English Version
This Site Is Available In English

تنها ابزاری که برای رها شدن می‌دیدم دستان قدرت مطلق الله بود

تنها ابزاری که برای رها شدن می‌دیدم دستان قدرت مطلق الله بود

به نام قدرت مطلق الله

موضوع: تخریب شیشه و درمان آن با متدDST
من محمدرضا هستم یک مسافر، سن ۵۰ سال مدت تخریب ۳۰ سال انواع مواد مخدر، آخرین آنتی ایکس مصرفی ۱۰ سال مستمر مصرف شیشه و ۵ سال اخیر مصرف به صورت مقطعی جمعاً ۱۵ سال. با به اشتراک گذاشتن تجارب و اطلاعات کامل خود درصدد آمده‌ام مقاله‌ای را نشر نمایم.
امیدوارم مهارت نوشتاری و تحلیلی اینجانب در زمینه آشنایی سازی با یک ساختار مهلک‌و مخدر ویرانگر به نام شیشه بتواند در برطرف کردن چالش ها ودغدغه‌ها و نیز جوابگوی سوالاتی در خور برای مسافرها به ویژه همسفرهایی دردمند گردد تا بر اساس آن راه‌های حقیقی رسیدن به یک درمان قطعی نه یک ترک مقطعی را انتخاب نمایند با امید به مرهمی بر دل‌ها.
سخن‌اول:
۱۵ سال پیش که در حال مصرف مخدر هروئین بودم‌و سخنی به این میان آمد که مخدری به نام شیشه پا به میدان نهاده از لذت‌ها‌و تخریب‌هایش پرده نمایی کردند و بنده از فکر ویرانم لذت‌هایش را برگزیدم غافل از پس لرزه‌های این زلزله پس از حبس در زیر آوارهایش زمانی به خود آمدم که بسیار دیر شده بود.
درصدد مهارش برآمدم و تمام مسیرها را بسته دیدم اما خدا را شکر که تنها چیزی را که گذشته از یک نفس که در صور آشکار بر بدنم جاری بود در صور پنهانم ضمیری پاک و ساده با اعتقادی روحانی آمیخته با توکل ماورایی وصبر و امیدی از صفات خداوند در من هنوز میدانداری می‌کرد قصه این است که پیشنهادهای متعددی برای گذر از مصیبت‌ وارد بر من تحمیل شد.
همگی را بی‌اثر خواندم سرزنش‌ها شدم که پس مرا چه مرگیست و مکان مزارم در کدام ویرانه است تنها وصیت من این بود که من هنوز خوب می‌دانم زمانی را در مکان خاص از سوی پروردگارم روزنه‌ای از نور امید بر من می‌تابد در بی برایم گشوده می‌شود که خود خدا زمانش را بهتر می‌داند.
تمسخر از ایشان و پایداری در حفظ کلام از من پایان‌هایی بود از نتایجی بی‌حاصل با انسان‌هایی نه همدرد و نه با درک در جهت کسب تجاربی جدیدتربه احترام خواسته‌های ایشان و نیز دلیلی شیطانی که می‌خواستم برای رفع و دفع وقت تشنج‌های به وجود آمده در عرصه زندگی و اجتماعی زمانی را خریداری نمایم در جهت آرامش و تجدید قوای نامعلوم.
تاریخچه مختصری از راه‌های پیشنهادی: طب سوزنی و سم زدایی مراکز درمانی روانپزشکی و روانشناسی، دعانویسی، کمپ‌ها و ترک اعتیاد همراه با کلاس‌هایNEو... در کلام من حقیقت امر در چه بود؟ از دیدگاه من بر اثر تجربه‌های تلخم تنها سد ترک این مخدر محرک غول آسا گذشته از هوس ، وسوسه شدید شیطان بود و چون بنده در برابر آن فاقد قدرت بودم تنها ابزاری که برای شکستن این سد برای رها شدن می‌دیدم دستان قدرت مطلق الله بود و بس.
