English Version
This Site Is Available In English

درمان می‌تواند با آرامش، نظم و امید انجام شود.

درمان می‌تواند با آرامش، نظم و امید انجام شود.

سلام دوستان، مریم هستم، یک همسفر.

کنگره ۶۰ مکانی است که به انسان‌ها کمک می‌کند از تاریکی اعتیاد رهایی پیدا کنند، اما روش درمان در اینجا با سایر مکان‌ها تفاوت بسیاری دارد. یکی از این روش‌ها، روش «DST» است که با استفاده از داروی «OT» انجام می‌شود و نتایج بسیار موفقی به همراه داشته است. روش DST به معنای درمان تدریجی است؛ یعنی فرد به جای آنکه به‌صورت ناگهانی مصرف مواد را قطع کند و دچار درد و رنج فراوان شود، به‌صورت آرام و منظم، طبق برنامه‌ای مشخص، مصرف خود را کاهش می‌دهد. این روند با مصرف شربت OT انجام می‌شود که به بدن کمک می‌کند به‌تدریج تعادل از دست‌رفته خود را بازیابد، بدون اینکه علائم شدید ترک مانند لرز، بی‌خوابی یا اضطراب بروز پیدا کند.

شربت OT دارویی است که در کنگره ۶۰، زیر نظر پزشک و با دوز مشخص تجویز می‌شود. این دارو موجب می‌شود سیستم فیزیولوژیک بدن، به‌ویژه سیستم ایکس که در اثر مصرف مواد دچار اختلال شده است، به حالت طبیعی و متعادل خود بازگردد. به این ترتیب، فرد نه‌تنها از نظر جسمی بلکه از نظر روانی نیز در مسیر درمان و تعادل قرار می‌گیرد.

یکی از ویژگی‌های مهم این روش آن است که خودِ فرد (مسافر) در روند درمان نقش فعالی دارد. او به‌مرور و با آگاهی، مصرف مواد را کاهش می‌دهد، احساس توانایی و اعتمادبه‌نفس پیدا می‌کند و یاد می‌گیرد چگونه بدون استفاده از مواد، حال خوش را تجربه کند. کنگره ۶۰ ثابت کرده است که درمان اعتیاد الزماً با رنج و سختی همراه نیست. هنگامی که آموزش صحیح، راهنمایی درست و روش علمی وجود داشته باشد، درمان می‌تواند با آرامش، نظم و امید انجام شود. روش DST و داروی OT نمادی از علم، تجربه و عشق در مسیر درمان اعتیاد هستند.

سلام دوستان نرگس هستم همسفر

همه‌ی انسان‌ها تصور می‌کنند بهترین راه، کوتاه‌ترین راه است. در نتیجه، بدون آن‌که درباره درستی یا نادرستی آن تفکر کنند، مسیری را انتخاب می‌کنند که زودتر آن‌ها را به خواسته‌هایشان برساند. به همین دلیل، مشق‌هایشان همیشه ناتمام و بی‌محتوا باقی می‌ماند و حاضرند بارها از نو بنویسند. همان‌طور که غذای نیمه‌پخته یا به عبارتی خام، قابل خوردن نیست، نتیجه‌ی این عجله هم چیزی جز ناتمامی و بی‌ثمر بودن نیست.

از همان زمانی که انسان درگیر مواد مخدر می‌شود، می‌خواهد هرچه زودتر از چنگال این هیولا رها شود؛ برای همین به سراغ روش‌های مختلفی رفته‌اند، مثل تعویض خون، زندانی کردن، شلاق‌درمانی، سم‌زدایی، داروهای شیمیایی و یا حتی داروهای گیاهی عطاری‌ها. هر راهی که به ذهنشان رسیده را امتحان کرده‌اند، اما نتیجه‌ای نگرفته‌اند.

در کنگره ۶۰، درمان اعتیاد با روش DST به درمان قطعی و تعادل منتهی می‌شود. در این روش با تنظیم مقدار و میزان مصرف، در زمان مشخص، داروی OT استفاده می‌شود و فرد طی مدت ۱۰ ماه سفر، می‌تواند از چنگال این هیولای خفقان‌آور نجات پیدا کند و به زندگی سالم بازگردد.

در اینجا لازم می‌دانم از جناب آقای حسین دژاکام، بنیان‌گذار محترم کنگره ۶۰، تشکر کنم که با ابداع روش DST توانسته‌اند جان و زندگی هزاران انسان را به درمان قطعی برسانند؛ به‌گونه‌ای که اگر در کنار هزاران کیلو مواد مخدر هم بخوابند، دیگر وسوسه مصرف در وجودشان بیدار نمی‌شود، چون به درمان و تعادل واقعی رسیده‌اند.

این روش برای منِ همسفر هم پیامی عمیق دارد: اگر می‌خواهم به هر خواسته‌ای در زندگی‌ام برسم، نباید عجله کنم. باید بدانم که با روش درست و با رعایت اصول، زودتر و مطمئن‌تر به هدفم می‌رسم. چه در پس‌انداز کردن، چه در کاهش وزن یا هر هدف دیگری، باید این مثلث را در ذهن داشته باشم: زمان مناسب، میزان مناسب و مکان مناسب.

سلام دوستان، مهناز هستم، همسفر.

دستور جلسه در مورد روش «دی اس تی» و شربت «اوتی» است. مسافر من با اینکه سه سال بود درگیر مواد شده بود، و آن هم شیره خوراکی، ولی روزبه‌روز در اعماق تاریکی فرو می‌رفت و این هم به‌واسطه تفکر غلطی بود که بعضی‌ها در دوران کرونا می‌گفتند: «مواد بکشید کرونا نمی‌گیرید!» خودِ مسافرم باورش نمی‌شد که گیر مواد افتاده است. روزبه‌روز لاغرتر و عصبی‌تر می‌شد. وقتی متوجه مصرفش شدم، با هر زبانی که می‌شد با او حرف می‌زدم تا ترک کند، ولی آن موقع فرق بین ترک و درمان را نمی‌دانستم.

مسافرم می‌گفت: «فقط صبر کن، خوب می‌شوم.» به‌حساب خودش کم‌کم داشت مصرف موادش را کم می‌کرد، ولی نمی‌توانست و هر بار شکست می‌خورد. تا اینکه خدا را شکر، از طریق دوستان با کنگره ۶۰ آشنا شدیم و هزاران بار شکر که از همان ابتدا همراه مسافرم بودم. با روش «دی اس تی» و شربت «اوتی»، حالِ مسافرم روزبه‌روز بهتر و بهتر شد تا اینکه به لطف خداوند رها شد. واقعاً چه رمز و رازی در این روش و در این شربت نهفته است! ان‌جی‌یو های فراوانی وجود دارند و شاید هم به گفته خودشان ترک کنند، ولی به درمان قطعی نرسیده‌اند و همان وسوسه هنوز وجود دارد. اما ما در کنگره، هر روز شاهد معجزه هستیم؛ مسافرهای ما یکی‌یکی به درمان می‌رسند با حال جسمی و روحی خوب و دیگر وسوسه‌ای هم وجود ندارد.

آقای مهندس در این روش می‌فرمایند: همان‌طور که مواد کم‌کم وارد بدن می‌شود و تمام سیستم بدن را مختل می‌کند، به همان صورت هم باید کم‌کم از بدن خارج شود. و شربت باید در زمان مشخص و در سه وعده‌ی مرتب مصرف شود. همین زمان‌بندی درست باعث می‌شود که بدن به‌تدریج به حالت طبیعی خود بازگردد. آقای مهندس از این روش «دی اس تی» برای درمان چاقی و درمان انواع بیماری‌ها نیز استفاده می‌کنند و بسیار هم موفق شده‌اند. به قول ایشان: «هنوز جهان در درمان اعتیاد و چاقی و انواع بیماری‌ها درمانده است.» ولی خدا را شکر در ایران این روش اجرایی شده و به لطف خداوند و دستان پرتوان جناب آقای مهندس، به نتایج مطلوب، کامل و ثابت‌شده رسیده است. از جناب آقای مهندس بسیار بسیار سپاسگزارم و از خداوند برای ایشان و خانواده محترمشان سلامتی و حال خوش را آرزومندم.

رابط خبری: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سنایی
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .