English Version
This Site Is Available In English

خدمت؛ کلید رهایی از بندها

خدمت؛ کلید رهایی از بندها

هشتمین جلسه از دوره اول لژیون سردار، نمایندگی امیرکبیر، به استادی پهلوان محترم مسافر احمد، نگهبانی پهلوان محترم مسافر صادق، دبیری مسافر رامتین و خزانه داری مسافر رضا با دستور جلسه «وادی ششم و تاثیر آن روی من» روز دوشنبه 27 مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان احمد هستم یک مسافر ، خیلی خوشحالم که امروز در جمع شما در لژیون سردار نمایندگی امیرکبیر حضور دارم . از جناب مهندس سپاسگزارم که این بستر را فراهم کردند و از ایجنت و مرزبانان و نگهبان و دبیرمحترم لژیون سردار هم تشکر میکنم بابت این جلسه که امروز برقرار است.

دستور جلسه وادی ششم است و فکر می کردم به این مطلب؛هرکسی که نزد خداوند عزیز است ، خداوند به او حکمت می‌دهد، حکمت از حکم می آید یعنی آن حکم یا فرمانی که در زندگی جاری می شود.

اگر بتوانم ریشه آن حکم را بدانم و تشخیص بدهم ریشه در کجا دارد و این اتفاق تا زمانی که در مسیر فرمان عقل قرار نگیرم اتفاق نخواهد افتاد. همونطوریکه در تعریف دانایی اشاره می‌کند که تشخیص ماهیت موضوعات است و حکمت این است که بتوانیم اتفاقاتی که خواهد افتاد را درک‌ کنیم و برداشت درست داشته باشیم و باید به فرمان عقل نزدیک بشویم و فرمان عقل جز کسب علم و آگاهی و دانش در کنگره نیست.

و این موضوع راحت نیست؛ چون در مسیر فرمان عقل، مقدار زیادی نیروهای بازدارنده تلاش می‌کنند تا من را از مسیر خارج کنند . باید تلاش کنم تا ذره ذره این بند‌ها را از خودم باز کنم و به مسیر ادامه دهم. رسیدن به فرمان عقل یعنی گوش دادن به دستور عقل و حرکت کردن تا قدرت انجام دادن بدست بیاوریم.

وادی ششم عقل را به خورشید تشبیه می کند و هر خانه ای از یک روزنه نور را می‌گیرد. هر قدر من در جهت ارزش‌ها حرکت کنم روزنه نورگیر من بزرگتر می‌شود. اگر به سمت ضد ارزش‌ها برویم روزنه نور بسته‌تر می شود.
ارتباط وادی ششم با لژیون سردار در این است که یکی از راه هایی که بتونم به فرمان عقل نزدیک شوم این است که بتوانم خدمت کنم و با کاربردی کردن آموزش‌هایی که گرفتم و زکات آن‌ها خدمت کردن است.

اگر قراره بتوانم از این بندها خارج بشوم نیاز به آگاهی دارد و یاد بگیرم ولی در کنار این ها خدمت کردن خیلی تاثیر دارد؛ مخصوصا خدمت مالی که هم سخت است، و هم آسان است.

خدمت مالی در کنگره ۶۰ مانند کاتالیزور است و سرعت رسیدن به فرمان عقل و صعود من را افزایش می‌دهد . باید خدا را شکر کنیم که در کنگره ۶۰ بستری فراهم شده است که می توانیم فکر کنیم که اگر قرار است من به فرمان عقل برسم نیاز است که در دو جبهه جانی و مالی کار کنم .

وقتی در مسیر رسیدن به فرمان عقل قدم برمیدارم می‌توانم از حیات برخوردار باشم و لذت ببرم و تاثیر آن را به سایر افراد انتقال دهم و آگاهی من بالاتر می‌رود. دیگران کاشتند و من خوردم و حالا من میکارم تا دیگران در آینده استفاده کنند.

در ادامه انتخابات نگهبانی و دبیری لژیون سردار برگزار شد و مسافر وحید به عنوان نگهبان و مسافر حسین به عنوان دبیر انتخاب شدند

تایپ: مسافر علیرضا، لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .