English Version
This Site Is Available In English

باید به طبیعت و درختان احترام بگذاریم

باید به طبیعت و درختان احترام بگذاریم

جلسه سیزدهم از دور اول از کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی اسلام آباد به استادی راهنمای گرامی مسافر جواد، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافرایرج، با دستور جلسه "درختکاری" در روز چهارشنبه 11 اسفند ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان جواد هستم یک مسافر.

از ایجنت ،گروه مرزبانان و نگهبان گرامی کمال تشکر را دارم که به بنده این اجازه را دادند که در این جایگاه بنشینم برای خدمت کردن و آموزش گرفتن.

در ابتدا ماه مبارک رمضان و ماه خودسازی و خودشناسی را به تک‌تک دوستان تبریک عرض می‌کنم همانطور که اکثر دوستان می‌دانید در کنگره ۶۰ یکی از مهم‌ترین آموزش‌ها این است که شخص باید تزکیه و پالایش کند و به خودشناسی برسد که این ماه مناسب‌ترین فرصت برای این کار و تربیت نفس است. و خارج از بحث عبادت و ثواب و این صحبت‌ها چون شروع درمان مهندس و کشف روش DST در این ماه بوده ، برای تمام اعضای کنگره ۶۰ بسیار ماه مبارک و پربرکتی می‌باشد و همه ما باید این ماه را گرامی و ارج بنهیم.

و اما در مورد دستور جلسه باید بگم که اکثر ما می‌دانیم که مهندس دژاکام در مثال‌هایی که در آموزش‌هایشان می‌زنند از طبیعت استفاده می‌کنند و توضیح می‌دهند که درختان برای زمین حکم ریه برای انسان را دارد و یک انسان برای تنفس و ادامه زندگی باید حتماً در جسمش ریه داشته باشد و درختان در طبیعت و هستی حکم ریه را برای زمین دارند و متاسفانه طبیعت در حال نابودی می‌باشد و تک تک ما انسان‌ها در قبال این امر مسئولیت داریم و این بسیار مهم است که حتی خداوند در کلام الله وقتی می‌خواهد بهشت را برای ما مثال بزند که همان آرامش درون است اینگونه بیان می‌کند که بهشت درختان سرسبز که در زیر آنها نهرهایی جاری هستند است و این خیلی مهم است که تمام زیبایی‌ها و آرامش را می‌شود با درختان و سرسبزی آن ها مثال زد.

در کنگره ۶۰ شرایط درختکاری این‌گونه است که هر شخصی بعد از به رهایی رسیدن وظیفه دارد هرسال یک درخت بکارد و در طول سال به آن درخت رسیدگی کند و آن را آبیاری کند و یکی از بهترین کارهایی که برای جبران خسارت‌هایی که درگذشته به هستی وارد کرده‌ایم که نمونه‌اش کشیدن سیگار و انداختن فیلتر سیگار در طبیعت است که باعث می‌شود که سم‌های داخل فیلتر سیگار به داخل زمین وارد شود و به شعاع ۴ متر اطراف آن فیلتر سیگار هیچ گیاهی سبز نشود و یکی دیگر از تخریب‌هایی که اکثر ما به طبیعت وارد کرده‌ایم این است که هر موقع که برای تفریح به طبیعت می‌رفتیم از شاخ و برگ درختان برای روشن کردن آتش، درست کردن کباب و چایی استفاده می‌کردیم و اگر کمی دقت کنید می‌بینید که حتی در کنار درخت‌های خشکی که در طبیعت هستند مثل همین درختان بلوط بسیاری از گیاهان در حال زندگی هستند که اگر ما آن درخت را ببریم و آن را بسوزانیم فرسایش خاک اتفاق می‌افتد و حتی آن گیاهان اطراف درخت خشک هم از بین می‌روند پس برای جبران تمام این خسارت‌ها یکی از بهترین کارها درختکاری است.

امیدوارم که تمام ما اعضای کنگره ۶۰ و تمام انسان‌ها به این درک و آگاهی برسیم که باید به جنگل‌ها، درختان و تمام طبیعت احترام بگذاریم و در آخر این را بگویم که ما اعضای کنگره ۶۰ بسیار زیبا است که در فرهنگ‌سازی این امر مهم که درختکاری است پیشرو هستیم و به‌طور عملی در حال انجام این کار هستیم و از همه مهم‌تر این است که بعد از کاشت درخت آن را به امان خدا ول نمی‌کنیم بلکه در طول سال از آن درخت مراقبت می‌کنیم و آن را آبیاری می‌کنیم .ممنون از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید.

سفره افطاری شعبه اسلام‌آباد

 

تهیه تنظیم و ارسال مطلب:مرزبان خبری مسافر میلاد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .