English Version
This Site Is Available In English

اگر کسی در یک جایگاه قرار دارد این عین عدالت است.

اگر کسی در یک جایگاه قرار دارد این عین عدالت است.

جلسه یازدهم از دوره بیست و چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی پاکدشت با استادی مسافر مجتبی، نگهبانی موقت مسافر حامد و دبیری موقت مسافر روح الله با دستور جلسه "عدالت، آیا همه افراد در کنگره ۶۰ باهم برابرند؟" دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مجتبی هستم مسافر
قبل از هر چیز خدا را شاکر و سپاس‌گزارم که این فرصت را به من داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم و آموزش بگیرم، از راهنمای خوبم تشکر می‌کنم که این اجازه را به من داد تا این جایگاه را تجربه کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه عدالت،آیا همه افراد در کنگره ۶۰ با هم برابرند.
عدالت از تعادل می‌آید تعادل یعنی هر چیزی سر جای خودش قرار بگیرد. زمانی شخص ابتدا وارد کنگره می‌شود لقب مسافر به او داده می‌شود و در این مورد همه اعضای کنگره ۶۰ با هم برابر هستند اما رهجویی که خوب سفر می‌کند و گوش به فرمان است با رهجویی که خوب سفر نمی‌کند و گوش به فرمان راهنمایش نیست قطعاً با هم برابر نیستند رهجویی که سفرش را خوب انجام داده و به رهایی رسیده و در کنگره خدمت‌گزار است با رهجویی که سفرش به اتمام رسیده و رها شده است اما در کنگره نمانده است با هم برابر نیستند.
رهجو با گرفتن آموزش‌های کنگره به مرور زمان به یک تعادل نسبی می‌رسد و در کنگره هیچکس با هم برابر نیست مثلاً یک رهجو با راهنما برابر نیست و اگر کسی در یک جایگاه قرار دارد این عین عدالت است. جناب مهندس در سی دی می‌فرماید و این جمله در کلام الله هم آمده است که نزدیک‌ترین اشخاص به خداوند پرهیزگارترین انسان‌ها هستند. پرهیزگارترین انسان‌ها کسانی هستند که به سمت ارزش‌ها حرکت می‌کنند یعنی دروغ نمی‌گویند، غیبت نمی‌کنند، عدالت را رعایت می‌کنند،با کسانی که به سمت ضد ارزش‌ها می‌روند با هم برابر نیستند انسان زمانی که به دنیا می‌آید مراحلی را طی می‌کند تا به تعادل برسد. آیا ما به دنیا آمده‌ایم تا فقط زندگی کنیم خانواده تشکیل بدهیم تولید مثل کنیم و کار کنیم و بعد بمیریم و تمام بشود؟ خیر اینطور نیست انسان به این دنیا آمده تا خدمت کند و به تکامل برسد. در عرفان می‌گویند اگر شما می‌خواهید به خداوند نزدیک شوید اول باید شریعت را طی کنید و بعد طریقت را طی کنید و به معرفت برسید و بعد به شناخت برسید و بعد از آن به حقیقت می‌رسید. در مثلث کنگره ۶۰ هم آمده معرفت عمل سالم و عدالت،اگر ما شناخت را پیدا نکنیم و به شناخت نرسیم نمی‌توانیم حرکت کنیم اول باید خودتان را بشناسید بعد به عمل سالم برسید و عمل سالم انجام بدهید و ما انقدر خودمان را تقویت کنیم و عمل سالم انجام بدهیم تا به عدالت برسیم و عمل سالم با خدمت کردن به وجود می‌آید. کسانی که در کنگره ۶۰ بدون هیچ چشم داشتی خدمت می‌کنند یا بخشش می‌کنند عمل سالم انجام می‌دهند و به آن عدالت می‌رسند.
از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما ممنونم.

تایپ و عکس: مسافر اسدالله لژیون ۷

ویرایش و بارگذاری: مسافر رضا لژیون ۱۲

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .