جلسه چهارم از دوره هفتم لژیون ماهشهر، به استادی مسافر مصطفی، نگهبانی مسافر کریم و دبیری مسافر فضیل با دستور جلسه « عدالت، آیا همه افراد در کنگره ۶۰ با هم برابرند؟» جمعه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۸:۰۰ در پارک فردوس ماهشهر آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
سلام دوستان، مصطفی هستم، یک مسافر.
از نگهبان عزیز تشکر میکنم که به من فرصت دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش ببینم. در مورد دستور جلسهٔ عدالت در کنگره باید بگویم که همهٔ ما اینجا برابریم. از روز اولی که وارد شدم، عدالت را به وضوح دیدم و این موضوع غیرقابل انکار است. در سیستم کنگره، درمان به روش DST و آموزش برای همه یکسان است و این یعنی عدالت واقعی.
البته جایگاه افراد متفاوت است. مثلاً یک مسافر سفر اول باید مسیرش را درست طی کند تا به سفر دوم برسد. این تفاوت جایگاه است، نه تبعیض. دیدهبان جایگاه متفاوتی با یک مسافر سفر اول دارد، اما قوانین برای هر دو یکسان است.
خداروشکر، در کنگره ۶۰ آموزشهای ارزشمندی دریافت کردم. اینجا فقط درمان اعتیاد یادمان نمیدهند، بلکه روش درست زندگی کردن را هم میآموزیم. مثلاً چهارشنبهها لایوهای آقای مهندس را میبینم. یک بار دربارهٔ شستن ظرفها صحبت کردند. بعد از مسافرت خانوادهام، دیدم ظرفها در سینک جمع شدهاند. بلافاصله بلند شدم و آنها را شستم. اینها چیزهایی است که در کنگره یاد میگیریم: چگونه زندگی بهتری داشته باشیم.
از روز اول تصمیم گرفتم هرچه کنگره از من بخواهد، انجام دهم. نه با گفتن چرا؟، بلکه با اجرای درست دستورات. خداروشکر توانستم سفر اولم را با موفقیت تمام کنم و وارد سفر دوم شوم. امیدوارم در این سفر بتوانم خدمتگزار بهتری باشم. شروع این مسیر هم با خردِ استاد جلسه و همراهی دوستان ممکن شد.
گروه سایت نمایندگی ماهشهر
تایپ مطلب: مسافر مصطفی، مسافر محمود
ویرایش مطلب: مسافر فضیل
ارسال مطلب: مسافر محمد صادق
- تعداد بازدید از این مطلب :
57