English Version
This Site Is Available In English

شیشه توهمات شدید به همراه دارد عواطف و احساسات شخص را تحت تاثیر قرار می‌دهد

شیشه توهمات شدید به همراه دارد عواطف و احساسات شخص را تحت تاثیر قرار می‌دهد

سلام دوستان در خدمت همسفر راضیه از لژیون پنجم شعبه صادق هستیم. گفت‌وگویی‌ را با ایشان ترتیب داده‌ایم که توجه شما را‌ به‌ این‌ گفت‌وگو جلب‌ می‌کنیم. همسفر راضیه به همراه مسافرشان روح الله، با آنتی‌ایکس مصرفی شیشه وارد کنگره۶۰ شدند. روش درمان‌ دی‌اس‌تی، باشربت اوتی مدت سفر اول ۱۲ ماه، مدت رهایی ۲ سال و ۶ ماه با راهنمایان. راهنما مسافر قاسم‌ و راهنما همسفر مریم، ورزش‌ در کنگره‌ شنا، الیبال.

دستورجلسه این هفته، شیشه و تخریب های آن و روش درمان با متد دی‌اس‌تی است در مورد این دستورجلسه توضیح دهید.

شیشه از نظر مصرفی جزء دسته موادمخدرهای صنعتی قرار می‌گیرد و توهمات شدید به همراه دارد، عواطف و احساسات شخص را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در ذهن او‌ حس شک و سوءظن را‌ ایجاد می‌کند. یکسری بیماری‌هایی را که از طریق ژن منتقل می‌شوند و خاموش هستند در فرد مصرف‌کننده‌ بیدار می‌کند. مانند پارانویا‌ و اسکیزوفرنی شیشه بسیار خطرناک و بی‌رحم است که فرماندهی مغز‌ را از شخص می‌گیرد و بیشتر‌ از هر نوع مواد دیگر‌ تخریب ایجاد می‌کند.

تجربه خود‌ از مصرف شیشه مسافرتان را بفرمائید؟

من زمانی که مسافرم درگیر اعتیاد بود خیلی اذیت می‌شدم از صدای فندک، تغییرات اخلاقی و رفتاری‌ و در کنارم حضور نداشت و من نیاز داشتم پدرم را در آن موقعیت‌ها کنارم داشته باشم. خیلی با کنایه و مدل‌های مختلف‌ به‌ او می‌گفتم که دوست دارم پدرم سالم باشد فکر می‌کرد من از اعتیادش خبر ندارم. من عاشق پدرم بودم و هستم هیچ موقع به رویش نمی‌آوردم که از اعتیاد او با خبر هستم. از این که می‌دیدم به خودش آسیب می‌رساند و حال خوش و جوانیش را‌ خراب می‌کند اذیت و ناراحت می‌شدم. هر وقت بدخلقی و یا بدرفتاری می‌کرد، من و مادرم آگاه بودیم که حالش خوب نیست و اگر رفتار بدی دارد پدر من نیست؛ چون پدر من مردی مهربان و خوش‌اخلاقی بود و دوست داشتم پدرم را از دست نیروی شیطانی موادمخدر و رفتار ضدونقیصی که داشت‌ نجات دهم. خدا را شاکر و سپاسگزارم که امروز پدرم در کنگره‌۶۰ درمان شده است و همان پدر مهربان و خوش‌اخلاق شده است که من دوست داشتم.

چه توصیه‌ای دارید برای همسفرانی که مسافرشان مصرف شیشه دارند و فکر می‌کنند شیشه درمان ندارد؟

من در دوره اعتیاد پدرم نوجوان بودم و مطالب زیادی در مورد شیشه و اثرات آن می‌خواندم و همیشه فکر می‌کردم شیشه درمان ندارد و برای درست شدن اوضاع و احوال مسافرم به هر ریسمانی چنگ می‌زدیم؛ ولی بی‌فایده بود خیلی‌ها را می‌دیدم که اعتیاد داشتند و بعد از ترک هنوز حالشان نرمال نشده بود؛ اما وقتی وارد کنگره‌ شدیم با دیدن انسان‌هایی که به درمان رسیده‌اند و چقدر رفتار معقول و درستی دارند دلم به این مکان امن گرم شد. متوجه شدم خیلی‌ها بودند که حال و اوضاع مسافرشان خیلی بدتر از مسافر من بوده و الان به درمان رسیدند برعکس بقیه روش‌ها.

به عنوان دانشجو در حال تحصیل همسفر؛ نیز هستید و آموزش‌های کنگره‌۶۰ را دنبال می‌کنید حس و حالتان را در مورد آموزش‌های کنگره بفرمائید؟

من هیچ وقت فکر نمی‌کردم شیشه درمان داشته باشد؛ چون با همان سن کم مطالب را که می‌خواندم حرف همه یکی بود. ترک موادمخدر، نه بازسازی جسم و نه درمان؛ ولی حرف کنگره محترم و مشخص بود. کنگره مقصودش درمان و بازسازی جسم است و در کنارش بازسازی  افکاری که با موادمخدر تحت تاثیر قرار گرفته است. کنگره با هیچ مرکز ترک اعتیادی قابل مقایسه نیست. اینجا یک راه بی‌بازگشت و درست را آموزش می‌دهند. دوباره از پایه این خانه ویران را با همت و محبت می‌سازند. قصد ندارند روی خرابه و جسم تخریب شده باز هم ساختمان یا همان جسم را بنا کنند؛ چون به علم سازندگی بدون تخریب رسیده‌اند.‌ ساختن زمانی اتفاق می‌افتد که بستر آماده باشد و زمانی که بستر ما مخروبه است، امکان ساختن زندگی درست در آن وجود ندارد.

برای صحبت پایانی اگرمطلبی به ذهنتان می‌رسد بفرمایید.

من به عنوان همسفر شخصی که مصرف شدید شیشه داشته و حدود ۱۲ سال تخریب مسافرم را‌ دیده‌ام با صمیمیت به تمام کسانی که مسافرشان شیشه مصرف می‌کند می‌گویم که در کنگره صبر را آموزش می‌گیرییم و باید تمرکزمان را بر روی اخلاق و رفتار خودمان معطوف کنیم تا حال مسافرمان خوب شود. درک می‌کنم که اعتیاد مسافر شما باعث اختلاتی در زندگیتان شده است؛ ولی تا زمانی که نور بخشش و محبت شما به زندگی مسافرتان نتابد حال خوب مسافر شما میسر نمی‌شود. انسان‌‌‌ها مجموعه‌ای از اخلاق‌های خوب و بد دارند؛ پس سعی کنید، فقط اخلاق‌های بد مسافرتان را نبینید و با دلی که روز اول کنارش بودید خواستار حال خوب او و خودتان باشید.

از همسفر‌ راضیه تشکر می‌کنم از این که وقتشان را در اختیار ما قرار دادند و برای ایشان و مسافرشان بهروزی و شادکامی را‌ آرزومندیم.

مصاحبه کننده: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر منصوره (لژیون‌هفتم)
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .