English Version
This Site Is Available In English

با نظر گرفتن زمان و صبر و کاربردی کردن آموزش‌ها به تزکیه لازم دست پیدا کنیم.

با نظر گرفتن زمان و صبر و کاربردی کردن آموزش‌ها به تزکیه لازم دست پیدا کنیم.

به نام قدرت مطلق الله

چهاردهمین جلسه از دوره هفدهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی هاتف با نگهبانی مسافر محمد و استادی راهنما  مسافر جواد  و دبیری مسافر رسول با دستور جلسه "وادی دهم: صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است" در روز سه شنبه 11 آذر ماه 1404 ساعت 17:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سپاسگزاری می‌کنم از خداوند بزرگ که اذن ورود من را به کنگره صادر کرد،  تشکر می‌کنم از جناب مهندس و خانواده محترمشان که با سعی و تلاش و کوشش خودشان و آموزش‌هایی که در اختیار ما گذاشتند ما توانستیم به تعادل برسیم، تشکر می‌کنم از ایجنت محترم و لژیون مرزبانی و راهنمای عزیزم آقا ناصر که اجازه دادند  من در این جایگاه خدمت و آموزش بگیرم. 


در مورد دستور جلسه: صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است.
اگر بخواهیم در مورد انسان‌ها صحبت کنیم،  قبل از ورود به کنگره همه ما با استفاده از مواد یک سری آموزش‌ها که دیده بودیم، تعادل روحی و روانی نداشتیم و باعث می‌شدیم که خانواده و افراد دیگر را ناراحت شوند.
ولی حالا با وارد شدن به کنگره و گرفتن آموزش‌ها به صلح می رسیم.
تمامی آموزش‌هادر کنگره یکسان می‌باشند و وقتی که وارد کنگره60 می‌شویم با گوش کردن و نوشتن سی‌دی‌ها و با عمل کردن به آنها می‌توانیم صفت گذشته خود را تغییر بدهیم.
با صبر و تلاش و سپری شدن زمان  به خودمان و جامعه‌مان کمک کنیم، بعضی وقت ها ما در بیرون از کنگره، یک سری از قوانین را رعایت نمی‌کنیم و جناب مهندس در این مورد می‌فرمایند زمانی که من یک چراغ قرمز را رد  کنم اولین کسی که ضرر می‌کند خودم هستم.
آموزش‌هایی که در کنگره فرا می‌گیریم با تکرار و ذره ذره می‌توانیم کاربردی کنیم، تمام قوانین را جناب مهندس در سی‌دی‌ها و کتاب‌هایشان برای ما گفته‌اند و اگر به آن آموزش‌ها عمل کنیم می‌توانیم در طول زمان ذره ذره صفت‌های گذشته خودمان را تغییر بدهیم.
صفت‌های گذشته ما اکثراً با پرخاشگری، ترس و ناامیدی همراه بوده است و با کاربردی کردن آموزش‌ها می‌توانیم به آرامش و آسایش برسیم.
ما به صورت ناگهانی یا انقلابی نمی‌توانیم صفت‌های خودمان را تغییر بدهیم چون دچار مشکلات زیادی خواهیم شد و می‌توانیم با در نظر گرفتن زمان و صبر و کاربردی کردن آموزش‌ها به تزکیه لازم دست پیدا کنیم.

و در ادامه برگزاری انتخابات نگهبانی روزهای سه شنبه و انتخاب مسافر علیرضا:

و در ادامه برگزاری آزمون داخلی:

 

تایپ:مسافر حمزه لژیون دهم

ویرایش:مسافر محمد لژیون یکم

ارسال:مسافر مجید لژیون چهاردهم

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .