English Version
This Site Is Available In English

تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متد DST

تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متد DST

سومین جلسه از دور چهل و هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی عمان سامانی شهرکرد، به استادی ایجنت محترم مسافر فربد، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر محسن، با دستور جلسه "تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متد DST" در روز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است.
سلام دوستان فربد هستم یک مسافر.

خدا را شکر می‌کنم که اجازه داد یک بار دیگر در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم.
زمانی بود که بحث شیشه خیلی داغ بود و درمان آن کار خیلی بزرگی به حساب می‌آمد. چون دنیا در درمان تریاک مانده بود و کنگره برای اولین بار داشت شیشه را درمان می‌کرد. دیری نگذشت که آقای مهندس فرمودند درمان شیشه دیگر کار سختی نیست و چیزی نیست که ما بخواهیم خیلی به آن ببالیم.
وقتی کسی وارد کنگره می‌شود کمترین دستاورد او درمان اعتیاد است و باید افق خیلی بلندتری را ببیند و به دنبال دستاوردهای بزرگتری باشد. امروز با این علمی که کنگره دارد با این امکانات، با وجود چنین راهنماهایی، رهایی به تنهایی دستاورد خیلی بزرگی به حساب نمی‌آید و رهجو باید به دنبال مسائل بزرگتری هم چون خدمت، تعادل، شال رهنمایی و ... باشد.
در جلساتی که در هفته جاری داشتیم در مورد آثاری که شیشه روی جسم می‌گذارد صحبت شد؛ اما همه می‌دانیم که مواد مخدر از دو جهت تخریب دارد یکی در صور پنهان و دیگری در صور آشکار. مصرف مخدرهای صنعتی مانند شیشه، هروئین و سایر مخدرهای جدید تخریب بیشتری در صور پنهان دارند و شخصی که این نوع مواد را مصرف می‌کند، باید برای درمان، بیشتر روی صور پنهان خود کار کند. باید نفس و حقه‌های آن را خوب بشناسد، بداند منشأ خواسته‌ای که در لحظه دارد کجاست. بداند وسوسه چیست، از کجاست، چرا به سراغش می‌آید، و چطور باید به آن پاسخ دهد. شخص تا خودش را کاملاً در صور پنهان خود نشناسد نمی‌تواند مسئله را حل کند.
شخص مصرف‌کننده شیشه، دچار تداخل حسی می‌شود. اوایل مصرف بسیار منعطف و مهربان می‌شود و بعد از مدتی بسیار تندخو و خشن خواهد شد. یکی از دلایل این امر، کار کردنِ اشتباه چاکراهاست. چاکراها باید با شکل و اندازه خاصی بچرخند، اما مصرف شیشه مقدار و جهت چرخش آن‌ها را عوض می‌کند. بی‌خوابی، بی‌غذایی، و عملکرد نادرست چاکراها باعث پیدایش حس‌ها و رفتارهایی می‌شوند که اصطلاحاً به آن‌ها توهم می‌گویند.
شخص صداهایی را می‌شنود و چیزهایی را می‌بیند که دیگران متوجه آن‌ها نمی‌شوند. به همین خاطر است که زندگی با یک فرد شیشه‌ای مشکل است چون شخص مصرف‌کننده شیشه، همزمان در چند بُعد زندگی می‌کند.
امروز ما کنگره را داریم. برای کنگره تفاوتی ندارد که شخص، مصرف کننده‌ی چه ماده‌ای باشد. هر شخصی با هر ماده مصرفی که وارد کنگره شود بعد از چند ماه سفر و طی کردن دوره سازگاری دارو، وارد مسیر درمانی کنگره خواهد شد و دیگر از نظر جسمی بین مصرف‌کننده تریاک و شیشه تفاوت چندانی نخواهد بود. اما شخصی که مصرف‌کننده شیشه است باید روی جهان‌بینی خود بیشتر کار کند. باید تمام دستورات کنگره را اجرا کند. سی‌دی‌ها را بنویسد، در کارگاه و لژیون حضور داشته باشد، صحبت‌های آقای مهندس و راهنماها را به دقت گوش کند، مشارکت کند و هرچه را در کنگره می‌شنود، عمل کند.
موضوع دیگری که برای درمان مواد صنعتی همچون شیشه، کمیکال و ... حیاتی است، خدمت است. من در اوایل سفرم همیشه چند ساعت زودتر خود را به کنگره می‌رساندم و خودم را با خدمت مشغول می‌کردم. انرژیِ جمع و این مکان مقدس را دست کم نگیرید چرا که بسیار به درمان شخص کمک می‌کند.
شخصی که می‌خواهد آخر جلسه یا فقط برای لژیون، به کنگره بیاید و سی‌دی‌ها را یکی در میان بنویسد و باری به هر جهت سفر کند، درمان نخواهد شد؛ در آخر هم خواهد گفت که کنگره هم فایده‌ای نداشت. اگر من درمان شدم پس درمان قابل انجام است همانطور که بسیاری دیگر از مصرف کننده‌های شیشه هم درمان شده‌اند. اما یک‌شبه و بدون تلاش میسر نمی‌شود. شخص باید در کنگره بماند، خدمت کند، آموزش بگیرد و تلاش کند تا قوی شود و بتواند از پس مشکلات و سختی‌های مسیر زندگی برآید و با اولین مشکلی که سر راه او قرار گرفت به فکر مصرف ‌دوباره مواد نیفتد.

از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.

نگارنده: مسافر حمید لژیون نوزدهم
عکاس: مسافر ابوالقاسم لژیون یکم
تنظیم‌کننده: مسافر جعفر لژیون نوزدهم

با احترام، مرزبان خبری مسافر وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .