English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد با شربت ot و به روش dst کاملا قابل درمان است.

اعتیاد با شربت ot و به روش dst کاملا قابل درمان است.


سلام دوستان سمیرا هستم یک همسفر

درمان اعتیاد در طول سالیان متمادی جزء چالش‌های بزرگ بشریت بوده است. در اینجا به بخشی از روش‌های قدیمی در ترک اعتیاد اشاره می‌کنیم که شامل مصرف قرص فشارخون در درمان اعتیاد بوده که از آسیب‌های مربوط به آن این بوده که شخص بدلیل پایین آمدن فشارخون تقریبا هیچ تشخیصی را نمی‌توانسته انجام  دهد. روش دیگر مربوط به استفاده از قرص‌های نالوکسان و نالتروکسان بوده که به وسیله‌ی آن گیرنده‌های اپیومی اشغال می‌شوند؛ ولی آنها را فعال نمی‌کنند. بعد از آن روش urod یا سم زدایی خیلی سریع مورد توجه قرار گرفت؛ همچنین استفاده از متادون و بوپرنورفین و نوپرنورفین نیز جزء روش‌های امتحان شده در کنترل اعتیاد بوده است.

با امتحان کردن تمامی روش‌های فوق متخصصان بر این باور بودند و هستند؛ که اعتیاد یک بیماری مرموز، لاعلاج و پیش‌رونده است و هیچ روش قطعی برای درمان آن وجود ندارد. در کنگره جناب مهندس شربت OT را به عنوان داروی درمان و روش DST را به عنوان روش درمان معرفی می‌نمایند.

سه اصل مهم در کنگره شربت OT، روش DST و حضور در جلسات جهان‌بینی کنگره‌۶۰ می‌باشد. اپیوم ‌تینکچر به عنوان یک داروی درمان‌کننده معرفی شده که زحمات زیادی برای آن کشیده شده‌ است تا به این شکل در اختیار بیماران قرار بگیرد این دارو به فرد کمک می‌کند تا تولید شبه افیونی بدنش را مجددا فعال کند.

در روش DST گفته شده اعتیاد یک بیماری سه جانبه‌ی جسم، روان و جهان‌بینی است و حداقل ۱۰ ماه وقت برای درمان نیاز دارد و اعتیاد کاملا قابل درمان است و OT بهترین دارو برای درمان انواع و اقسام مواد مخدر است. متد DST عملیات درمانی و کاهش پله‌ای مصرف را به‌طوری پیش می‌برد که شخص نه‌تنها با مشکلی مواجه نمی‌شود؛ بلکه بدون نیاز به استراحت به امور زندگی خود رسیدگی می‌کند و در کنار زمان مناسب و داروی مناسب آموزش مناسب را برای تغییر جهان‌بینی و تفکرات و دیدگاهش نیز می‌بیند.

آقای مهندس دژاکام اولین مسافر و بنیان‌گذار روش DST هستند و در کتاب ۶۰ درجه زیر صفر این روش را به‌طور کامل شرح داده‌اند. کلمه DST یک مخفف است که برگرفته از D یعنی دژاکام که آقای مهندس دژاکام برای اولین‌بار در جهان با ابداع روش DST موفق شدند بیماری اعتیاد را درمان کنند و اولین فرد رهاشده و مسافر این سفر بوده‌اند S یعنی Step یا پله و T یعنی Time زمان فرآیند است.

سلام دوستان مرضیه هستم یک همسفر

OT مخفف اپیوم تینکچر است که کامل‌ترین ترکیب دارویی برای درمان اعتیاد استفاده می‌شود. OT یکی از اجزای مثلث درمان اعتیاد است که طبق زمان با استفاده از OT بدن یک مصرف کننده بازسازی می‌شود و کنگره بعد از سال‌ها تحقیق و بررسی و تجربه‌های مختلف OT را به عنوان داروی درمان کنگره۶۰ تعیین نمود؛ چرا که سالیان متوالی با تجربه‌ی درمان افراد کنگره به این نتیجه رسید که OT بهترین و کامل‌ترین ترکیب دارویی برای درمان و بازسازی جسم فرد مصرف‌کننده مواد مخدر است.

روش DST برای اولین‌بار به وسیله آقای مهندس دژاکام پا به عرصه گذاشت و زندگی خیلی از انسانها از جمله مسافر من را از تاریکی نجات داد داروی OT بهترین و کامل‌ترین ترکیب دارویی است برای درمان و بازسازی جسم و ما از طریق OT سیستم بیوشیمی بدن را راه‌اندازی می کنیم.

از جمله معجزات داروی OT این است که بیماری‌های لاعلاج مثل انواع سرطان‌ها را درمان کرد آقای مهندس با تجربه‌ی خود و الهام از ماه مبارک رمضان روش DST را ابداع و با داروی OT این متد را تکمیل کردند و ما این دست‌آورد بزرگ را مدیون آقای مهندس و خانواده‌ی محترمشان هستیم که باعث نجات زندگی هزاران فرد دارای بیماری اعتیاد شدند.

در پایان خدا را شکر بابت اینکه دریچه‌ای برای نجات این بلای خانمان‌سوز با وجود فکر آسمانی آقای مهندس به سوی انسانها باز شد و ما باید قدردان زحمات ايشان باشیم.


مشارکت مکتوب همسفران
رابط خبری: مرزبان همسفر سهیلا
ویرایش: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر زهرا  لژیون (سوم ) دبیر سایت
ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر نسرین لژیون (دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شیروان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .