سلام دوستان زهرا هستم همسفر
در وادی پنجم، ما متوجه این مساله میشویم که فقط تفکر کردن در مورد موضوعات کافی نیست و باید مسیر را طی کرد زیرا با رفتن، راه کامل می شود و میتوان به هدف رسید. در حیات زمینی چندین جهان وجود دارد؛ اول جهان خاکی که در حال زیستن در آن هستیم، دوم جهان خواب، که به صورت ناخودآگاه در آن زندگی میکنیم و سوم جهان ذهنی، که مقدمه تمرین برای زیستن در جهان خاکی و سایر جهانها است. البته جهانهای دیگری هم وجود دارد.
ساختارها به وسیله تفکر به وجود میآید. اگر نتوانیم ساختارهای ذهنی و تفکر را به ساختار عملیاتی تبدیل کنیم، به نتیجه نمیرسیم. پس تمرین میکنیم تا تفکرات خود را از قوه به فعل در آوریم و آنها را عملی کنیم. باید از حالت اضطراب، ترس و سایر نکات منفی خارج شویم، تا به مرحله آرامش برسیم. در کل باید سه اصل پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را همیشه در نظر داشته باشیم.
سلام دوستان صغرا هستم همسفر
وادی پنجم میگوید: در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توام با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید. وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی ما را میسازد و در وادی پنجم باید ساختارهای ذهنی و فکری خودمان را به ساختارهای عملی تبدیل کنیم. اگر من تمام اطلاعات و علوم را فرا بگیرم؛ ولی نتوانم به آنها جامه عمل بپوشانم کاملا بیارزش و بیفایده خواهد بود.
عالم بیعمل، مانند زنبور بیعسل است. در این وادی هفت راهکار برای رسیدن از ساختار ذهنی به عملی وجود دارد که بتواند ما را از یک انسان بیتعادل و کاملاً بهم ریخته، به یک آدم با تعادل تبدیل کند و این کار امکانپذیر نیست مگر با تزکیه و پالایش، فقط با دوری از ضدارزشها و حرکت به سمت ارزشهاست که میتوانیم به آرامش و آسایش برسیم.
این هفت راهکار عبارتند از: ۱)برگشت از ضد ارزشها: ما باید از اعمال ضد ارزشی پرهیز کنیم و بدانیم انجام چه عملی ارزشمند هست و انجام چه عملی، ضد ارزش! و از انجام آن اعمالی که ما را از صراط مستقیم دور میکند فاصله بگیریم. ۲)خودداری: اگر درست یا اشتباه بودن مطلبی را نمیدانیم از انجام آن خودداری کنیم. ۳)صبر: باید زمان را در هر کاری همراه با تلاش و کوشش، برای رسیدن به اهداف خودمان در نظر بگیریم. ۴) قناعت: قناعت یعنی اینکه از کمترین امکانات بیشترین استفاده را ببریم و پایه های مالی خود را مستحکم کنیم. ۵)از قضاوت، تجسس و غیبت، در تمام مراحل زندگی خود پرهیز کنیم. ۶) پسانداز کردن: یکی از نکتههای کلیدی در این وادی، پسانداز کردن است که میتواند بسیاری از مشکلات مادی ما را حل کند. ۷)توکل، رضا، تسلیم: در این مرحله بعد از تلاش و کوشش، نتیجه را به خداوند واگذار میکنیم. این را نيز بايد بدانیم که خداوند هیچگاه بندگان خود را فراموش نمیکند و در لحظات سخت زندگی رحمتش را از ما دریغ نمیکند.
سلام دوستان رویا هستم همسفر
وادی پنجم: در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توام با رفتن و رسیدن، آن را کامل می نماید. ما در وادیهای ۱ تا ۴ یاد گرفتیم باید تفکر کنیم و بدانیم مسئولیت همهچیز بر عهده خود ماست و این ما هستیم که میتوانیم مشکلات خودمان را حل کنیم. در وادی پنجم فرمان حرکت برای ما صادر میشود، تا آنچه را که در وادیهای قبل آموختهایم به مرحله عمل درآوریم؛ زیرا تفکر به تنهایی کافی نیست و تا زمانی که حرکت نکنیم نمیتوانیم مشکلات خود را حل کنیم.
ما با حرکت کردن و تلاش میتوانیم به هدف خود برسیم و برای رسیدن به هدف مورد نظر باید از حالت اضطراب، ترس، عدم اعتماد به نفس، ناامیدی و سایر نکات منفی خارج شویم تا به مرحله آرامش قدم بگذاریم؛ و اجرایی شدن خواستههای ما عملی باشد. برای رسیدن به این آرامش بایستی پاکسازی و سازندگی را از خود آغاز نماییم. برای اصلاح اخلاق، رفتار، کردار و منش خود بایستی سه اصل: پندار سالم، گفتارسالم و کردار سالم را همیشه درنظر داشته باشیم و آن را به عمل در آوریم. همچنین برای خروج از اضطراب، پریشانی، نگرانی، ناامیدی، بیماری و رسیدن به رهایی باید پلهها را طی کنیم با برگشت از ضد ارزشها، خودداری و قناعت کردن.
سلام دوستان معصومه هستم یک همسفر
در این وادی باید تفکرات منطقی خود را از قوه به فعل درآوریم تا بتوانیم ساختار جدیدی بوجود آوریم. در این وادی باید سازندگی را از خودمان شروع کنیم، تا زمانی که خودمان را اصلاح نکنیم خانواده و جامعه اصلاح نمیشود. برای پاکسازی خودمان باید پلههایی رو طی کنیم که در اینجا به چند مورد اشاره میکنم. صبر: وقتی به طبیعت نگاه میکنید میبینید که خداوند چگونه به مخلوقات خود صبر را آموزش داده است، مثلا یک گیاه و یا یک درخت برای اینکه به نتیجه برسد باید صبوری کند و زمان و مکان را در نظر بگیرد تا به هدف برسد. پس صبر یعنی تحمل زمان همراه با تلاش و کوشش، برای رسیدن به هدف و مسیر تعیین شده.
پس انداز: انسان در مسیر زندگی خود فراز و نشیبهای زیادی دارد؛ که برای برطرف کردن آنها باید هم پسانداز مادی داشته باشد و هم پسانداز معنوی و یکی به تنهایی کافی نیست چون باید تعادل برقرار باشد، اگر فقط پسانداز مادی باشد دچار ضدارزش میشود و اگر فقط پسانداز معنوی باشد زندگی از تعادل خارج میشود، پس باید پسانداز کردن را با تمام وجود حس و اجرا کرد. توکل، رضا، تسلیم: حرکت در مسیر ارزشها مستلزم این است که به خداوند توکل کرد و با قلب و زبان و عمل کردن راضی بود، آن وقت میتوان به مقام تسلیم رسید، تسلیم بی چون و چرا در مقابل قدرت مطلق.
رابط خبری: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون هشتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
23