English Version
This Site Is Available In English

بزرگ‌ترین معجزه در درون خود است

بزرگ‌ترین معجزه در درون خود است

در سی‌دی «عقاید پوسیده» به این موضوع اشاره می‌شود که مسیر تغییر انسان، مسیری همراه با تردید، امید و حرکت است. انسان گاهی با وجود ایمان به قدرت مطلق، باز هم در درون خود باور ندارد که بتواند از شرایط نابسامان و تخریب‌های شدید به تعادل برسد و به انسانی مفید تبدیل شود.
آموزش در کنگره‌۶۰ بر پایه الگوبرداری است و مسافر و همسفر با وجود مشکلات فراوان، کم‌کم با دیدن نمونه‌های واقعی امید پیدا می‌کنند و نیرویی درونی آن‌ها را به سمت ارزش‌ها هدایت می‌کند، هرچند گاهی صدای ناامیدی نیز در درونشان شنیده می‌شود.
انسان ممکن است خدا را قبول داشته باشد؛ اما هنوز ایمان کافی به تغییر خود نداشته باشد و همین‌جاست که باید به درک عمیق‌تری برسد. برای شناخت انسان‌ها باید آن‌ها را در شرایط مختلف دید؛ زیرا در زمان مخالفت‌ها و سختی‌ها شخصیت واقعی آشکار می‌شود. کسی که خود به تعادل نرسیده است، نمی‌تواند دیگران را هدایت کند و تا زمانی که انسان خودش را دوست نداشته باشد، نمی‌تواند با دیگران رابطه‌ای درست برقرار کند.
در هر کاری باید زمان، مکان و کلام مناسب را در نظر گرفت؛ زیرا بیان درست می‌تواند رابطه‌ها را حفظ کند و بیان نادرست آن‌ها را از بین ببرد.
در این سی‌دی به باور قدرت مطلق نیز اشاره می‌شود؛ قدرتی که بر تمام هستی حاکم است و نظم جهان نشان‌دهنده وجود آن است، هرچند عقل انسان توان درک کامل آن را ندارد.
انسان گاهی به دلیل سختی‌ها به فکر کنار کشیدن می‌افتد؛ اما وقتی به گذشته و قدم‌هایی که برداشته است نگاه می‌کند، امید دوباره در وجودش زنده می‌شود. مثلث هدف شامل: هدف، پیشرفت و میزان شادی و انرژی است. انسان باید برای هر قدم کوچک خود خوشحال باشد و خود را تشویق کند؛ زیرا همین تشویق‌ها نیروی ادامه مسیر را بیشتر می‌کند.
مشکلات بخشی از مسیر رشد هستند و انسان از دل همین سختی‌ها ساخته می‌شود. نباید خود را ضعیف بداند یا منتظر معجزه‌ای بیرونی بماند؛ زیرا بزرگ‌ترین معجزه در درون خود اوست. اگر زمین بخورد، باید دوباره بلند شود و حرکت کند؛ زیرا با ادامه دادن و ناامید نشدن، به‌تدریج راه برایش روشن‌تر می‌شود و به تعادل نزدیک‌تر خواهد شد.

برداشت از سی‌دی «عقاید پوسیده»

تایپیست: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی بروجرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .