English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد؛ بیماری جسمی است نه ضعف شخصیتی

اعتیاد؛ بیماری جسمی است نه ضعف شخصیتی

برداشت من از سی‌ دی «ترک و DST» که آقای مهندس بسیار فصیح و راحت در مورد آن صحبت کردند، این است که در ابتدا، سی‌ دی از نظم در مصرف سخن می‌گوید. قدیم می‌گفتند: «بکش و بکش»؛ اما آقای مهندس می‌فرمایند: ابتدا مقدار مصرفی‌ات را اندازه بگیر؛ بعد مصرف کن. تا اینجا، طریقهٔ درست مصرف کردن مواد را آموزش می‌دهد؛ سپس به مسئلهٔ درمان و راه‌حل آن می‌رسد؛ وقتی نگاه می‌کنم به روش ترک‌های قدیم و زجری که بر یک مصرف‌کننده وارد می‌شد تا به خیال خودشان او را ترک دهند، می‌بینم کسی درک نمی‌کرد که این یک مشکل جسمی است، نه یک تفکر ذهنی!

وقتی سخن از مصرف‌کننده به میان می‌آید، تصور همه از یک فرد معتاد، انسانی دزد، فقیر، کارتن‌خواب و بی‌شخصیت است؛ اما این‌گونه نیست. این بیماری گریبان همهٔ اقشار جامعه را گرفته است: وکیل، دکتر، مهندس، کارگر، دانشجو و ... و این هیچ ربطی به بی‌ثباتی شخصیت ندارد. می‌توان گفت فرد دچار کمبود مواد بیوشیمی در بدن خود شده است. با ورود دارو به چرخهٔ درمان و تدوین دستورالعمل‌های علمی در قالب پروتکل درمانی و داروی اپیوم تینکچر (OT) که بهترین داروی شناخته‌شده است، اعتیاد به مشکلی بسیار کوچک و قابل‌حل تبدیل شد.

آقای مهندس خود بیماری اعتیاد را مهندسی کرده‌اند؛ زیرا اعتیاد هم حساب و کتاب دارد. ایشان متوجه شدند که اعتیاد از سه ضلع مثلث اشباع، تغذیه و سازگاری تشکیل شده است. در قسمت سازگاری، زمان بسیار مهم است تا دارو با بدن انس پیدا کند. در بخش اشباع؛ چون یک مصرف‌کننده مقدار مشخصی از مواد مصرفی خود را نمی‌داند، در پروسهٔ درمان سقفی برای او در نظر گرفته‌اند که ۱۶/۵ سی‌سی است.‌ تغذیه نیز همان‌طور که ما سه وعده غذا مصرف می‌کنیم، برای او هم سه وعده دارو در نظر گرفته شده است.

روش درمان DST فقط مخصوص OT نیست؛ بلکه می‌توان با آن متادون، قرص‌های خواب‌آور، الکل، ودکا، عرق و حتی کاهش وزن را نیز درمان کرد. متد DST ابتدا روی نمونهٔ جانوری (موش‌ها) آزمایش شد و سپس روی نمونهٔ انسانی نیز جواب داد. انواع بیماری‌ها؛ مانند سرطان، ام‌اس، کولیت و ... نیز با این روش مورد بررسی قرار گرفتند و این درمان در کنار داروی مناسب، مقدار مناسب و زمان مناسب، نتیجه‌بخش بوده است.DST پا به عرصهٔ حیات گذاشت تا داروی بسیار خطرناک را به شفا‌بخش‌ترین دارو تبدیل کند. آقای مهندس می‌فرمایند: ما باید عاشق کارمان باشیم. اگر کاری کنیم که شخص مصرف‌کننده به ما اعتماد کند و رابطهٔ دوستی شکل بگیرد، به او اجازهٔ درمان داده می‌شود.

منبع: سی‌ دی ترک و DST
نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر فاطمه.ش رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون اول)
ارسال: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یحیی زارع میبد یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .