانستم در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم و از شماها آموزش بگیرم و در ادامه از آقای مهندس و خانواده محترمشان تقدیر و تشکر می‌کنم به خاطر اینکه این بستر را برای ما فراهم کرد تا ما بتوانیم اینجا آموزش بگیریم و زندگی و حال خوبی داشته باشیم.
و اما جا دارد از کلیه خدمتگزاران این شعبه که از ابتدای تاسیس تا الان خالصانه و مخلصانه تلاش کردند و خدمت کردند تقدیر و تشکر کنم به خاطر اینکه این عزیزان زحمت زیادی کشیدند و زحمت‌های ما الان نتیجه‌اش مشخص نمی‌شود در آینده معلوم و مشخص می‌شود نتیجه آن این افراد چه در قسمت مسافران چه در قسمت همسفران زحمت‌های بسیاری کشیدند انشاالله که نتیجه آن به خودشان برگردد،
ارزش کار ما، در کنگره ۶۰ بعداً مشخص می‌شود، ما باید تلاش و کوشش و سعی بسیار داشته باشیم. در کنگره ۶۰ همه چیز به صورت حقیقت می‌باشد این من می‌باشم که باید حرکت کنم در صراط مستقیم کوشش داشته باشم. تا به هدف و خواسته خودمان برسیم. همانطور که یک تازه وارد وقتی وارد کنگره می‌شود اولین هدف و آرزوی او رهایی از مواد و درمان اعتیادش می‌باشد باید در این زمینه بسیار تلاش و کوشش کند. ضمن تلاش و کوشش باید همسفر خودش را هم بیاورد. چون در گذشته با مصرف مواد مخدر همسفران دچار آسیب شده‌اند و حالا که اینجا همه به حال خوب می‌رسند پس چه بهتر که یک همسفر هم از این موقعیت بهره کافی را ببرد و از این حال خوب استفاده کند. چون با حضور در کنگره ۶۰ حس و حال خوبی را من دریافت می‌کنم پس باید به فکر همسفرم هم باشم تا او هم از این امتیاز نتیجه بگیرد و استفاده نماید و جبران تخریب‌هایی که در خانواده قبلاً، ایجاد کرده بودم را تا مقداری جبران نمایم. اما نقش همسفر برای مسافر بسیار مهم می‌باشد چه در کیفیت درمان و چه در رهایی بسیار بسیار موثر می‌باشد و یک سفر اولی باید در سفر اول بسیار زحمت و تلاش و کوشش نماید.
نتیجه آن را خودش می‌بیند و هر کسی که خیلی تلاش نماید کیفیت رهایی و جنس رهایی اون با بقیه فرق می‌کند چون همسفر دارد و تلاش و زحمت زیادی را انجام می‌دهد. ما هم باید تلاش و کوشش کنیم و همه آموزش‌ها را دریافت کنیم و در زمینه رشد و تکامل تلاش مضاعفی را داشته باشیم و من بسیار خوشحالم که امروز تعدادی از مسافران جهت عضویت در لژیون سردار و کمک مالی اعلام تمایل کردند، این بسیار خوشحال کننده و مثبت بود در رشد مسافر و شعبه کمک بسیار زیادی را انجام می‌دهد. هر کسی که می‌خواهد به عضویت لژیون سردار در بیاید به مرزبانی مراجعه نماید و حرکت خودش را آغاز نماید.
در مورد دستور جلسه وادی ششم من یک زمانی متوجه نبودم که جایگاه عقل من کجاست ولی در کنگره ۶۰ وقتی وارد شدم متوجه شدم که اینجا اول شناخت است و بعد حرکت.
این خیلی مهم می‌باشد و حکم در اینجا در صراط مستقیم و ارزش‌ها می‌باشد اینجا به گنج درونی خودمان پی می‌بریم و دسترسی پیدا می‌کنیم. و متوجه نفس خودمان می‌شویم که در چه مرحله‌ای می‌باشد اینجا جسم را به شهری تشبیه کرده و عقل را حاکم شهر به یک سری سرباز و محافظان هم برای آن قرار داده است در نفس اماره می‌بینیم که سربازان داخلی را گول می‌زنند و عقل یا حاکم را فریب می‌دهند و عقل تصمیم اشتباه صادر می‌کند. در یک زمانی در هنگام خدمت سربازی من متوجه شدم که اگر گل بکشم حال خوبی را به دست می‌آورم اینجا بود که نفس اماره مرا به این سمت تشویق کرد و من وارد راه ضد ارزش‌ها شدم و عقل دیگر تصمیم درست نگرفت قدرت و حاکمیت از عقل من گرفته شد من وارد تاریکی‌ها شدم.
اینجا جنگ جنگ درون انسان می‌باشد انسان باید از این مرحله عبور کند تا به فرمان عقل نزدیک شود کاری که انجام می‌دهیم این است که به ندای درون گوش دهیم وقتی که سر دوراهی قرار می‌گیریم. به ندای عقل گوش دهیم و گوش به جن درون ندهیم در مسیر ارزش‌ها قرار بگیریم.
ما ذره ذره و آرام آرام به فرمان عقل نزدیک می‌شویم به هدفمان می‌رسیم در نهایت من رهایی شعبه را تبریک می‌گویم. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید بسیار ممنون و سپاسگزارم.

رهایی شعبه


نویسنده: مسافر عباس از لژیون سوم آقای طاهر
تنظیم و ارسال: مسافر عباس
عکاس: مسافر فرج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .