English Version
This Site Is Available In English

سیگار مانند زنجیر یا طنابی است که به پای ما گره خورده است

سیگار مانند زنجیر یا طنابی است که به پای ما گره خورده است

جلسه هفتم از دوره‌ بیست و سوم کارگاه های آموزشی خصوصی کنکره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی ساوه
با استادی  راهنما مسافر محمد و نگهبانی همسفر ناصر و دبیری مسافر رامین با دستور جلسه 《دخانیات سیگار، قلیان، ویپ، پیپ، ناس》 روز سه شنبه مورخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۵  ساعت  ۱۷  آغاز  به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

  از ایجنت و گروه مرزبانی و دوستانی که نوشتار ها را قرائت کردند تشکر می کنم‌،‌‌خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در این جایگاه حضور دارم تا بتوانم خدمت کنم. دستور جلسه امروز ما در رابطه با سیگار است.
هدف از دستور جلسات این است که، دانایی و نگرش ما نسبت به آن موضوع تغییر کند.
حالا سوال اینجاست که چرا سیگار؟ چون بیشترین آمار قربانیان و تلفات را در سطح جهانی به خود اختصاص داده است.
سیگار مانند زنجیر یا طنابی است که به پای ما گره خورده است مثل زندانیانی که پابند به آنان متصل است و اگر این زنجیر را باز نکنیم هرگز قادر به باز کردن زنجیر اعتیاد هم نمی‌شویم.
ما همه آگاه هستیم که سیگار چقدر ضرر دارد؛ ولی ما درمان آن را عملی نمی‌کنیم این یعنی ما هنوز به دانایی موثر نرسیدیم.

بدن ما از میلیاردها سلول تشکیل گردیده است و این سلول‌ها هر کدام دارای نیروگاه هستند که یکی از مواد مورد نیاز آنها نیکوتین‌ است که توسط مغز انسان ترشح می‌شود؛ ولی هنگامی که با استفاده از نیکوتین سیگار آن را وارد بدن می‌کنیم دیگر نیکوتین‌ تولید نمی‌شود.  ما برای اینکه جای خالی آن را پر کنیم بایستی چهار هزار مواد سمی را وارد بدن خود کنیم تا جای آن را پر کنیم.
سیگار تاثیر منفی در عملکرد داروی OT دارد و هنگامی که ما سیگار مصرف می‌کنیم با مصرف سیگار، داروی OT تاثیر آن در بدن کم می‌شود.
آقای مهندس همیشه در بین صحبت هایشان می‌گویند: کسی که در گنگره ۶۰ سفر می‌کند هیچ بدهی به کنگره ندارد؛
ولی از نظر من همه ما بدهکار کنگره ۶۰ هستیم؛ زیرا که زندگی به ما بخشیده  و بایستی بدهی خود را با خدمت کردن پرداخت کنیم.

مرزبان کشیک: مسافر حمید
تایپ: مسافر رامین( لژیون دهم)
عکاس: مسافر شهرام
تنظیم و ارسال: مسافر علی

نمایندگی ساوه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .