English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب- کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر

مشارکت مکتوب- کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر

سلام دوستان معصومه هستم همسفر
کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر الگویی مناسب است به دلیل اینکه تجربه‌هایی در آن نوشته شده که بسیار عمیق می‌باشد. این کتاب باید آن‌قدر خوانده و مرور شود تا بتوان از آن برداشتی داشت. این کتاب هم برای عام و هم برای مصرف‌کنندگان مواد مخدر است که فهمی بالاتر پیدا کنند، شاید منِ‌ همسفر قدرت نوشتن چنین مطالبی را نداشته باشم ولی با خواندن این کتاب آگاهی زیادی در مورد اعتیاد کسب می‌کنم، گویی این کتاب با زبان و دل من حرف می‌زند و بسیار جالب است.
این کتاب پیام‌هایی دارد که از نظر من بسیار ارزشمند است و دست یافتن به آنها سخت است، به قول آقای مهندس «پیام باید بلعیده شود.» کتاب باید آن‌قدر خوانده شود تا مطلب برای‌مان باز شود. تصاویر این کتاب مانند تصاویر راهنمایی‌ و رانندگی هستند که کاملاً بیان شده مثلاً کمی جلوتر این اتفاق می‌افتد یا ماشین خود را اینجا پارک نکنید در واقع علائمی که به ما هشدار می‌دهد تا بتوانیم به سلامت از آن مسیر عبور کنیم. تصاویر نیز به‌گونه‌ای‌ هستند که جایگاه هر شخص را از موقعیت ابتدایی و شروع سفر تا زمانی که می‌خواهد سفر را به پایان برساند مانند علائم رانندگی نشان می‌دهد.

پیام‌های این کتاب شامل پیام‌های استاد سیلور، پیام‌های سردار و رعد است. همه پیام‌ها علمی و کاملاً شکافته شده‌اند و توسط پزشکان و اساتید مورد بررسی قرار گرفته‌اند. در طول سفرِ آقای مهندس استاد رعد بودند که به کمک ایشان آمدند. دنیای اعتیاد، دنیای بی‌محبتی‌ است یعنی فرد مصرف‌کننده منزوی و گوشه‌گیر می‌شود و ارتباطی با دیگران و اطرافیان ندارد، در اینجا پیام‌های محبت‌آمیز رعد به مانند تکان اساسی بوده و امروز ما این پیام‌ها را می‌خوانیم و از خواندن آن‌ها لذت می‌بریم ولی درمان اعتیاد به دلیل این‌که غول قدرتمندی‌ است کار بسیار سخت و بدون این ابزار مستحکم به نام کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر و بقیه آموزش‌ها، جهانبینی و سی‌دی‌ها امکان‌پذیر نیست و درمان رخ نمی‌دهد. به امید رهایی همه‌ مسافرین جاده کوهستان.

سلام دوستان ام‌البنین هستم همسفر
یکی از عوامل مهم مشکلات ما ناآگاهی‌ است و باید در مقابل آگاهی قرار گیرد اما شیوه و روش آگاهی مهم است، کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر به ما آگاهی می‌دهد که در پیشگیری، مهار و درمان اعتیاد چگونه عمل کنیم، مانند یک نقشه می‌تواند مسیر  را برای کسانی که نمی‌دانند نمایان کند و می‌تواند الگوی زندگی هر شخصی که به دنبال درمان است باشد و سؤالات فرد را چه در سفر اول و چه در سفر دوم پاسخ می‌دهد. در این کتاب از سه فاکتور مهم استفاده شده است متن، تصاویر و موسیقی. فرد می‌تواند متن را بخواند، از تصاویر آموزش بگیرد و با موسیقی مفاهیم را بهتر متوجه شود. آقای مهندس با الهام از ماه مبارک رمضان و با کمک استادان خود به مهار اعتیاد پرداختند، هر تصویر نشان می‌دهد که چه گذرگاه‌هایی وجود دارد و برای گذشتن از این مراحل چه تجربه‌ای لازم است، در واقع علامت‌هایی هستند که به ما هشدار می‌دهند تا بتوانیم به سلامت این مسیر را طی کنیم و جایگاه هر شخص را در ابتدای سفر تا زمانی که سفر را تمام کند نشان می‌دهد.



روش الگویی مطرح شده در این کتاب روش DST است. با آموزش گرفتن یخ‌های درونی انسان باز شده و از دریای درونی خود سیراب می‌شود، هر کس با هر بار خواندن این کتاب می‌تواند مطلب جدیدی برداشت کند و به شناختی از خود برسد، اگر ما به شناخت خود نرسیم به مشکل برمی‌خوریم. این کتاب به ما می‌گوید اگر هدف داشته، مسیر را بلد باشیم و درست حرکت کنیم قطعاً به خواسته‌ خود می‌رسیم. من در تمام کتاب‌هایی که تابحال خوانده‌ام این تنها کتابی‌ است که حرف از درستی و حقیقت می‌زند و یکی از بزرگ‌ترین منابع آموزشی کنگره ۶۰ می‌باشد.

سلام دوستان محبوبه هستم همسفر
عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر کتابی‌ است ساده و رسا که هر شخص با هر میزان توانایی، دانایی و سواد برداشتی از آن دارد. حتماً برایتان اتفاق افتاده که در خیابان ماشینی دیده باشید که راننده خوبی ندارد و نمی‌تواند به خوبی رانندگی کند حتماً با خود گفته‌اید حیف این ماشین که دست چنین راننده‌ای افتاده است. گاهی برای بعضی افراد اتفاق می‌افتد که از این کتاب با وجود این‌که در دسترس است اما استفاده درستی نمی‌کنند و مطالعه مفیدی ندارند، حقیقت این است شاید متوجه نشوند چه گوهری در اختیار آن‌ها قرار گرفته، شاید‌ هم بعدها و طی سالیان دراز متوجه شوند که چنین نمونه‌ای وجود ندارد.



این کتاب الگویی مناسب است به این دلیل که تجربه‌هایی درون آن نوشته شده که از لایه‌های سطحی عبور کرده و بسیار عمیق است مخصوصاً برای مصرف‌کنندگان که آگاهی آن‌ها بالا رود تا بتوانند با تفکر کردن و با متد DST و هم‌چنین تابع دستورات راهنما بودن به نتیجه برسند، شاید من قدرت نوشتن خیلی چیزها را نداشته باشم ولی وقتی خواندن کتاب را شروع کردم متوجه شدم تجربه‌هایی در زمینه مصرف مواد مخدر نوشته شده که گویی از زبان و حرف دل من است و این برایم خیلی جالب بود، این کتاب باید چندین بار خوانده شود و با هر بار خواندن مطلب جدیدی برداشت می‌شود.

گردآوری: رابط خبری همسفر عفت لژیون کمک‌راهنما همسفر شکوفه (لژیون یکم)
ارسال: کمک‌راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .