English Version
This Site Is Available In English

دیگران کاشتند و ما خوردیم حالا ما هم به سهم خودمان برای آیندگان بکاریم

دیگران کاشتند و ما خوردیم حالا ما هم به سهم خودمان برای آیندگان بکاریم

ششمین جلسه از دوره بیست و‌ یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی تخت‌جمشید شیراز با استادی پهلوان راهنما همسفر زهرا، نگهبانی همسفر لادن و دبیری همسفر نرگس با دستورجلسه "OT وDST" در روز دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰  آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در مورد دستور جلسه که دستور جلسه بسیار مهمی است؛ چون که کنگره بر اساس این دو مبنای DST و OT در حال حرکت است و سال ۱۳۷۸ زمانی که آقای مهندس عزیزمان تصمیم گرفتند که یک نظمی به برنامه مصرف خودشان بدهند و دلایلی که می‌خواستند روزه بگیرند، استارت و آن جرقه روش DST خورده شد تا این مسیر سخت را برای من، شما و مسافران عزیزمان نشانه‌گذاری بکنند در آن مسیر بعد از گذراندن سختی‌ها در طی ۱۰ و ۱۱ ماه توانستند که به پایان برسانند و روش DST را اختراع کردند.

ما در کنگره بر این باور هستیم که هیچ فردی یک شبه مصرف‌کننده نشده که بخواهد یک شبه مصرف خودش را قطع بکند. در کتاب چهارده مقاله نوشته شده که حداقل یک فرد باید ۱۰ ماه مصرف بکند تا یک مصرف کننده واقعی بشود، زمانی که یک فرد می‌آید به مرور زمان مواد مخدر طبیعی تولید می‌شود که به آن مواد شبه‌افیونی می‌گویند که خیلی مشابه تریاک است و ۲۵ آلکالوئید که در تریاک وجود دارد ۶ تا از آن مشابه موادمخدر طبیعی است.

زمانی که انسان می‌آید مواد مصرفی را از بیرون به بدن می‌رساند آن کارخانه‌های تولیدی بدن کم‌کم رو به زوال می‌روند و دیگر موادشان را از بیرون تولید نمی‌کنند که در واقع تنبل می‌شوند. وقتی می‌بینند مواد خارجی از بیرون برایش تأمین می‌شود دیگر زحمت تولید آن مواد را به خودشان نمی‌دهند و ما در بیرون از کنگره توقع داریم که فرد بیاید با یک سیستم خراب، با یک سیستمی که هیچ مواد مخدری تولید نمی‌کند و هیچ موادی هم از بیرون به آن نمی‌دهیم، فقط بگوییم: فرد باید یک جو غیرت و اراده داشته باشد تا آن مواد را کنار بگذارد. در صورتی که مثل یک شهری که بمباران شده، آن شهر را بی‌خانمان بگذاریم و یک شوک بسیار عجیب و سقوط آزادی است که بیرون از کنگره به افراد می‌دهند و در چهارده مقاله گفته می‌شود: که درمان و ترک به مثابه باسوادی و بی سوادی است.

ما با روش DST چیزی که در عصر بیرون از کنگره فراموش شده آن زمان بود و آن دارویی که می تواند با آن بازسازی انجام بشود و دقیقاً داروی OT بود که آقای مهندس آمدند به آن جان دوباره بخشیدند و به واسطه OT و حالا روش DST آن بازسازی را طی ۱۰ ماه به مرور زمان با پله های ۲۱ روزه که یک شوک خیلی کمی وارد بدن می‌شود و بدن می‌تواند بازسازی را انجام بدهد، آمدند آن عمل را انجام دادند و خدا را شکر به آن هدفی که می‌خواستند، رسیدند.

ما در کنگره اعتیاد را دقیقاً یک نوع بیماری می‌دانیم بیماریی که حالا آن سیستم بدن از حالت طبیعی خارج شده و روش DST می‌تواند آن را به حالت طبیعی خودش برگرداند و اگر بیماری‌های دیگر به توان ۱ باشد، در کتاب ۱۴ مقاله خیلی قشنگ گفته می‌شود؛ در بیماری اعتیاد به توان ۳ است و ما زمانی که می‌توانیم با روش DST اعتیاد را درمان بکنیم قطعاً می‌تواند خیلی از بیماری‌های دیگر را درمان بکند و دقیقاً علم در کنگره دارد به جایی می‌رسد که بارها آقای مهندس فرمودند: علم از یک نقطه شروع شده و دوباره باید به یک نقطه برگردانده بشود و روش DST دقیقاً همین کار را دارد انجام می‌دهد و خیلی مثمرثمر بوده برای بسیاری از بیماری‌هایی که واقعاً بشر امروز از درمان آن لاعلاج هستند؛ از بیماری چاقی، بیماری سرطان و بیماری اعتیاد به هر نوع ماده مخدر.

ما در کنگره بر این باور هستیم که اگر درمان درست انجام بشود، غیرقابل برگشت است؛ پس اگر ما در این مسیر درست قدم برداریم می‌توانیم با روش DST و داروی OT که واقعاً تریاک یک ماده الهی هست و خداوند در اختیار انسان قرار داده که بتواند با آن به آن چیزی که می‌خواهد، برسد. اگر ما درست این را مصرف بکنیم قطعاً به آن هدف خودمان می‌رسیم و خیلی از کارهای دیگر که در ادامه شاهد و ناظر آن هستیم که در کنگره اتفاق می‌افتد و ان‌شاءالله که همه ما قدردان این روش و متد هستیم و  بتوانیم به درستی از آن استفاده بکنیم.

من امروز به واسطه لژیون سردار در خدمتتان هستم و با توجه به این‌که گلریزان نزدیک است برای همه عزیزانی که در لژیون سردار حضور داشتند؛ ولیکن می‌خواستم یک جمله کوتاهی هم در مورد لژیون سردار بگویم که این دستور جلسه خیلی قشنگی است که من امروز در لژیون سردار هم گفتم این که امروز می‌دانم روش درمانی و دارویی وجود دارد؛ پس باید این را به گوش عالمیان برسانم و این ممکن می‌شود فقط و فقط با  لژیون سردار یا آن خدمت مالی اگر نبود هیچ کدام از این سقف ها و هیچ کدام از این آرامش‌ها نبود که منِ زهرا بتوانم  بیایم با خیال راحت به درمان خودم بپردازم.

دو هفته پیش تولد آقای سلامی شعبه سلمان فارسی بود و پیامی که آقای مهندس عزیزمان برای دوازدهمین سال رهایی آقای سلامی عزیز نوشته بودند بدن ما را به لرزه در آوردند، نوشته بودند: مجید عزیز یادت است روزی که برای ماه مبارک رمضان قطعه نانی بیشتر نداشتیم و آن را با نخ، تقسیم می‌کردیم و الآن به واسطه لژیون سردار، خدا را ۱۰۰ هزار مرتبه شکر که این‌قدر کنگره دارایی‌های زیادی دارد که می‌تواند شعبه خریداری بکند، می‌تواند امکانات برای خودش داشته باشد و این‌ها همه به مساوات این لژیون سردار است که ما امروز می‌توانیم این‌جا با خیال راحت در آرامش به آموزش خودمان بپردازیم.

بنابراین اگر روش DST و OT برای ما اهمیت دارد قطعاً باید در لژیون سردار و در گلریزانی که در پیش داریم پررنگ‌تر عمل بکنیم تا بتوانیم ما هم به سهم خودمان در این عمل عظیم شریک باشیم و ما هم برای آیندگان‌مان همان طوری که بارها آقای مهندس این جمله را برای ما گفتند:《دیگران کاشتند و ما خوردیم و ما هم باید به سهم خودمان برای آیندگان بکاریم.》این فرصت‌ها را از دست ندهیم ان‌شاءالله حالا که خداوند راه و مسیر را برای ما، پیشگامان هستی باز کرده بتوانیم این راه و مسیر را برای آیندگان خود که همان روشن نگه داشتن چراغ کنگره است، بگذاریم. در ادامه روش DST و OT خیلی صحبت‌ها دارد که واقعاً هر کدام عزیزان می‌توانند به همه‌ محتوای آن‌ها اشاره بکنند که الآن در وقت من نمی‌گنجد.
ممنون می‌شوم هر کسی هر تجربه‌ای دارد در اختیار ما بگذارد، خودتان و آقای مهندس را تشویق کنید.

 رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر گل‌نسا رهجوی راهنما همسفر میترا 

 

مرزبانان کشیک: همسفر مریم و مسافر روح الله
عکاس: مرزبان خبری همسفر زهرا
تایپیست: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر رخساره رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی تخت‌جمشید شیراز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .