English Version
This Site Is Available In English

باید بدانم یک‌روزه دچار اعتیاد نشده‌ام که بخواهم آن را یک‌روزه درمان کنم.(نمایندگی گنجعلی خان)

باید بدانم یک‌روزه دچار اعتیاد نشده‌ام که بخواهم آن را یک‌روزه درمان کنم.(نمایندگی گنجعلی خان)

یازدهمین جلسه از دوره هفتم کارگاه‌های آموزشی - خصوصی خانم‌های مسافر و همسر نمایندگی گنجعلی خان، با استادی مسافر مینا، نگهبانی مسافر الهام و دبیری مسافر فرزانه با دستور جلسه «صورت‌مسئله اعتیاد» روز چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان مینا هستم یک مسافر

دستور جلسه امروز راجع به‌صورت مسئله اعتیاد است. وقتی صحبت از صورت‌مسئله می‌شود، این سؤال پیش می‌آید که؛ صورت‌مسئله یعنی چه؟ به هر چیزی که برای ما گنگ و مبهم باشد و درد مورد آن یک سری سؤالات در ذهنمان مطرح شود، صورت‌مسئله گفته می‌شود.

اعتیاد یک صورت‌مسئله جهانی بوده و خیلی از خانواده‌ها را درگیر کرده است، سؤالات زیادی مطرح می‌شود، بعضی افراد می‌گویند چرا وقتی شخصی اعتیاد خود را کنار می‌گذارد، دوباره بعد از مدتی برگشت می‌کند؟ پاسخی که خودشان به این سؤال می‌دهند این است که؛ او شخصی بی‌اراده است و یک سری جواب‌های غیرمنطقی دیگر.

آقای مهندس برای اولین‌بار یک سؤال مطرح کردند که؛ چرا وقتی فردی اعتیاد خود را کنار می‌گذارد وسوسه مصرف مواد او را رها نمی‌کند، نمی‌تواند درست فکر کند، تعادل ندارد یا حتی نمی‌تواند مثل انسان‌های سالم زندگی عادی داشته باشد؟

بعد از بررسی‌ها، تحقیقات و آزمایش‌های زیادی که جناب مهندس داشتند و همچنین تجربیاتی که در طی سال‌ها اعتیادی که خودشان داشتند، به این نتیجه رسیدند که؛ بدن انسان برای اینکه کارکرد طبیعی و متعادل داشته باشد و روال عادی خود را طی کند، یک سری مواد شیمیایی در بدن باید تولید شود که همه هورمون‌ها، سیستم عصبی، و حتی احساسات فرد تحت‌تأثیر آنها است.

حال فرض کنید فردی با واردکردن مواد خارجی مانند قرص، شیشه، کراک یا هر چیزی که مواد مخدر بیرونی نامیده می‌شوند، به بدن خود، مخدرهای طبیعی یا سیستم ایکس خود را از کار می‌اندازد. بدن انسان یک سیستم هوشمند است و وقتی مواد شبه افیونی بیرونی را دریافت می‌کند، دیگر خود را برای تولید مواد شبه افیونی به‌زحمت نمی‌اندازد و کم‌کم تولید آن کاهش می‌یابد تا جایی که کارخانه فعالی که بسان چشمه‌ای در درون ما جوشان بود، از کار می‌افتد و خشک می‌شود.

شاید در ابتدای مصرف مواد، حالت سرخوشی و لذت داشته باشم، اما زودگذر بوده و در ادامه خواهم دید که بدون مصرف مواد نمی‌توانم زندگی راحتی داشته باشم و به بدبختی و فلاکت دچار شده‌ام.

آقای مهندس برای حل این مشکلات و همچنین درمان اعتیاد، روشD.S.T را اختراع و پایه‌گذاری کردند و می‌فرمایند؛ همان‌طور که پله‌پله مواد را وارد بدن خودکرده‌ایم و کارکرد طبیعی آن را دچار اختلال کرده‌ایم، همان‌گونه هم باید مواد خارجی را کم‌کم و نه به‌صورت سقوط آزاد یا مصرف داروهای شیمیایی جایگزین، بلکه با استفاده از داروی OT (شربت تریاک) در پله‌های ۲۱ روزه، کارخانه‌های طبیعی بدن را طی مدت‌زمان ۱۱ ماه دوباره به کار بیندازیم.

حال باید بدانم یک‌روزه دچار اعتیاد نشده‌ام که بخواهم آن را یک‌روزه درمان کنم، پس باید صبر پیشه کنم. وقتی وارد کنگره می‌شویم با کمک‌گرفتن از تجربیات راهنما و فرمان‌برداری از قوانین، حرمت‌ها و آموزش‌های ناب به درمان می‌رسیم.

طبق گفته جناب مهندس؛ مثلث درمان اعتیاد ۳ ضلع دارد که اضلاع آن؛ جسم، روان و جهان‌بینی نام دارد. جسم با داروی OT و به طبع آن روان فرد نیز درمان و به تعادل می‌رسد، همچنین جهان‌بینی که همان تفکرات و دیدگاه ما را نسبت به هستی شامل می‌شود، کم‌کم با فراگیری آموزش‌های ناب آقای مهندس و استاد امین متعادل و درست می‌شوند.

زمانی که صورت‌مسئله اعتیاد حل شود در واقع این صورت‌مسئله زندگی ما است که حل می‌شود. چرا که زندگی بدون تعادل امکان‌پذیر نیست. این هفته بهانه خوبی است که مروری بر مقاله اول از کتاب ۱۴ مقاله داشته باشیم و برای داشتن یک زندگی متعادل و رسیدن به حال خوش از پایه برنامه ریزی کنیم.

تایپ: مسافر مرضیه -لژیون یکم نمایندگی گنجعلی خان
ویرایش: مسافر فرزانه - لژیون چهارم گنجعلی خان
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .