English Version
This Site Is Available In English

به دیگران آسیب نزنم

به دیگران آسیب نزنم

در حاشیه برگزاری اردوی درختکاری نمایندگی‌های اصفهان در خدمت دیده‌بان مسافر اصغر هستیم و گفتگوی کوتاهی را با ایشان ترتیب دادیم که توجه شما را به آن جلب می‌کنیم.

لطفاً در مورد اجرای درست نقش همسفران در این اتفاق زیبا توضیح دهید، خواسته یا انتظاری که از این عزیزان دارید را بیان کنید؟

خب انتظاری که نیست؛ همان‌طور که می‌دانید حدود 10 الی 13 سال است که در اصفهان و کل کشور از روزی که کنگره دایر شده، طبق وادی دوازدهم همه ما وظیفه‌داریم که در فصل خودش حتماً یک درخت، نهال یا بذری را بکاریم و همسفران نیز خیلی علاقه داشتند که این کار را انجام بدهند و خدا را شکر امسال به دستور آقای مهندس، استاد امین و با همکاری منابع طبیعی استان و آقای مهندس حقیقی امروز اینجا حضور پیدا کردیم و حدود ۱۰ هکتار و شاید بیشتر را با همکاری ۳۲۰ نفر از همسفران بذر کاشتیم. انتظاری از همسفران نیست و همه‌کسانی که اینجا حضور دارند، آموزش‌های کنگره را دریافت کرده‌اند و جهان‌بینی پایه کنگره را دارند که اگر کاری را انجام دادند، درست انجام بدهند.

علت کاشت بذر یا درخت و درختکاری در صور آشکار مشخص است، تأثیر این کار در صور پنهان انسان‌ها چیست؟

در وادی چهارم می‌گوید: مسئولیت دادن به خداوند یعنی سلب مسئولیت از خویش. هر انسانی که به دنیا آمده یک مسئولیتی را پذیرفته و تا زمانی که آن مسئولیت به‌درستی انجام نشود او به تکامل یا به خواسته‌ای که مدنظرش هست نمی‌رسد. ما در کنگره یاد گرفته‌ایم که انسان یک صور پنهان و یک صور آشکار دارد؛ صور آشکار شامل چشم، گوش، دست و ... و صور پنهان شامل عقل، نفس، حس و ... است که هر دو این‌ها باهم هستند و هر دو خوراک می‌خواهند. اگر جسم ما غذا می‌خواهد، افکار یا تفکر ما هم هوای سالم و محیطی آرام می‌خواهد تا خوب فکر کند تا ماشینی که در اختیارش گذاشته‌شده را به حرکت دربیاورد؛ پس این‌ها لازم و ملزوم یکدیگر هستند و وقتی‌که ما کاری می‌کنیم برای هر دو صور است. وقتی‌که شما روزه هستید، کم‌حوصله می‌شوید؛ زیرا مواد مخدر درونی که به چاکرا مغز می‌ریزد، درصورتی‌که ماشین جسم ما انرژی نداشته باشد، به طبع صور پنهان ماشین جسم ما هم انرژی ندارد. برای مثال اگر انسان شب درست نخوابد و تفکر درستی که غذای روح است را نداشته باشد، روی جسم او هم اثر می‌گذارد و حال خوبی نخواهد داشت.

آخر امر درختکاری برای همسفرانی که هیچ امیدی به تغییر ندارند و با مسافر حال خراب زندگی می‌کنند چیست؟

آقای مهندس می‌فرمایند: اگر کسی به وجود خداوند اعتقاد نداشته باشد اصلاً نمی‌شود با او صحبت کرد. انسان وقتی امید ندارد که راهی وجود نداشته باشد درنتیجه دست به هر کاری می‌زند. من ۱۷ سال پیش امیدی نداشتم و می‌رفتم تریاک می‌کشیدم که خودکشی کنم؛ چون واقعاً راهی نبود؛ اما الآن راه و درمان وجود دارد. الآن با توجه به آموزش‌هایی که آقای مهندس به ما داده‌اند، بیدار شده‌ایم و یاد گرفته‌ایم که ما توانایی تغییر کردن داریم و می‌توانیم خودمان را عوض کنیم؛ برای مثال کرم فقط سه روز کرم است و بعد تبدیل به پروانه می‌شود. حال انسان اشرف مخلوقات است و جانشین خداوند روی زمین است و می‌تواند خودش را تغییر دهد؛ ولی اگر خودش نخواهد و ناامید باشد این امر امکان ندارد. استاد امین می‌فرمایند ناامیدی تجلی بار غمی است که نمی‌توانیم آن را به دوش بکشیم و زمین گذاشتن آن نیز سخت‌تر است. ناامیدی که در فرد مصرف‌کننده و خانواده او وجود دارد؛ باید با خواست و شروع، آن‌ها از بین برود. ما اکنون همسفرانی در کنگره۶۰ داریم که خیلی بیشتر از مسافران خود در بسیاری از امور پیشرو هستند و خیلی خوب آموزش‌های کنگره را دریافت کرده‌اند و علاوه بر این‌که خودشان تغییر کرده‌اند، توانسته‌اند مسافرهای خود را نیز تغییر بدهند.

امروزه زندگی کردن و اجازه دادن به دیگران که زندگی کنند کار سختی شده؛ رسالت ما در شعاع اضافه کردن کنگره چیست؟

گاهی اوقات تفکر ما ابن گونه است که می‌توانیم بعضی از انسان‌ها را تغییر بدهیم که در این صورت این کار سخت می‌شود. این‌که در قرآن می‌فرماید در زمین زندگی کنید و بگذارید دیگران نیز زندگی کنند به این معنی است که من خودم باشم و به دیگران آسیب نزنم و سعی کنم که تخریب ایجاد نکنم و الآن که به کنگره۶۰ آمده‌ام سعی کنم جبران خسارت کنم هر کاری که می‌کنم برای خودم هست و زمانی که برای خودم باشد مصداق آن مسافرانی است که به کنگره می‌آیند، درمان می‌شوند، آموزش می‌گیرند و جهان‌بینی را یاد می‌گیرند و در این صورت هم خودشان زندگی می‌کنند و هم می‌گذارند که اطرافیانشان زندگی کنند و لذت ببرند؛ اما اگر صرفاً فکر کنم که من می‌توانم دیگران را تغییر بدهم این‌گونه نیست تا زمانی که من خودم تغییر نکنم نمی‌توانم کاری انجام دهم. در مورد شعاع اضافه کردن کنگره الآن خیلی درخواست‌کننده داریم. شعاع اضافه کردن کنگره به کیفیت آن و به عمل من بستگی دارد؛ روش DST توسط آقای مهندس کشف شد، اما روش DST الگو می‌خواهد و الگوهای آن ما هستیم و اگر ما الگوهای خوبی باشیم قطعاً شعاع آن نیز اضافه می‌شود. آقای مهندس در سی‌دی اخیر فرمودند: معنویات همیشه به معنی خوبی نیست و اگر ما فقط به فکر شعاع اضافه کردن و ازدیاد باشیم خوب هست، ولی کافی نیست، بلکه کیفیت آن مهم‌تر است و این کیفیت به ما بستگی دارد که الگوی بدون نقص باشیم تا دیگران بیایند و آموزش بگیرند.

سخن پایانی:

خیلی امروز خوشحال هستم که این اتفاق در اصفهان افتاد و از آقای مهندس، استاد امین و خانم کماندار تشکر می‌کنم که اجازه دادند امروز همسفران به اینجا بیایند و این کار خیلی بزرگ و مهمی است. بذر یا دانه باارزشی بکارید که هم قوت کافی داشته باشید و هم سایبان‌هایتان برافراشته خواهد شد؛ پس آن کنید که فرمان است. مسئولیتی است که پذیرفته‌ایم و ان‌شاءالله بتوانیم آن را به‌درستی انجام بدهیم. خیلی از آقای مهندس و خانواده‌ محترمشان سپاسگزاریم که ما را با مسئولیت‌های خودمان آشنا کردند که ما برای چه به زمین آمده‌ایم! ان‌شاءالله کاری که می‌کنیم حتماً‌ مثمر ثمر خواهد بود، چون آقای مهندس می‌فرمایند: وعده خداوند دروغ نیست. برای شما آرزوی موفقیت می‌کنم و ممنونم.

از این‌که وقت خود را در اختیار سایت ورزش گذاشتید بسیار سپاسگزاریم و برایتان آرزوی بهترین‌ها را داریم.

طراح سؤالات: راهنما همسفر پریسا، (لژیون بیست‌و‌ششم) از نمایندگی شیخ بهایی رشته ورزشی والیبال، راهنمای تازه‌واردین همسفر ریحانه دبیر سایت رشته ورزشی والیبال نمایندگی دنا شهرضا، همسفر هانیه مرزبان خبری از نمایندگی غزالی، راهنمای لژیون تغذیه سالم همسفر اعظم از نمایندگی شفا مشهد
مسئول مصاحبه: راهنما همسفر بنفشه از نمایندگی خواجو اصفهان دبیر سایت ورزش
عکاس: همسفر سمیرا مرزبان خبری پارک امامزادگان زیباشهر مبارکه
ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .