English Version
This Site Is Available In English

انسان‌های بزرگ و منتخب‌ خداوند

انسان‌های بزرگ و منتخب‌ خداوند

جلسه نهم از دوره پنجاه و هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی سمنان با استادی پهلوان مسافر روزبه، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری همسفر محسن با دستور جلسه «وادی نهم: وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود» در روز پنج‌شنبه 15 آبان ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان روزبه هستم یک مسافر، خیلی خوشحالم که بار دیگر در خدمت شما دوستان عزیز هستم، این شعبه دارای خدمتگزاران خوب و باانرژی می‌باشد، این عزیزان بذرهایی هستند که انشا الله در آینده به درختان تنومند و مثمرثمری تبدیل می‌شوند، همان‌طور که تا امروز بوده‌اند. در مورد دستور جلسه وادی نهم نقطه تحمل، باید به زندگی خودم نگاه کنم و با اتفاقاتی که در زندگی‌ام افتاد و در آن زمان احساس می‌کردم که به سود من نیست ولی درنهایت همه آن‌ها به خیر و صلاح من منتهی شد.

بهتر است که وادی نهم را به جشن گلریزان ارتباط دهم، با مرور سی‌دی‌های یک سال گذشته جناب آقای مهندس باید اندیشید که منظور ایشان چیست و چه مطلبی را می‌خواهند به ما بیاموزند؟ به نظر بنده منظور ایشان یادآور این است که فرصت زندگی که به ما داده‌شده است، برای چه بوده است؟ درحالی‌که خیلی‌ها فرصت زندگی کردن را ندارند؛ چرا باید خداوند به بنده فرصت خدمت در کنگره را بدهد؟ افراد کنگره بعد از گذراندن سفر اول و ورود به سفر دوم بازهم بعد از گذشت مهروموم‌ها به ریسمان کنگره وصل هستند، به این دلیل است که درمان اعتیاد کوچک‌ترین موضوعی است که در اینجا رخ می‌دهد و ما در این مکان برای نکات مهم‌تر و بزرگ‌تری واردشده‌ایم و آدم‌های بزرگ و منتخب خداوند اجازه ورود به این بازی را دارند تا رشد بکنند. من وقتی‌که وارد کنگره شدم اوضاع اقتصادی خوبی نداشتم و با مرور زمان و رشد فکری و با بالا بردن نقطه تحمل خودم توانستم که جایگاه پهلوانی را تجربه کنم؛ که از این بابت از خدای خودم و جناب آقای مهندس سپاسگزارم.

این کنگره هست که مرا از صفر به اینجا رسانده است و من نباید فراموش کنم که کنگره چه نعماتی به من داده است. همه‌کسانی که در کنگره حضور دارند باید جایگاه خود را پیدا کنند و در این سفر به بهترین شکل ایفای نقش کنند. بخشش باید از چیزی باشد که آن را دوست داریم نه چیزی که اضافه‌داریم. هیچ‌کس چیز اضافی ندارد حتی کسی که اوضاع مالی خوبی دارد. باید یاد گرفت که هر کس به‌اندازه توان خود برای شرکت در گلریزان اقدام نماید و دچار شتاب‌زدگی نشود و با تفکر اقدام به انجام کاری کنیم؛ چراکه شور زیاد بی‌شعوری می‌آورد و در پایان از توجه شما دوستان تشکر می‌کنم.

در ادامه رهایی مسافر علی لژیون هشتم

عکاس: مسافر کاوه لژیون دهم
نگارش متن: مسافر علی و مسافر محمد لژیون‌های یازدهم و پانزدهم
ارسال مطلب: مسافر میثم و همسفر عادل لژیون چهارم

مرزبان خبری مسافر میلاد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .