English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی، شاه‌کلیدی‌ست برای عبور موفق و آرام از مسیر زندگی.(نمایندگی ارغوان تهران)

جهان‌بینی، شاه‌کلیدی‌ست برای عبور موفق و آرام از مسیر زندگی.(نمایندگی ارغوان تهران)

نهمین جلسه از دوره شصت‌وسه کارگاه‌های آموزشی _ خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی ارغوان تهران، با استادی مسافر سمیرا، نگهبانی مسافر غزاله و دبیری مسافر کبری، با «دستور جلسهٔ جهان‌بینی ۱ و ۲»، روز سه‌شنبه ساعت ۱۱:۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، رأس ساعت آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان، سمیرا هستم یک مسافر.

در ابتدا شکرگزار خداوند هستم که به لطف راهنمای عزیزم خانم سمانه، توفیق خدمت در این جایگاه برای من حاصل شد.

«جهان‌بینی» بسیار دستور جلسه بامعنی و زیبایی است، به شرط آن‌که آموزش‌های کنگره را کاربردی کنیم. جهان‌بینی، به ظاهر و نوشتار یک کلمه است، اما یک جهان حرف به دنبال دارد. جهان‌بینی دقیقاً همان قوانین و شاه‌کلیدی می‌باشد که با به‌کارگیری آن‌ها می‌توانیم از تمام مسیرهای آسان و سخت زندگی با موفقیت و آرامش عبور کنیم.

هر آدمی در مقابله با فراز و نشیب‌های زندگی، وقتی به چالش کشیده می‌شود، اگر در جنگ بین عقل و نفس مراقب باشد تا عقل پیروز شود ـ و همان‌طور که می‌دانید پیروزی عقل، همراه با موفقیت و آرامش است، اما پیروزی نفس، دستاوردی جز رنج و غصه ندارد ـ با تصمیم درست می‌تواند قهرمان زندگی خویش باشد و رشد کند.

ما با جهان‌بینی اعتیاد وارد کنگره شدیم. انسان مصرف‌کننده جز آشفتگی، حال بد و مواد، چیزی را نمی‌شناسد؛ انسانی که همواره مسئولیتی ندارد و همیشه دنبال مقصر می‌گردد. اما با درمان و پایان سفر اول خواهیم فهمید که نگهداری یک جسم سالم، در پیرو عقل، آگاهی و جهان‌بینی است.

اما به نظر من، قسمت زیبا و شگفت‌انگیز زندگی در کنگره با «سفر دوم» آغاز می‌شود؛ سفری که انسان را به خودش بازمی‌گرداند و زمانی ندارد. با عشقی که از راهنمای خود دریافت می‌کنیم، تمامی آموزش‌ها و سخنان ایشان را با جان و دل پذیرا باشیم و آگاهانه‌تر زندگی کنیم. پذیرفتن و صبوری در برابر مشکلات، همان جهان‌بینی است؛ زیرا وسعت مشکلات را ذهن انسان تعیین می‌کند، نه خود آن مشکل.

پس بپذیریم و از خواب غفلت بیدار شویم، زیرا اگر انسان با جهان‌بینی و آگاهی بیشتر زندگی کند، راه برای او آسان می‌شود. بنابراین با موانعی که در زندگی با آن مواجه می‌شویم نترسیم، چراکه آرامش و سلامتی ما را به‌راحتی طعمه می‌کند. پس بپذیریم، نجنگیم و توکل کنیم؛ که قدرت مطلق ما را رها نخواهد کرد و ما در مسیر درست زندگی، محکم‌تر قدم خواهیم گذاشت.

تایپ: مسافر سمیرا – لژیون هشتم – نمایندگی ارغوان تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .