جلسه سیزدهم از دوره دهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حافظ با استادی همسفر حمیده، نگهبانی همسفر مهین و دبیری همسفر فرحناز با دستور جلسه «جهانبینی ۱ و ۲» روز سهشنبه مورخ ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
جهانبینی یعنی آنچه ما نسبت بهکل هستی جهان درون و بیرون برداشت، دریافت، احساس و ادراک میکنیم. محور اصلی حرکت در کنگره۶۰ جهانبینی است و جهانبینی علم بهتر زیستن را به ما آموزش میدهد. علم جهانبینی برای همه انسانهاست؛ اما برای افرادی که در تاریکی قرار دارند مانند طناب محکمی است که آنها را از درون تاریکیها به سمت روشناییها هدایت میکند. زندگی قوانینی دارد و اگر ما بتوانیم این قوانین را فرابگیریم تعادل را در زندگی خواهیم داشت و میتوانیم تصمیمات درستی در زندگی خود بگیریم.
یک بازی را در نظر بگیرید مانند شطرنج، در بازی شطرنج آموختم که باید با دو چشمباز به صفحه شطرنج نگاه کنم و یکچشم بر روی مهرههای خودم باشد تا بتوانم تصمیم درست بگیرم، حمله کنم و جلو بروم تا درنهایت بتوانم به حریف خود غلبه کنم؛ باید چشم دیگر من نیز به مهرههای حریف باشد تا بدانم حریف چه نقشههایی دارد، اگر با تفکر لازم حرکت کنم اجازه نمیدهم حریف بهراحتی غلبه کند. باید دانست انسان همواره در زندگی در حال بازی کردن است و حریفها همواره در مقابل انسان قرار دارند، باید دید عمیقتری نسبت به مسائل زندگی داشته باشم و بتوانم با تفکر درست در مسیر درست قرار بگیرم و تصمیمات درست بگیرم، این تصمیمات زمانی محقق میشوند که من به دانایی لازم پی برده باشم.
مثلث دانایی از تفکر، تجربه و آموزش تشکیل میشود، اگر ما آموزش خوبی داشته باشیم قطعاً تجربه خوبی کسب خواهیم کرد و در پی آن تفکر درست خواهیم داشت، درنهایت به اهداف خود میرسیم؛ اما باید بدانیم که همواره یک حریف در مقابل ما قرار دارد که اجازه نمیدهد انسان در مسیر درست قرار بگیرد و به هدف خود برسد. آن چه کسی یا چه چیزی است؟ حریف انسان نیروهای بازدارنده و تخریبی و حسهای منفی هستند که سعی میکنند ما را از مسیر خارج کنند و بر انسان غلبه کنند.
اصولاً نیروهای بازدارنده از مثلث جهالت استفاده میکنند تا انسان را ضربهفنی کنند، مثلث جهالت از ترس، ناامیدی و منیت متشکل شده است که حریف ما ابتدا از ابزار منیت استفاده میکند و اجازه نمیدهد که من آموزش بگیرم سپس از ابزار ترس استفاده میکند و اجازه نمیدهد که من تجربه کنم، درنهایت نیز از ابزار ناامیدی استفاده میکند و اجازه نمیدهد که من تفکر درستی داشته باشم و هدف این است که دانایی من متوقف شود؛ اما من با تلاش به فکر رشد دانایی خود هستم و زمانی که دانایی را کاربردی کنم وارد مرحله دانایی مؤثر میشوم و میتوانم به حریف خود باقدرت غلبه کنم.
کنگره۶۰ بر این باور است که بیماری اعتیاد بر سه مؤلفه جسم، روان و جهانبینی استوار است که باید به تعادل برسند. جسم و روان در طول ۱۱ ماه به تعادل میرسند و جهانبینی غیرقابلپیشبینی است. در جهانبینی از سه سفر صحبت میشود که سفر اول از مصرف مواد مخدر تا قطع آن سفر دوم، از قطع مواد مخدر تا رسیدن به خود و سفر سوم، از رسیدن به خود تا رسیدن به قدرت مطلق یا الله که سفر دوم بین مسافران و همسفران کنگره۶۰ مشترک است و بدون یادگیری جهانبینی امکانپذیر نیست، زمان فراگیری آن نیز غیرقابلپیشبینی است. مطالب جهانبینی بسیار وسیع است و نمیتوان در پنج دقیقه آن را شکافت.
دیدهبان مسافر علیرضا در سخنان خود گفت: کنگره۶۰ چه چیزی به ما داده است که همه ما لحظهشماری میکنیم تا خود را به این مکان برسانیم؛ زیرا مکانی است که به قوانین و حرمتها احترام میگذارند، به همین دلیل حس مثبت نیز وجود دارد. اگر من بتوانم در زندگی نیز قوانین و حرمتها را رعایت کنیم حتماً به حال خوش میرسیم.

مرزبان کشیک: همسفر ربابه
تایپیست: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
عکس و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر خدیجه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حافظ
- تعداد بازدید از این مطلب :
196