English Version
This Site Is Available In English

بایدها را جدی بگیریم

بایدها را جدی بگیریم

جلسه دهم از دور هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی نمایندگی معدن فیروزه با استادی ایجنت محترم مسافر علیرضا و نگهبانی مسافر عباس و دبیری مسافر محمدتقی با دستور جلسه وادی سوم و تأثیر آن روی من یکشنبه تاریخ 1405/3/3 ساعت 17 آغاز به کار نمود

خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر
بسیار خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم که یک‌بار بار دیگر در این جایگاه قرار گرفتم تا آموزش بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه وادی سوم هست. باید دانست هیچ‌کس به‌اندازه خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند. بایدی که در ابتدای این وادی گنجانده شده بسیار پیام مهمی دارد. بایدهای فراوانی در کنگره ۶۰ وجود دارد که باید انجام دهیم. من به‌عنوان یک رهجو ده الی یازده ماه سفر خودم را شروع می‌کنم. ما به‌عنوان رهجو موظفیم دز داروی اوتی که راهنمایان طبق دستور و با بهره‌گیری از پروتکل درمانی معین به ما می‌گویند را موبه‌مو اجرا کنیم. اگر ما طبق سر و عقل خود راه را در پیش بگیریم و با جملاتی نظیر این که آنتی ایکس من با راهنما متفاوت است و او من را درک نمی‌کند و امثال این‌ها را جایگزین فرمان‌بری محض کنیم به درمان نمی‌رسیم. از بایدهای دیگر نیز که وجود دارد زمان معین شروع جلسات در کنگره ۶۰ است. از بایدهای دیگر نوشتن سی دی است که بعضاً من مسافر کوتاهی می‌کنم. اگر مسافری وجود دارد که گمان می‌کند با روش‌هایی مثل جا زدن دفتر دوستان به‌جای دفتر سی دی خود یا مواردی از این دسته از نوشتن سی دی شانه خالی می‌کند بداند که کلاهش پس معرکه است و درمان را پیدا نخواهد کرد. چراکه اگر ما قادر بودیم خود را درمان کنیم که به کنگره ۶۰ پا نمی‌گذاشتیم و اکنون که پذیرفتیم که خود قادر به درمان نبودیم باید تمام بایدهای کنگره ۶۰ را به‌صورت تمام و کمال بپذیریم تابه درمان و تعادل برسیم.

یک مسافر باید در درجه اول صداقت را سرلوحه کار خود قرار دهد و لااقل با خودش صادق باشد. مسافر باید رأس ساعت مقرر داروی خود را مصرف کند و همیشه این مساله را در ذهن خودش داشته باشد که با چند ماه نظم دادن به مصرف دارو خود را رها شده تصور نکند. مسافر با ورود به کنگره تبدیل به یک مصرف‌کننده مواد مخدر می‌شود که مواد خود را طبق ساعت و دوز مقرر مصرف می‌کند و به آن نظم می‌دهد. کنگره ۶۰ ما را به یک مصرف‌کننده منظم تبدیل می‌کند و سپس مواد را از ما می‌گیرد. اگر ما به بایدها و نبایدها توجهی نداشته باشیم ممکن است با ماده مصرفی بدترین به دنیای اعتیاد برگردیم. اگر می‌خواهیم که به خواسته‌های خود برسیم و نقطه مقصد برسیم باید همه مسائل را مدنظر قرار دهیم تابه سرمنزل مقصود برسیم. روز پنجشنبه که لژیون سردار برگزار شد و همه دوستان اعلام دنوری و پهلوانی داشتند جناب آقای اختراعی که سال گذشته با کمک ده‌میلیاردی به کنگره و نشان بی‌نشانی به‌عنوان آخرین نفر مشارکت کردند در ابتدای صحبت‌هایشان از جناب آقای زر کش اجازه گرفتند که نامه خود به جناب مهندس را بخوانند و ایشان نیز اجازه دادند. ایشان عنوان کردند که درآمد شش‌ماهه اول سال کارخانه خود را به کنگره اختصاص بدهند. گذشتن از مال و پول در سطوح بالا ظرفیت بزرگی طلب می‌کند و این ظرفیت را کنگره به من می‌دهد. ما ممکن است در ابتدا فقط هزینه مواد را محاسبه کنیم که به‌عنوان مثال چند ده میلیون تومان هزینه خرید مواد را صرفه‌جویی کردیم اما حقیقت این است که با مصرف مواد ساعت‌های زیادی از شبانه‌روز را صرف مواد می‌کردیم که با حذف همه این موارد طبیعی است که نتیجه آن به ما برگردد. انجام بایدونباید هایی که راهنماهای ما گوشزد می‌کنند واجب است و یک نکته دیگر که باید به آن توجه داشته‌باشیم این است که راهنماهای خدمتگزار در کنگره هم دغدغه‌های خود را دارند و علیرغم همه آن مشکلات باید تمام مسائل تک‌تک ره‌جوهای خود راحل و فصل کنند. پس باید احترام به جایگاه راهنماهای عزیز جز بایدهای مهم یک مسافر قرار بگیرد و قائل بودن به همه این بایدها و حد و مرزهای کنگره ما را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
ممنونم که سکوت کردید و به صحبت‌های من گوش دادید.
عکاس: مسافر مهدی
تایپ و دبیر سایت: مسافر ابوالفضل
ویراستاری، نگارش متن و ارسال خبر: نگهبان سایت مسافر حسین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .