English Version
This Site Is Available In English

دانایی ابزار فرماندهی عقل

دانایی ابزار فرماندهی عقل

جلسه‌ دهم از دوره سی و یکم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی رودهن، با استادی راهنمای محترم مسافر داوود، نگهبانی مسافر محمدمهدی و دبیری مسافر رسول با دستور جلسه «وادی ششم و تأثیر آن روی من» روز شنبه 25 مردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.



خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان داوود هستم یک مسافر، خدا را شکر می‌کنم که امروز در اینجا حضور دارم.
دستور جلسه؛ حکم عقل را در غالب فرمانده کاملاً اجرا نمائیم، در وادی‌های بعدی برای ما بیان می‌کند که جهان بر مبنای اضداد است، اضداد یعنی چیزهایی که مخالف همدیگر هستند، مثل روز و شب، تاریکی روشنایی و ....، نقطه مقابل عقل، نفس اماره است، یعنی فرماندهی به همین راحتی به عقل نمی‌رسد و چیزی در آنجا مخالفت می‌کند که فرماندهی به او برسد.
نفس یعنی چیزی که خواسته دارد و تعیین موجودیت می‌کند در ظاهر و باطن، نفس اماره با بازار و نیرویی که دارد، تلاش می‌کند فرماندهی را بگیرد، ابزار برای کسی که وارد کنگره می‌شود، خیلی کم است، اما بیرون و در کنار دوستانش ابزار زیادی در اختیارش است و این شخص می‌خواهد با جهان‌بینی چندماهه جلوی این نیروهای منفی بایستد و کارش خیلی سخت است؛ اما نفس اماره چون ابزار زیادی در اختیارش است، به‌راحتی فرماندهی را می‌گیرد و انرژی که می‌دهد خیلی سریع است، اما پایدار نیست، انرژی در مسیر مثبت به‌سختی به دست می‌آید، اما پایدار است.
عقل از گوشت، پوست‌واستخوان نیست، جزو صور پنهان است، فر ایزدی دارد و پیغمبر درونی است. حالا می‌خواهیم فرماندهی را به عقل بدهیم، احتیاج به ابزار داریم، هیچ کاری بدون ابزار پیش نمی‌رود، اگر ماهرترین مکانیک را برای تعمیر ماشین بیاوریم، اما ابزار نداسته باشد، هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد. خداوند هم از طریق ابزار به ما کمک می‌کند، مثلاً یک نفر نیت می‌کند که اعتیادش را درمان کند، به کنگره می‌آید و ابزار برایش محیا است، راهنمای تازه واردین از ظهر نشسته و منتظرش است.
حالا برای تحویل فرماندهی به عقل نیاز به ابزار تفکر، آموزش و دانایی که تشخیص ماهیت خواسته در هر رنگ و لباسی است، چون خواسته بد آخر کار را به تو نمی‌گوید، اگر مستقیم به تو بگوید، اصلاً انجام نمی‌دهی، با لباس خوب می‌آید، برای یک مصرف‌کننده نمی‌گوید اگر گریز بزنی، دو ماه بعد دوباره معتاد می‌شوی، اگر این را بداند، سفرش را انجام می‌دهد و به درمان می‌رسد. در مثال غیر مواد هم، اگر غیبت و قضاوت انجام شود، انرژی و وقتت را می‌گذاری برای موضوعی که به تو ربطی ندارد. اگر می‌خواهی فرماندهی را به دست عقل دهی، باید خواسته‌ها را در هر رنگ و لباسی تشخیص دهی.



ابزار نفس اماره ناامیدی است، نشانه راه درست به گفته آقای مهندس این است که ببین کسانی که قبل تو این راه را رفته‌اند، الان چه وضعیتی دارند، اگر خوب باشد، اکثراً راهشان درست است وبه حال خوب می رسند. اعتیاد یک بهانه است که من به اینجا بیایم و آموزش بگیرم. به بچه‌ها سر لژیون می‌گفتم که قبلاً هرروز به مدرسه می‌رفتید و در آخر دیپلم گرفته‌اید که شاید یک دانایی خاص به دانایی‌هایت اضافه می‌شود، اما در کنگره یک سال، یک روز در میان، آن‌هم چند ساعت بعد ظهرها می‌آییم، آخرش یک دانایی عام و هنر بهتر زندگی کردن را به تو می‌دهد. حالا ببینید کسانی که قبل از شما به کنگره آمده‌اند چه حالی دارند.
فرماندهی عقل برای سفر اولی این است که به حرف راهنمایش گوش دهد، اصلاً لازم نیست فکر کنی، فرد دیگری به‌جای تو فکر می‌کند و تو فقط باید انجام دهی، چه برای مسافران و چه هم‌سفران، فرقی ندارد، برای راهنما هم فرمان عقل وجود دارد. در کنگره می‌گویند؛ برای سفر اولی، اولویت سفر خودش است، یعنی آن دانشی که به تو منتقل می‌شود، به تمام رهجویان هم انتقال داده می‌شود، پس نباید به کار دیگران فکر کنی.

عکاس: مسافر مهدی
تایپ و ویرایش: مسافر مجتبی 
تنظیم و ارسال: مسافر منصور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .