جلسه دوازدهم از دوره چهل و چهارم کارگاههای آموزشی کنگرۀ ۶۰ نمایندگی ارتش، با استادی مسافر علیرضا، نگهبانی موقت مسافر فرید و دبیری موقت مسافر محمدرضا، با دستور جلسه "عدالت، آیا همه افراد در کنگره 60 با هم برابرند؟" چهارشنبه 22 مرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ١٧ آغاز به کار كرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا خدا را شکر می کنم که این فرصت را به من داد، تا در این جایگاه خدمت کنم و از شما عزیزان آموزش بگیرم.
پیرو دستور جلسه باید عرض کنم که در سالهای گذشته، زمانی که با این دستور جلسه روبرو می شدم، همیشه با مفهوم عدالت و برابری مشکل داشتم و به خیال خودم می گفتم همه افراد درکنگره با هم برابرند و تفاوتی وجود ندارد؛ چرا که همه اعتیاد داشتیم و به این مکان برای درمان آمدیم، پس همگی با هم برابریم.
بعدها از جناب مهندس آموختم، که هر شخصی و هر موجودی در هر جایگاهی قرار گرفته، عین عدالت است.
در خارج از کنگره همیشه از این موضوع رنج می بردم که چرا خداوند من را با این خصوصیات رفتاری و قلب خیر خواهم باید در این جایگاه قرار بدهد؟ من که هیچ وقت بد کسی را نخواستم، چرا باید این همه چالش طاقت فرسا را تجربه کنم؟ امروز این را می دانم که من در گذشته عمل نیک را برای دیگران انجام می دادم ولی آن عمل نیک، عملی سالم و از روی عقل و منطق نبود.
در ابتدای ورود به کنگره همگی سه جلسه در لژیون تازه واردین می نشینیم، سپس با حس قلبی خود راهنما انتخاب می کنیم؛ همگی در یک روز مشخص برای تعیین کلینیک به ساختمان سیمرغ می رویم و برای دریافت دارو همگی نامه زرد دریافت می کنیم. لازم به ذکر است که قرار نیست رنگ این نامه نسبت به مقام و منصب و دارایی ما تغییر بکند.
اوایل ورودم به کنگره خارج از پروتکل درمانی با متد، من درآوردی خودم، گه گاهی گریز میزدم، دارو را کم و زیاد می خوردم؛ در صورتی که دو رفیق قدیمی خودم که در همین شعبه تحت درمان بودند، بر خلاف من، همیشه تابع پروتکل درمانی و دستورات راهنما رفتار می کردند. درست همین جا بود که جایگاه دوستانم تغییر کرد و من در همان جایگاهی که بودم ماندم و درجا زدم. دوستانم در نوشتن سی دی، فرمان برداری از راهنما و مصرف دارو، همیشه منظم و مرتب بودند و من همیشه تعلل و تقلب می کردم.
همه این عرائض را بیان کردم که در نهایت بگویم، این خود ما هستیم که در کنگره و به تبع آن در زندگی شخصی جایگاه خود را تعیین می کنیم و دلیل برقراری عدالتی می شویم که مستحق آن هستیم.
تایپ، ویرایش و ارسال: مسافر فرهاد
نمایندگی ارتش
- تعداد بازدید از این مطلب :
154