English Version
This Site Is Available In English

در اسلام هم به صبر شکیبایی توصیه شده است.

در اسلام هم به صبر شکیبایی توصیه شده است.

همسفر مینا

همان‌گونه که می‌دانید، وادی نهم چنین بیان می‌کند؛ وقتی نیرویی از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتر برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود. برای بالا بردن نقطه تحمل نیز، دو پارامتر بسیار مهم می‌باشد، تکرار منظم موضوع و دیگری زمان. اگر این دو مورد رعایت شود، می‌توانیم در آن زمینه‌، نقطه تحمل خود را بالا و بالاتر ببریم. لازم به ذکر است که بالا بردن نقطه تحمل در امور ضدارزشی کاری آسان، اما در امور ارزشی، کاری سخت و البته شیرین است. 

خوب می‌دانید که دلیل‌ این کار نیروهای بازدارنده و منفی می‌باشد، زیرا دوست ندارند ما رشد کنیم و مدام می‌خواهند مانع از پیشرفت و تزکیه و پالایش در ما بشوند. طبق گفته جناب مهندس: کلیه امور ضدارزشی، بر اثر پایین آمدن نقطه تحمل انسان است. مانند فردی که در اثر مواجه با چالش‌ها و سختی‌های زندگی کم طاقت می‌شود و به موادمخدر روی می‌آورد و تبدیل به یک مصرف‌ کننده می‌شود، یا فردی که در ارتباطات خود، در اثر شنیدن جمله‌ای یا دیدن برخوردی، صبر خود را از دست می‌دهد و رفتار پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهد و این خود، باعث بروز مشکلات و حتی دعوا می‌شود.

 در اسلام هم همیشه به صبر و شکیبایی توصیه شده است، حال ما این‌جا در کنگره۶۰ با عنوان نقطه تحمل با این موضوع آشنا می‌شویم و آن را در همه زمینه‌های اخلاقی می‌توانیم پیاده کنیم و نتیجه شگفت‌انگیز آن را نیز ببینیم. بالا بردن نقطه تحمل ما را به انسانی تبدیل می‌کند که کمتر غیبت می‌کند، کمتر قضاوت می‌کند و مهم‌تر از همه، درک انسان‌ها پیرامون‌ ما است. به دلیل درک بهتر اطرافیان خود، روابط ما نیز بهتر شده و همدلی و صمیمیت بیشتری ایجاد می‌شود و شخصیت ما هم حفظ می‌شود و زندگی ما با صلح و آرامش توام می‌شود.

ما با بالا بردن مهارت نقطه تحمل، با چالش‌ها و مشکلات زندگی بهتر می‌توانیم مواجه شویم و درنتیجه دچار فشار و استرس کمتری می‌شویم. در واقع یکی از کلیدهای مهم خوشبختی، همین بالا بردن نقطه تحمل است. موضوع مهم دیگری که حاصل بالا بردن نقطه تحمل در انسان است؛ بخشش می‌باشد. چنان‌چه ما بتوانیم نقطه تحمل‌ خود را بالا ببریم و دیگران را راحت‌تر ببخشیم و از مسئله پیش آمده عبور کنیم، حال خود ما بهتر می‌شود، و انسان رها و با آرامشی می‌شویم، نه انسانی اسیر افکار پوچ و ویران‌گر. در مقابل خدا هم جواب چنین انسانی را با نیکی می‌دهد.

منبع : کتاب عشق و آموزش‌های لژیون 

نویسنده: همسفر مینا رهجو راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم) 

رابط خبری: همسفر پریسا رهجو راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم) 

عکاس: همسفر الهه رهجو راهنما همسفر اکرم (لژیون ششم)

تنظیم وارسال: همسفر معصومه دبیر سایت 

همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .