English Version
This Site Is Available In English

تقدیر الهی

 تقدیر الهی

سلام دوستان ناهید هستم، یک همسفر

خداوند را هزاران بار شاکرم که مسیر کنگره ۶۰ را نمایان کرد تا مسافرم از دام اعتیاد رها شود. از بنیان کنگره، جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان، و همچنین از تمام راهنمایان و خدمتگزاران کمال تشکر را دارم.

در باب دستور جلسه، مسافر من با وجود اینکه مصرف سیگار نداشت، اما بر اثر مصرف مواد مخدر دچار سرفه‌های بسیار شدیدی می‌شد که زندگی را برایش سخت کرده بود. با ورود به کنگره و شروع درمان به روش DST، هم‌زمان با جایگزینی دارو، آن سرفه‌های مزمن و بدحالی‌های پی‌در‌پی کاملاً از بین رفت و پس از ۱۰ ماه به رهایی رسید.

من به دلیل حساسیت ریوی شدید، نسبت به دود سیگار، اسپری و حتی بوی ادکلن واکنش نشان می‌دهم؛ به گونه‌ای که برای لحظاتی دچار تنگی نفس و احساس خفگی می‌شوم. این تجربه را در زمان مصرف پدرم نیز داشتم و حتی پس از گذشت چند ساعت از مصرف ایشان، بوی بازدمشان مرا آزار می‌داد. بسیار خوشحالم که مسافرم درگیر مصرف سیگار نبود، چرا که تحمل آن شرایط با وجود این حساسیت، برایم بسیار دشوار می‌بود.

سلام دوستان وجیهه هستم، یک همسفر

خداوند را شاکرم که توفیق نوشتن سی‌دی‌های جناب مهندس و بهره‌مندی از آموزش‌های ایشان را نصیبم کرد. مسافر من پس از ۳۶ سال تخریب، موفق شد از بند اعتیاد و سیگار رها شود. زمانی بود که ایشان روزانه یک پاکت سیگار مصرف می‌کرد و من هر روز با انبوهی از ته سیگار روبه‌رو بودم. در آن لحظات سخت، تنها خواسته‌ام از پروردگار، رهایی او از این وابستگی بود؛ چرا که دود سیگار نفس کشیدن را برای من دشوار کرده بود.

سرانجام تقدیر الهی، مسیر سبز کنگره ۶۰ را پیش روی ما قرار داد تا مسافرم بتواند به روش DST، هر دو پیوند نامیمون را قطع کند. صمیمانه از بنیان کنگره ۶۰ و خانواده محترمشان برای فراهم کردن این بستر آموزشی سپاسگزارم. همچنین از راهنمای محترم مسافرم، جناب آقای حسین نامداری و راهنمای صبور خودم، خانم بهار عزیز که با آموزش‌های ارزشمندشان مایه دلگرمی و قوت قلب من بودند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

سلام دوستان فاطمه هستم، یک همسفر

خداوند بزرگ را سپاسگزارم که شاهد روزی هستم که مسافرم از بند سیگار رها شده است. دوران مصرف ایشان، برای من روزگاری سخت و لبریز از بی‌قراری بود؛ روزهایی که تنها پناهم آه دل و صدا زدن معبودم بود.

امروز بار دیگر لطف قدرت مطلق شامل حال زندگی‌ام شد و سایه مهرش را بر سر خانواده‌ام گستراند تا مسافرم در مسیر درست قدم بگذارد. هیچ‌گاه این موهبت الهی را که مسیر کنگره را پیش روی ما قرار داد، فراموش نخواهم کرد. از بنیان کنگره ۶۰، جناب مهندس دژاکام و خانواده گرانقدرشان و تمامی خدمتگزاران، به‌ویژه راهنمای محترم مسافرم جناب آقای نامداری و راهنمای عزیزم خانم بهار، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

 

رابط خبری: همسفر وجیهه رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: راهنمای‌تازه‌واردین همسفر مرضیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کاشان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .