English Version
This Site Is Available In English

وادی پنجم و اجرائی کردن تفکرات

وادی پنجم و اجرائی کردن تفکرات

سومین جلسه از دور سوم سری کارگاه های آموزشی عمومی کنگره60 نمایندگی باغستان کرج با استادی کمک راهنما مسافر علی، نگهبانی مسافر جواد و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه " وادی پنجم و تاثیر آن روی من " روز شنبه 1 مرداد 1401 در ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم یک مسافر. خداوند بزرگ را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت  کنم و آموزش بگیرم. خیلی خوشحالم که در جمع صمیمی شما هستم و این سعادت نصیب بنده شد که شمارا ببینم. به همه خدمتگزاران شعبه باغستان خدا قوت می‌گویم و این شعبه سرشار از احساس و انرژی است.
دستور جلسه امروز " وادی پنجم و تأثیر آن روی من " و قست دیگر آن تولد امیر احمد عزیز است. من به‌طور خلاصه در مورد این وادی صحبت می‌کنم و در ادامه هم چند نکته در مورد امیر احمد خواهم گفت.

در کنگره60، چهارده وادی در نظر گرفته‌شده است. برای رسیدن به خود؛ که ما در درمان اعتیاد به دنبال آن هستیم، 4 وادی اول در کنگره60 که پایه حرکت هر شخص محسوب می‌شود و وادی‌هایی است که مربوط به تفکرات شخص است و چنانچه شخص در این 4 وادی به نتیجه‌ای نرسد، قطعاً قدم گذاشتن به این وادی یک کار بیهوده است. ما در این وادی با مسائلی آشنا می‌شویم که به‌عنوان صور پنهان از آن‌ها یاد می‌کنیم  و بحث مسئولیت در 4 وادی قبل، پیدا کردن مبدأ و اینکه به کجا خواهیم رفت.
ما در این وادی‌ها آموزش می‌گیریم که نباید ناامید بود و به گذشته نگاه کرد، بلکه باید امیدوار بود و در حال زندگی کرد و مسئولیت کارهای خود را بپذیریم و بر دوش اطرافیان و خداوند نیندازیم. در وادی پنجم یاد می‌گیریم که تفکرات و ذهنیات خودمان را به‌پای عمل برسانیم، همچنین نکات بسیاری در این وادی وجود دارد که مهم‌ترین آن حرکت کردن است و اگر به تفکرات عمل نکنیم چیزی هم نصیب ما نخواهد شد.
اگر بخواهیم در مسئله اعتیاد به درمان قطعی برسیم باید تمام ظرفیت‌ها را به نحو احسنت انجام بدهیم. اگر ما یک مسئله را حل نکنیم نمی‌توانیم  بر آن غلبه کنیم، اگر ما با آموزش‌ها یکی نشویم و نقطه تحمل خود را بالا نبریم و آزمایش نشویم نمی‌توانیم به نتیجه دلخواه برسیم.

در اعتیاد یک واژه‌ای وجود دارد که می‌گویند شخص عملی است، یک سری ظرفیت‌ها و اتفاقات رخ می‌دهد که این واژه و صفت به شخص چسبیده است، یعنی یک استمرار، جدیت و اصراری در یک موضوع وجود داشته تا این صفت بر شخص وارد شده است.این موضوع در قسمت ارزش‌ها هم باید اتفاق رخ بدهد، اگر شخص عملکرد نداشته باشد و در دنیای ذهن به تفکرات خود برسد به هیچ نقطه‌ای نخواهد رسید.
درنهایت به قول جناب آقای مهندس عزیز اگر ما امیدوار و آرام نباشیم به‌نوعی نمی‌توانیم وارد عمل شویم و پایه اصلی و شروع پارامترهایی که در وادی پنجم آمده است، بحث برگشت از ضد ارزش‌هاست، که باید بدانیم اگر این پارامتر اول انجام نشود، قطعاً اتفاقی هم برای عملکرد ما نخواهد افتاد.

اگر بخواهم در مورد بخش دوم که تولد امیر احمد عزیز است صحبت کنم، ما در شعبه شهرک غرب بودیم که امیر احمد با یک سفر ناموفق وارد لژیون بنده شد و سفری منظم و بدون خطا را انجام داد و در پله 1 گرم  30 روز به کمک راهنمایی رسید والان نیز در این شعبه دارای لژیون است، خیلی ظرفیت و پتانسیل بالایی دارد و می‌تواند به جایگاه‌های خوبی ازلحاظ درونی و بیرونی دست پیدا بکند و به نظر بنده جایگاه کمک راهنمایی یک پروسه از درمان است.
از اینکه به صحبت‌های بنده گوش فرا دادید صمیمانه سپاسگزارم.

در ادامه جشن سومین سال رهایی کمک راهنما مسافر امیر احمد

خلاصه سخنان کمک راهنما مسافر امیر احمد:

سلام دوستان امیر احمد هستم یک مسافر. امروز برای من یک ویژگی خاصی دارد و آن این است که چهار نفر از عزیزان من در این جمع حضور دارند و آن‌ها خانواده من هستند که برای اولین بار به این شعبه و کنگره60 می‌آیند. از عزیزانم که از نمایندگی شمس به اینجا آمده‌اند هم تشکر می‌نمایم.

زمانی اتفاقات اطرافم را زیاد تعبیر نمی‌کردم اما کنگره60 به من آموخت که حواست به اطرافت باشد و اتفاقات زندگی‌ات را ببین و تعبیر درستی از آن داشته باش، من از همه ممنونم که تشریف آوردند و حمایت کردند و این شادی را برای من به ارمغان آوردند. از راهنمای خوبم تشکر می‌کنم امیدوارم که بتوانم قدم در مسیر ایشان بگذارم.

هر یک از ما بنا به دلیلی اینجا هستیم. آن دلیل هرچقدر برای ما محکم‌تر و مستحکم‌تر باشد سفرمان را خیلی درست و دقیق‌تر انجام می‌دهیم، من آن دلیل را پیدا کردم و خوب سفر کردم و باوجود تمام سختی‌ها و مشکلات در طول سفرم به خودم گفتم که باید این مسیر را طی کنم و علی آقا راهنمای خوبم در این راستا خیلی به من کمک کردند.
بهترین اتفاق برای من در طول سفرم این بود که خیلی زود به کلاس‌های کمک راهنمایی توسط کمک راهنمای خوبم هدایت شدم و سفر اولم به پایان نرسیده بود که کمک راهنما شدم و این خیلی برای من اتفاق خوش‌آیندی بود. به قول علی آقا کمک راهنما شدن بخشی از درمان است. امیدوارم همه عزیزان به این جایگاه برسند.
از اینکه به صحبت‌های بنده توجه فرمودید، صمیمانه سپاسگزارم.

عکاس: مسافر نیما لژیون دوم

تایپ: مسافر احمد لژیون سوم

ارائه وتنظیم: مسافر محمد لژیون سوم

 

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .