English Version
This Site Is Available In English

اساس کار کنگره بر مبنای عدالت است

اساس کار کنگره بر مبنای عدالت است

جلسه ششم از دوره چهلم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ، نمایندگی رودکی با دستور جلسه« عدالت، آیا در کنگره همه با هم برابرند؟»
به استادی مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر حسین، روز  ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

چکیده سخنان استاد:
از راهنمای خودم و نگهبان ارجمند سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من گذاشتند تا در خدمت شما باشم و آموزش بگیرم.
بسیار خوشحال و خرسندم که امروز در این جایگاه حضور شما عزیزان هستم و حال خوبی که امروزه دارم مدیون راهنمای عزیزم آقا پیمان هستم چرا که ایشان در سفر اول و سفر دوم در همه روزها و لحظات کنار من بود و با راهنمایی‌های مفیدشان این راه تاریک را برای من هموار و روشن کردند تا بتوانم از دام اعتیاد خلاص شوم.

و اما عدالت و اینکه آیا همه در کنگره ۶۰ با یکدیگر برابرند؟!
همه ما می‌دانیم که اساس کار کنگره بر مبنای عدالت،معرفت و عمل سالم است، بدین گونه که هر شخصی با هر مذهب یا دیدگاهی و یا با هر مصرفی وارد کنگره شود با او همانند سایرین مشاوره خواهد شد و هیچ تفاوتی بین تازه واردها صورت نمی‌گیرد و در ابتدای ورود همه با هم برابر هستند و سرویس یکسانی به آنها داده می‌شود.
پروتکل درمان به این صورت است که طبق هرگونه ماده مصرفی که آن شخص داشته است، به او برنامه داده می‌شود.
در ادامه کار مقررات بدین گونه است که همه باید سی دی بنویسند، همه می‌بایستی سر زمان در کارگاه و لژیون حضور داشته باشند، و یا اینکه همه باید دارو را به اندازه و سر ساعت تعیین شده مصرف کنند و اینگونه نیست که بگویند مثلاً شمایی که سن و سال کمتری داری باید از این مقررات کوتاه بیایید، و یا اینکه چون مواد مصرفی شخص مختلف بوده است بخواهد از این قوانین تخطی کند. قانون و مقررات و پروتکل برای همه یکسان است.
پیش از ورودم به کنگره گمان می‌کردند که تمام مشکل من اعتیاد و مصرف مواد مخدر است. اما پس از اینکه وارد کنگره شدم دانستم که مشکل من فراتر از این‌هاست،  می‌بایست علاوه بر اعتیاد روی روان و جهان بینی خودم نیز کار کنم. گمان می‌کردند که یک شخص معتاد کسی است که کارتون‌خواب است و دائماً در حال آزار خود و خانواده و دیگران است. فکر می‌کردم که یک شخص مصرف کننده همواره در حال آسیب رساندن و انجام کارهای ضد ارزشی و یا دزدی است، و از آنجایی که خودم این کارها را انجام نمی‌دادم گمان می‌کردم که مصرف کننده و معتاد نیستم.

مشخصه بارز دیگر عدالت در کنگره این است که وقتی به خدمتگزاران نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که آنها پله‌ها و مراتب خدمتی را یکی پس از دیگری انجام داده‌اند تا به این جایگاهی که هستند رسیده‌اند و به هیچکس ندانسته و نشناخته خدمتی داده نمی‌شود.
امیدوارم با استفاده از آموزش‌های کنگره همه ما بتوانیم عدالت را نخست در مورد خودمان و سپس در زندگی ‌مان جاری نماییم.

نگارش؛ مسافر کاوه
ویرایش و بارگذاری؛ مسافر حسن
عکس؛  مسافر بابک
تهیه؛ مرزبان خبری، مسافر امید

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .