English Version
This Site Is Available In English

آبروی علم به عملشه

آبروی علم به عملشه

جلسه یازدهم  از دوره پانزدهم کارگاه‌های آموزش عمومی مسافران نمایندگی ملایر با استادی مسافر راهنما علی محمد، نگهبانی مسافر منصور و دبیری مسافر مجتبی با دستور‌جلسه «صورت مسئله اعتیاد » پنج شنبه 5 مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد: 

چیزی که صورت مسئله اعتیاد در این هفته به ما آموزش داد این است که من خودم به شخصه یاد گرفتم که توی مسائل زندگی بتوانم؛ مراحل زندگی که سر راهم هست صورت مسئله‌اش را پیدا کنم. در ابتدا مبدأ آن را مشخص کنم؛ که در ادامه حرکتم مشکلاتی که در مسیر حرکتم توی زندگیم هست را بتوانم به راحتی کنار بزنم تا به مقصد برسم.
 
این نکته خیلی مهم است که ما بتوانیم از این صورت جلسات چیزهای مهمش را دریافت کنیم تا توی زندگی شخصی خود عملکرد مناسبی داشته باشیم.
اما برگردیم به صورت جلسه این هفته که صورت مسئله اعتیاد است. صورت مسئله اعتیاد چیزی است که جامعه پزشکی یا سراسر کشورهای اطراف با آن مشکل داشتند؛ این است که نتوانستند تشخیص بدهند که اعتیاد چه هست و راه درمانش را نمی‌دانستند و این‌که برای آن‌ها قابل تشخیص نبود. اما آقای مهندس با تحقیقاتی که انجام دادند توانستند بفهمند که ایراد فیزیولوژی جسم به چه شکلی هست و کجا باید درمان بشود و کجا باید بازسازی شود تا یک شخص مصرف کننده بتواند سیستم شبه افیونی بدنش بازسازی شود.
 
چیزی که خیلی مهم است؛ آن صورت مسئله اعتیاد است که اعتیاد سه ضلع جسم، روان و جهان بینی هست که در ابتدا اول باید جسم به تعادل برسد تا روان هم در کنار آن متعادل بشود. چیزی که سایر ان‌جیوهای دیگر به این موضوع اهمیت نمی‌دادند و در کنارش آن نقطه کور درمان همین جهان‌بینی است که ما باید این‌ها را کار بکنیم؛ تا اطلاعات و دانایی ما بالا برود.
 
اعتیاد آسیبی که به بدن وارد کرده است؛ توانست سیستم شبه افیونی بدن عملکرد خودش را از دست بدهد که  مخدر بیرونی جایگزین مخدر درونی بشود و آن سیستم ایکس ما از تعادل خارج بشود و آسیب بزند به آن بیان  ژن‌ها همان برنامه‌ای که بدن ما روزانه دارد عملکرد خودش را انجام می‌دهد با مصرف مواد مخدر این برنامه‌هایش تغییر کرد و منتظر این بود که از بیرون مواد وارد بدن بشود. یعنی بدن ما محتاج به مخدر بیرونی شد چون که بیان ژن‌ها و سلول‌های ما برای عملکرد روزانه زندگی ما مثل: خواب، بیداری، غصه و ... که زندگی روزانه ما به آن وابسته است از آن تعادل خودش خارج بشود.
 
و ما حالا این را یاد گرفتیم که کنگره ۶۰ با متد درمان Dst با شربت Ot با پله‌های ۲۱ روزه بتوانیم این را متعادل بکنیم، چون بدن نیاز دارد به آن مشتقات خودش که توی شربت اوتی ۲۵ تا آلکالوئید هست که این نیازهای بدن را در اختیار جسم قرار می‌دهد؛  تا بدن آن نیازهایی را که احتیاج دارد بگیرد و آن ساختمان جسم را دوباره بازسازی و احیا بکند.
 
چیزی که ما توی کنگره متاسفانه یک‌سری هنوز درکش نکردیم این است که یک سری افراد آمدند این‌جا که یا مواد خود را عوض بکنند یا به بهانه‌های مختلف آمدند به این‌جا از سر خودشان باز بکنند.
به این باور قلبی نرسیدند که اینجا درمان قطعی است و اگر کسی توی کنگره درمان بشود و از کنگره برود بیرون دیگر برگشتی وجود ندارد و کنگره مسیر خودش را طی می‌کند.
اشخاصی هم که بازگشت می‌کنند به سوی مواد؛ هیچ ایرادی در درمانDst کنگره ۶۰ نیست. و آن خواسته قلبی ما هست که آیا می‌خواهیم درمان بشویم. یا نمی‌خواهیم درمان بشویم.
 
توی کنگره صد در صد درمان قطعی است. و آن‌هایی که برمی‌گردند خواستار درمان نیستند. من از این بابت خیلی خوشحال هستم که همه اعضایی که اینجا نشستند خیلی راحت می‌توانند با یک پزشکی که ادعای طبابت می‌کند در مورد درمان اعتیاد و صورت مسئله اعتیاد بتواند به راحتی صحبت کند و او را وارد چالش بکند. 
سیستم شبه افیونی بدن و فیزیولوژی بدن این‌ها را شناخته و از چه ساختاری تشکیل شده است. چه چیزهایی در درون بدن نهفته هست و چه چیزهایی نیاز دارد که بتوان آن‌ها را به تعادل برساند.

مرزبان خبری: مسافر امید عسگری
عکس و تایپ: مسافر علی اسدی لژیون پنجم
تهیه و تنظیم و ارسال گزارش: مسافر بهمن مشفق

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .