به نام قدرت مطلق الله
همانطور که میدانیم وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی ما را میسازد؛ بنابراین در این وادی ما باید ساختار فکری و ذهنی خود را تبدیل به ساختارهای عملیاتی نمائیم تا به نتیجه برسیم و به آن دسته از افکار ما که منطقی هستند اجازه بدهیم تا وارد مرحله اجرایی و عملیاتی گردند و برای انجام این کار بایستی از حالت اضطراب، ترس، عدم اعتمادبهنفس، ناامیدی و سایر نکات منفی خارج شویم تا به آرامش برسیم. در وادی پنجم آموزش میگیریم که برای به اجرا در آوردن تفکرات منطقی بایستی از نکات منفی و یکسری خواستهها صرف نظر کنیم.
در این وادی به سه جهان اشاره شده است؛ جهان خواب، جهان فیزیکی و جهان ذهنی و ما فهمیدیم که جهان ذهنی بسیار قدرتمند است. جهان ذهنی همه چیز را به خود جذب میکند و اگر بخواهیم وادی پنجم را اجرا کنیم، ابتدا باید بتوانیم به جهان ذهنی خودمان آرامش را برگردانیم و تا زمانی که جهان ذهنی آرامی نداشته باشیم، نمیتوانیم با محیط پیرامون خود و جهان هستی ارتباط برقرار کنیم و لذت ببریم. برای رسیدن به آرامش بایستی پاکسازی و سازندگی را از خود آغاز کنیم و سه اصل پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را در نظر داشته باشیم. در اینجا هفت راهکار برای ما بیان میشود تا بتوانیم حرکتی درست و اصولی داشته باشیم و به اهدافمان برسیم.
۱. بازگشت از ضدارزشها: باید از انجام اعمال ضدارزش پرهیز کنیم؛ زیرا از مسیر منحرفمان میکنند و ما از صراط مستقیم دور میشویم؛ بدین ترتیب راه رسیدن به اهداف دور از دسترسمان میشود.
۲. خودداری: اگر درست یا اشتباه بودن مطلب یا کاری را نمیدانیم، از انجام آن خودداری کنیم.
۳. صبر کردن: به معنای تحمل کردن نیست و یعنی هدف خودمان را مشخص کنیم، برای رسیدن به آن تلاش نماییم و زمان را در نظر بگیریم و در صبر کردن بیصبری نکنیم.
۴. قناعت: به این معنی است که قدر داشتههای خود را بدانیم، شکرگزار باشیم، بتوانیم با حداقل امکانات بهترین شرایط را برای زندگی کردن فراهم کنیم و پایههای مالی خود را مستحکم نماییم؛ بهخصوص در درمان باید بدانیم که قرار نیست با شروع درمان تمام مشکلات ما حل شود، پس به چیزهایی که داریم یا در طی زمان بهدست میآوریم قانع باشیم.
۵. تجسس، قضاوت، غیبت: تمامی کارهای ضدارزشی که انجام میدهیم انرژی ما را میگیرد و حالمان را بدتر میکند؛ ولی با آموزشهای کنگره یاد گرفتیم که حتی در درمان اعتیاد هم نباید در کارهای مسافرمان تجسس کنیم.
۶. پسانداز: یکی از نکات کلیدی این وادی است که میتواند بسیاری از مشکلات مالی ما را حل کند. ما در کنگره دانستیم که باید از هر مقدار درآمدی که داریم در حد توان پسانداز کنیم.
۷. توکل، رضا و تسلیم: بسیار شنیدهایم که باید به خداوند توکل کنیم؛ اما نه اینکه دست روی دست بگذاریم، فقط دعا کنیم و خودمان هیچ کاری انجام ندهیم. توکل؛ یعنی مسئولیت کار خودمان را بپذیریم، تلاش و کوشش نماییم، به خداوند توکل کنیم و به رضای او راضی باشیم و گله و شکایت نکنیم.
در پایان از خداوند میخواهم که بتوانم آموزشهای کنگره را انجام بدهم و از آقای مهندس و خانواده محترمشان بسیار سپاسگزارم.
نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سردار)
رابط خبری و ویرایش: همسفر شکوه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون سردار)
عکاس: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سردار)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
4545