English Version
This Site Is Available In English

درمان شیشه با OT امری اثبات شده است

درمان شیشه با OT امری اثبات شده است

مخدر شیشه یک ماده مصنوعی است و برخلاف سایر مواد مخدر همچون تریاک، هروئین، کوکائین منبع طبیعی در محیط زیست ندارد. شیشه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه‌های غیرمجاز که اغلب به نام «آشپزخانه» معروف هستند، ساخته می‌شوند. شیشه، مشتق شده از مت آمفتامین کریستال است و یک نسخه بسیار قوی و خطرناک از مت آمفتامین محسوب می‌شود. این ماده مخدر بسیار اعتیاد آور است و معمولاً دود یا تزریق می‌شود. شیشه تأثیر بسیار قوی‌تری بر مغز شما نسبت به سایر اشکال مواد مخدر دارد.

مخدر شیشه در واقع نام رایج داروهای محرک و اعتیادآور حاصل از ترکیب ماده‌های صنعتی با مت آمفتامین‌ها هستند. امروزه قرص‌های زیادی با عنوان داروی لاغری و کاهش وزن که حاوی این ماده اعتیادآور هستند و متأسفانه به‌راحتی به فروش می‌رسند. هرچند این داروها باعث کاهش وزن می‌شوند؛ اما بسیار اعتیادآور هستند. در اکثر موارد، مصرف‌کننده از وجود مخدر شیشه در این قرص‌ها اطلاعی ندارد و متأسفانه ناخواسته معتاد می‌شود. اعتیاد به شیشه بسیار آسان و سریع است؛ اما ترک آن کاری سخت و دشوار است که عوارض بی‌شماری در پی دارد.

نام پزشکی: مت آمفتامین (Methamphetamine) کرانک، آیس، کریستال، یخ، قرص‌های اکستازی، دزوکسین (نوع دارویی) مدت زمان ماندگاری: ۸ تا ۱۲ ساعت در بدن می‌باشد. نام دیگر مواد مخدر شیشه چیست؟ مواد تشکیل دهنده ماده مخدر شیشه چیست و از چه چیزی درست می‌شود؟ ترکیبات شیشه یا مواد اولیه شیشه: مخدر (مت‌آمفتامین) از آمفتامین C۹H۱۳N گرفته شده که یک ماده محرک و اعتیاد‌آور است. این ماده مغز و سیستم عصبی را به شدت تحریک می‌کند و اثر آن از نظر شیمیایی از آمفتامین بیشتر است.

مت آمفتامین به شکل پودر سفیدرنگ (شبیه بلورهای شیشه)، بدون بو و تلخ وجود دارد که به‌راحتی در نوشابه‌های الکلی و غیرالکلی حل می‌شود و به صورت کلی از احیا شدن سودوافدرین به‌وسیله فسفر قرمز سنتز می‌شود. در روش دیگر از فنیل‌استیک اسید و متیل آمین برای ساخت قرص متامفتامین استفاده می‌شود. مصرف مخدر شیشه به‌‌دلیل ترشح هورمون دوپامین در مغز و احساس لذت فوری، شدید و طولانی در بین نوجوانان و جوانان شیوع زیادی یافته است.

برخی از مصرف‌کنندگان مزمن شیشه، هیچ‌گاه‌ نمی‌توانند مصرف این ماده را کنار بگذارند؛ چون در اثر تغییرات دائمی در مغز در اثر مصرف شیشه، حس لذت در آن‌ها مختل شده و بدون مصرف مواد هیچ لذتی را نمی‌توانند تجربه کنند، به این دلیل احتمال افزایش مصرف در آن‌ها بسیار زیاد است. این افراد دنیای بدون لذت را نمی‌توانند تحمل کنند. امروزه جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال بزرگترین گروه مصرف‌کننده مخدر شیشه هستند. مصرف شیشه بیشتر در مهمانی‌ها و پارتی‌های شبانه است.

بسیاری از افراد شب‌کار هم برای مقابله با خواب‌آلودگی از این ماده مخدر استفاده می‌کنند. مخدر شیشه یکی از خطرناک‌ترین مواد مخدر غیرقانونی است که عوارض و پیامدهای بسیار جدی و خطرناکی به‌دنبال دارد. با مصرف شیشه، تقریباً یک دوز خالص از مواد محرک به‌طور آنی وارد مغز می‌گردد. این مواد محرک احساس نشاط زیادی به فرد می‌دهد و یک حالت سرخوشی طولانی مدت ایجاد می‌کند و سریع، اثر خود را از دست نمی‌دهد.

در برخی پارتی‌ها و مهمان‌های شبانه میزبان با قرص‌ اکستازی از افراد پذیرایی می‌کند. مت آمفتامین یا مخدر کریستال و شیشه، حاوی دو ماده شیمیایی به‌ نام‌های «لئو-مت آمفتامین» و «دکسترو- مت آمفتامین» است. از این دو ماده شیمیایی برای ساخت شیشه به اندازه مساوی استفاده می‌شود. شیشه با تأثیر بر افزایش ترشح دوپامین، باعث ایجاد هیجان‌زدگی و احساس شادی در فرد می‌شود. اکثر مصرف‌کنندگان در توصیف حالات خود بعد از مصرف شیشه به افزایش مدت زمان بیماری، سطح بالای انرژی و استقامت، احساس اعتماد به‌نفس یا افزایش ناگهانی میل جنسی اشاره می‌کنند.

به‌دلیل بی‌خوابی برای روزها و ساعت‌ها ممکن است فرد دچار هذیان و توهمات شود که ممکن است منجربه بیماری‌های روانی شود. همچنین به دلیل احساس افزایش قدرت و انرژی، مصرف کنندگان گاهی اوقات روزها را بدون خوابیدن می گذرانند. تأثیر اصلی شیشه بر مغز است و جذب آن به‌صورت کبدی است. یکی از عوارض روانی اعتیاد به مخدر آیس، بیماری‌ شبیه به اسکیزوفرنی است؛ در این حالت فرد دچار توهمات بینایی و شنوایی، بدبینی و پرخاشگری غیرعادی می‌شود. در علوم پزشکی به درمان قطعی نرسیدن و از مواد نگه‌دارنده استفاده می‌کنند. در کنگره۶۰ هزاران مصرف‌کننده شیشه با استفاده از داروی اپیوم تینکچر یا شربت تریاک درمان شده‌اند و این مسئله از نظر کنگره۶۰، یعنی درمان شیشه با OT امری اثبات شده است. از همین‌جا از جناب مهندس بنیان‌گذار کنگره۶۰ تشکر و قدردانی می‌کنم.

منبع: سایت کنگره
نویسنده و رابط خبری: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون پانزدهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر‌ لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .