English Version
This Site Is Available In English

حکم عقل، حکم خداست

حکم عقل، حکم خداست

چهاردهمین جلسه از دوره چهل و پنجم کارگاه‌های آموزش عمومی کنگره  60ویژه مسافران و همسفران، با استادی راهنمای محترم عطا، نگهبانی مسافر حمیدرضا، دبیری مسافر رحیم با دستور جلسه "وادی ششم و تأثیر آن روی من" شنبه25مردادماه 1404ساعت 16:30 آغاز بکار نمود.


خلاصه سخنان استاد
خداوند را شاکرم در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه امروز ما دو بخش دارد، در بخش اول خیلی کوتاه در مورد وادی ششم صحبت می‌کنیم و در بخش دوم تولد اولین سال رهایی مسافر امین را در شعبه جشن خواهیم گرفت. 

اصل وادی را که می‌خواندم متوجه شدم، کلمه فرمانده در این وادی جلوه خاصی دارد، و ممکن است آن فرمانده ای که در وجود آدمی، حکم را صادر می‌کند عقل نباشد نفس باشد، آن‌هم نفس اماره. با گذران پنج وادی اول که با تفکر شروع می‌شود؛ با تزکیه و پالایش ادامه پیدا می‌کند و وارد اجرا کردن فرمان عقل می‌شویم.

عقل یکی از صور پنهان آدمی است، مدت‌زمان زیادی گذشت تا متوجه معنی و مفهوم واقعی عقل شوم، تمام اشتباهاتی که انسان مرتکب می‌شود فقط به این دلیل است که هیچ‌گاه باعقل سلیم تصمیم‌گیری و حرکت نمی‌کند. در کنگره 60 آموختم اگر درون خودصدای عقل را نمی‌شنوم، حتماً فرمانروای دیگری فرمان‌ها را صادر می‌کند؛ به همین دلیل در سیاهی و ظلمت فرورفته بودم. زمانی که رهجویی وارد کنگره 60 می‌شود، در ابتدا به او می‌گویند باید فرمان‌بردار راهنمای خود باشی،  تا زمانی که انسان در مسیر ضد ارزش‌ها حرکت می‌کند صدای عقل را نمی‌شود و یا اگر بشنود بسیار ضعیف خواهد بود، به همین دلیل می‌گویند سرخود را با سر راهنما عوض کن.

  تمام مشکل بشر این است که در ابتدا باید، این فرمان‌ها را بشنود به همین دلیل در وادی پنجم انسان را به بازگشت از ضد ارزش‌ها دعوت می‌کنند. برای اجرای فرمان عقل می‌توان از ابتدایی‌ترین این فرمان‌ها شروع کرد.

در ادامه دستور جلسه، تولد یک سال رهایی مسافر امین راداریم. این تولدها نشانه است زمانی که شخصی وارد کنگره می‌شود به او می‌گویند؛ پس از درمان اگر در مزرعه خشخاش مشغول کار شوی با هیچ مشکلی مواجه نخواهی نشد. امین پس از ورود به کنگره، مصرف بالایی نداشت اما با جهان‌بینی خراب وارد شد، با یک سردرگمی و حیرانی که حتی نمی‌دانست چه‌کاری باید انجام بدهد، تا اینکه آرام‌آرام با آموزش‌ها توانست راه را انتخاب و در مسیر قرار بگیرد. 


اعلام سفر:
سلام دوستان امین هستم یک مسافر، آنتی ایکس قرص ب2 به روش دی اس تی با داروی اوتی مدت یازده ماه و بیست‌ونه روز سفر کردم ورزش در کنگره شنا و فوتبال رهایی یک سال و سه ماه. 

 
آرزوی مسافر: کسانی که درگیر بندهای مخرب هستند، رهایی از این بندها را برایشان آرزو می‌کنم..


مسافر امین

سلام دوستان امین هستم یک مسافر،  از همه عزیزان سپاسگزارم بابت حضور در جشن رهایی من،  وقت جلسه رو زیاد نمی‌گیرم هدف از صحبت‌های من بیشتر سپاسگزاری و شکرگزاری  به خاطر رسیدن به این جایگاه است. واقعیت این است که من در سفر اول اصلاً فکر نمی‌کردم به رهایی برسم و همیشه به دنبال کسانی با شرایط و مواد مصرفی خودم بودم تا ببینم به رهایی رسیده و در چه شرایطی به سر می‌برند، دیدن این نفرات باعث دلگرمی  و امید دادن به من بود ، این موضوع را برای عزیزان سفر اولی  عرض می‌کنم  شاید کنار گذاشتن تاریکی و بند اعتیاد در سفر اول ترسناک و مشکل به نظر برسد چراکه اعتیاد دارای اضلاع بسیار قدرتمند  ناامیدی،ترس،منیت می‌باشد که وقتی درون آن قرار داریم  خیلی عجیب به نظر بیاید اما وقتی از آن خارج می‌شویم می‌بینیم که باقدرت کنگره خیلی هم سخت و مشکل نیست خود من توانستم این موضوع را تجربه کنم و از ترسی که تمام وجود من را فراگرفته بود و در دام اعتیاد اسیر بودم عبور کنم.


راهنمای هم‌سفر

سلام دوستان فاطمه هستم هم‌سفر، خداوند را شاکر هستم که یک‌بار دیگر شاهد رهایی عزیزان هستیم،  از ایجنت محترم راهنمایان، هم‌سفران و همه عزیزانی که در این مسیر حضور دارند سپاس گذارم که باهم دلی و همکاری این بستر را فراهم می‌کنند که ما شاهد هم‌چنین روزهایی باشیم،  تبریک میگم این رهایی رو به مسافر محترم و هم‌سفر گرامی ایشان که حق مادری را برای فرزند خودشان کامل کردند و در تمام مراحل درمان و طول سفر پشتیبان فرزند خودشان بودند.


هم‌سفر

سلام دوستان نصرت هستم هم‌سفر امین، من اول‌ازهمه سپاس گذار خداوند هستم، در مرحله دوم از جناب مهندس بسیار متشکرم که این بستر امن را برای همه ما فراهم کردند تا در مسیر روشنایی قدم برداریم روز اولی که من وارد این مکان شدم با اکراه آمدم زیرا این مکان را مناسب و درخور شخصیت خود نمی‌دانستم؛  اما در این لحظه که در این جایگاه هستم کنگره را بهترین و امن‌ترین مکان می‌دانم که مسیر زندگی ونگاه مرا به هستی ، عوض کرد.


انتخابات نگهبانی روزهای شنبه،  در تاریخ 25/05/1404برگزار گردید. مجموع آرا 173 رای بود که مسافر عباس با تعداد ۷۲ رای به عنوان نگهبان انتخاب گردید.

تایپ: مسافر محسن

تنظیم و ارسال: مسافر محسن و علی رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .