دهمین جلسه از دوره نهم کارگاههای آموزشی_ خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی ارکیده کرمان، با استادی راهنما مسافر آسیه، نگهبانی مسافر الهام و دبیری همسفر حدیث، با دستور جلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST»، روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۱:۰۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان، آسیه هستم یک مسافر.
سپاسگزار خداوند بزرگ هستم که بار دیگر توفیق حضور در این جایگاه را یافتم. شاید این تولدها بهانهای برای استادی یک راهنما باشد. امروز حس بسیار خوبی دارم. ابتدا درباره دستور جلسه هفتگی صحبت خواهم کرد و سپس جشن تولد یکسال رهایی خانم سعیده عزیز را با هم برگزار میکنیم.
دستور جلسه امروز درباره تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST است. همانطور که جناب مهندس در لایو روز چهارشنبه فرمودند، احتمال دارد شیشه از دستور جلسات کنگره ۶۰ حذف شود. این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چراکه نشاندهنده آن است که درمان مصرف شیشه در کنگره ۶۰ با متد DST بهراحتی و با موفقیت انجام میشود. در واقع، درمان شیشه در کنگره حتی سادهتر از سایر مواد همچون تریاک، شیره یا هروئین است و بدون اینکه برای رهجو مشکلی ایجاد شود، مسیر درمان طی میگردد.
اگر رهجو جهانبینی خود را اصلاح کند، سیدیها را با دقت بنویسد، در کنگره حضور مستمر داشته باشد و در مشارکتها شرکت کند، درمان شیشه بهسادگی امکانپذیر خواهد بود. در این مسیر، نقش جهانبینی نیز بسیار کلیدی میباشد.
اما شیشه چیست؟ شیشه ترکیبی از آمفتامینهاست که نخستینبار در دوران جنگ جهانی دوم برای بیدار نگهداشتن و آمادهسازی سربازان در اختیار آنان قرار میگرفت. مصرفکنندهی شیشه ممکن است سه تا چهار روز بدون خواب بماند. این ماده بر عملکرد مغز اثر مستقیم گذاشته و میزان ترشح دوپامین را تا یازده برابر افزایش میدهد. همین امر موجب توهمات شدید، سوءظن نسبت به دیگران و تغییر در ادراک واقعیت میشود. بسیاری از مصرفکنندگان در آن حالت، کاملاً از کنترل خارج شده و ممکن است حتی بدون اینکه متوجه شوند، به خانواده و عزیزان خود آسیب بزنند.
در مورد عوارض مصرف شیشه میتوان به مشکلات جدی جنسی، بدبینی، اختلال در عملکرد پروستات، آسیبهای کبدی، جوشهای شدید پوستی، عفونت در دستگاه گوارش، کوچک شدن بیضهها، دردهای جسمی و کاهش شدید توان جنسی اشاره کرد. البته میزان این عوارض بستگی به مقدار و مدتزمان مصرف دارد.
افراد مصرفکننده شیشه معمولاً پرحرف میشوند، دیگران را نادیده میگیرند، خود را بالاتر از دیگران میبینند و سخن کسی را نمیپذیرند. روز شنبه در لژیون شعبه یاس، صحبتهایی از تجربهی مصرف شیشه مطرح شد که برخی با خنده به آن واکنش نشان دادند. به آنها گفتم: گرچه اکنون با خنده به این خاطرات نگاه میکنیم، اما هر کدام از این تجربهها میتواند زخمی عمیق بر جان اطرافیان باشد.
خوشحالم که کنگره ۶۰ توانسته چنین معجزهای خلق کند؛ جایی که بیرون از آن میگویند شیشه درمان ندارد، در اینجا بهراحتی رهجو درمان میشود. باور عمومی این است که مصرفکنندهی شیشه تا پایان عمر با این ماده درگیر خواهد بود، اما کنگره خلاف این را ثابت کرده است.
نکته مهم دیگری که باید اشاره کنم، درباره برخی قرصهای گیاهی و روانگردان است که متأسفانه در عطاریها به فروش میرسند. یکی از رهجویانم با همین قرصها دچار اعتیاد شد. با اینکه فکر میکرد بیضرر هستند، بهشدت دچار لرزش و تخریب شد. در ادامه مشخص شد که آن قرصها حاوی هروئین، شیشه، متادون و مواد روانگردان بودهاند. اگر مستقیماً از مواد مخدر استفاده کرده بود، شاید تا این اندازه به سیستم ایکس بدنش آسیب وارد نمیشد.
تنها درمان واقعی با متد DST و مصرف درست داروی OT امکانپذیر است. اگر سفر اول را با دقت و ایمان انجام دهیم، میتوانیم به درمان و حال خوب برسیم. فقط باید روی جهانبینی خود کار کنیم؛ چراکه اگر ایمان، شناخت و تلاش نباشد، هیچ درمانی پایدار نخواهد ماند. مهم این نیست که چقدر OT مصرف میکنیم یا سفرمان چقدر طول میکشد؛ مهم این است که چقدر به مسیرمان ایمان داریم.
سخنان استاد دربارهی یکسال رهایی مسافر سعیده:
خداوند را سپاس میگویم که یک تولد دیگر را در شعبه ارکیده کرمان شاهد هستیم و این افتخار نصیب من شد که در این روز زیبا در خدمت دوستان باشم. به جناب مهندس، خانوادهی محترم ایشان و تمام اعضای کنگره ۶۰ تبریک عرض میکنم. همچنین به خانم مونای عزیز که جای خالی ایشان امروز بهشدت حس میشود، تبریک میگویم. به مرزبانان محترم، ایجنت ارجمند خانم رمله و خانم فاطمه تبریک میگویم. همچنین به خانم سعیده، همسر محترم و دخترهای گُل ایشان تبریک ویژه میگویم.
همسر خانم سعیده با اینکه عضو کنگره نیست، اما ایشان را همراهی کرد تا امروز شاهد چنین موفقیتی باشیم. خانم سعیده فردی بسیار آرام، درونگرا، با شخصیت، حساس و زودرنج بودند. در ابتدای سفر، بیشتر اوقات گریه میکرد و نگران دیده شدن توسط آشنایان و فامیل بود. اما با تلاش و پشتکار، بر تمام نیروهای بازدارنده غلبه کرد و به کنگره بازگشت. در آزمون راهنمایی شرکت کرد و پذیرفته شد. شنبه گذشته به همراه چند نفر دیگر شال راهنمایی را دریافت کرد. در سفر اول عضو لژیون سردار شد، سال گذشته دنور شد، در کلینیک بهعنوان مبصر و در قسمت صدور کارت نیز خدمت کرد و در حال حاضر بهعنوان مرزبان در حال خدمت است.
این افتخار بزرگیست برای هر راهنمایی که رهجویش تا این حد رشد کند. من به خانم سعیده افتخار میکنم و از صمیم قلب برایشان خوشحالم. این آزادی و این رهایی نوش جانت باشد و امیدوارم بهترینها نصیبت شود و به واسطه این خدمتها، برکت در زندگیات جاری باشد.
پیام تولد یکسال رهایی خانم سعیده:
در عمل خود، هیچ تردیدی نداشته باشید، جای خود را میدانید که پیدا خواهید نمود، و ما این پایان را با آغاز جشن میگیریم.

اعلام سفر خانم سعیده:
آنتیایکس مصرفی: تریاک کشیدنی_ روش درمان: DST_ داروی درمان: OT_ مدت سفر: ۱۱ ماه_ نام راهنما: مسافر آسیه_ مدت رهایی: ۱ سال و ۹ ماه_ ورزش در کنگره: ایروبیک و والیبال
خواستههای مسافر سعیده:
خواسته اول: سلامتی جناب مهندس و جهانی شدن کنگره ۶۰
خواسته دوم: هیچ خانوادهای درگیر اعتیاد نباشد.
مشارکت مسافر سعیده:
سلام دوستان، سعیده هستم یک مسافر.
ابتدا خداوند را بابت این لحظه و این حسوحال شکر میکنم، چراکه سالها دنبال آن بودم و دوست داشتم این حسوحال خوب را داشته باشم و بدون احتیاج به مواد و با چشمانی باز بتوانم صحبت کنم. از آقای مهندس تشکر میکنم که بستری فراهم نمودند تا من و همدردان من بتوانیم در یک مکان امن درمان شویم. از خانم مونای عزیز تشکر میکنم که با مسئولیتپذیری و تعصب خاصی که نسبت به خانمهای مسافر دارند، با جدیت پای کار ایستادند تا تکتک ما خانمهای مسافر به درمان و رهایی برسیم. از خانم فاطمه، ایجنت محترم شعبه که زحمات زیادی برای ما کشیدهاند؛ از خانم آزاده عزیز، راهنمای من در بخش تازهواردین که صحبتهای ایشان باعث وصل شدن من به کنگره شدند و همچنین از تکتک خدمتگزارانی که کمک کرده و دست در دست من گذاشتند تا من به رهایی برسم، تشکر میکنم.
از خانم آسیه، راهنمای عزیزم تشکر میکنم؛ در کنار ایشان به آرامش رسیدم و صبوری و مسئولیتپذیری را آموختم. هر کلام و هر نگاه ایشان برای من آموزنده و تأثیرگذار بود و همین امر باعث میشد من در کنگره بمانم و ادامه دهم. بارها گفتهام: امیدوارم در جهانهای دیگر هم با ایشان همراه و همقدم باشم. از همسر عزیزم تشکر میکنم؛ به دلیل شرایط کاری، نتوانست حضور داشته باشد. عضو کنگره۶۰ نیست، اما از آمدن من به کنگره ممانعت نمیکرد؛ چراکه بارها ترک کردم، اما با حال بدتر از دفعات قبل برگشتم و میدانست نمیتوانم جز در کنگره، به درمان و حال خوب امروز برسم. از دختر عزیزم کیانا تشکر میکنم. کیانا، اعتیاد من را در سن نوجوانی با تمام وجود لمس کرد و بهعنوان فرزند درگیر تخریبها و آسیبهایی بود که در اثر اعتیاد من به او وارد میشد. از دخترم آرشینا تشکر میکنم که همیشه همراه و همسفر من در کنگره است. امیدوارم بتوانم رفتهرفته برای آنها جبران کنم.
همیشه در کنگره یا کلینیک گریه میکردم و با خود میگفتم من نمیتوانم درمان شوم، این بار هم مثل ترکهای قبلیام است؛ اما در عین ناباوری، توانستم بهراحتی به درمان و رهایی برسم. این موهبت الهی به خاطر وجود آقای مهندس و مکان امنیست که برای ما خانمهای مسافر به وجود آوردهاند. خداوند را هزاران بار شاکرم و نمیدانم اذن ورود من به کنگره، پاداش کدام کار من از طرف خداوند بوده است که توانستم از بند مواد نجات پیدا کنم؟
به شما اطمینان میدهم اگر فرمانبردار راهنما باشید و قوانین و حرمتها را رعایت کنید، میتوانید طعم شیرین درمان و رهایی را بچشید. در کنار تکتک شما عزیزان تجربه کسب کرده و رشد میکنم و اگر با رفتارم کسی را رنجیدهخاطر کردهام، از او معذرتخواهی میکنم.
امیدوارم روزبهروز با دریافت آموزشهای ناب کنگره، به دانش و آگاهی ما افزوده شود و دست در دست یکدیگر، یک شعبه قوی و پربار داشته باشیم.
مشارکت همسفر کیانا، دختر مسافر سعیده:
سلام دوستان، کیانا هستم یک همسفر.
از آقای مهندس و خانم مونای عزیز تشکر میکنم که شعبهای در کرمان برای خانمهای مسافر راهاندازی کردند. همچنین از خانم آسیه عزیز تشکر میکنم که با صبوری، راهنما و راهگشای مادرم در مسیر درمان بودند.
مشارکت همسفر آرشینا، دختر خانم سعیده:
سلام دوستان، آرشینا هستم یک همسفر.
از آقای مهندس، خانم مونا، خانم فاطمه، خانم آزاده و خانم سولماز خیلی تشکر میکنم.
تایپ: مسافر فرزانه و مسافر فاطمه، لژیون چهارم، نمایندگی ارکیده کرمان
ویرایش: مسافر فرزانه، لژیون چهارم، نمایندگی ارکیده کرمان
بازبینی و ارسال: راهنما همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
90