همان شد که من برایش در تقویم عمرم تاریخ تولدی دیگر را برایش رزرو کرده بودم آری از روی لطف و کرم ایشان برایم گشوده شد و از من فقط خواستند بنشینم و فرامین و قوانین را رعایت کنم با نشان دادن سندهای منطقی در سطح بین‌المللی همراه با الگوهایی بسیار شفاف و صادق آری کنگره ۶۰ که با سرچ آن در شبکه‌های اجتماعی می‌توان صدق این گفتار را دریافت و تایید نمایید.
شرح گزارشی مختصر از مصرف شیشه؛ شیشه چیست؟ مِت آمفتامین یا مخدر آیس یا کریستال نوعی داروی محرک بسیار قوی روانگردان و اعتیادآور با فازی متفاوت. مخدر باعث می‌شود مصرف کنندگان شیشه به طور غیر طبیعی انرژی زیاد و احساس سرخوشی طولانی مدت داشته باشند بر اثر تجربه از نظر بنده انرژی تا ۷۲ ساعت یکجا وارد جسم و روح مصرف کننده می‌شود.
شکل مخدر به صورت کریستال‌های شفاف و درشت است و از نظر اندازه به مانند ذره‌های شکر می‌باشد یا حتی پودر شده از لحاظ رنگ است اما می‌تواند رنگ‌های سفید مایل به آبی داشته باشد یا به صورت تکه‌های شیشه یا نبات بدون بو بامزه‌ای بسیار تلخ به راحتی در آب حل شود. روش تشخیص آن: مصرف کنندگان شیشه اغلب دارای مشکلات رفتاری روانی فیزیکی خاص هستند که قابل تشخیص است.
بر حسب تجربه باعث رفتارهای بسیار خطرناک هولناک مجرمانه می‌شوند همانند سقوط از ارتفاع بریدن سرو... بنده این سخن را تکذیب می‌نمایم و مستند نیافتم . می‌شود ماده‌ای که نوعی آن را دارو می‌خوانند که باعث نشاط و سرخوشی انرژی و مهربانی می‌شود این گونه خطر آفرین باشد تنها به یک صورت جرم برانگیز می‌شود.
با استعمال بیش از حد که منجر به بی‌خوابی شدید و توهماتی که در بر دارد و در کنار آن قرص‌های روانگردان میکس گردد و مهمتر از همه از سوی مخاطبانی که در برابرش به ستیز در می‌آیند و همانند سوهانی بر روح و روانش خدشه‌هایی وارد می‌نمایند شخص مصرف کننده دست به اعمال وحشتناکی می‌زند که این برای افراد عادی غیر ممکن است اتفاق بیفتد.
تشخیص از لحاظ پزشکی با تست ادرار ۱ تا ۴ روز و آزمایش خون ۱ تا ۳ روز انجام می‌شود. آزمایش بزاق۱تا۲روز انجام می‌گردد. عوارض کوتاه مدت فیزیکی: شامل ضربان‌نامنظم‌و سریع قلب و گرفتگی عضلات، درد قفسه سینه تشنج، بیهوشی، خشکی دهان، افزایش فشار خون که منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می‌باشد. هایپر ترمی یا افزایش دمای بدن و گشاد شدن مردمک چشم.
عوارض کوتاه مدت روانی :بی‌قراری و تحریک پذیری بی‌خوابی و بدگمانی به دیگران افزایش افکار منفی‌و عفونت‌های پوستی. عوارض بلند مدت: پوسیدگی دندان و عفونت‌های لثه، کاهش وزن بر اثربی اشتهایی وبی‌خوابی، آسیب‌های مغزی برروی توانایی‌های حافظه، تمرکز، تصمیم گیری و یادگیری‌هاو از دست دادن حافظه، بی‌ثباتی عاطفی، افسردگی و اضطراب ،روان پریشی همراه با توهمات و آسیب به‌کبد و کلیه.
چگونگی مصرف:بلع، استشمام از راه بینی،تزریق‌وکشیدن‌روی‌فویل،قاشق‌وپایپ. ترک اعتیاد شیشه چالش برانگیز است و اغلب راه‌های ترک آن دشوار است و نشدنی. سم زدایی تجویز داروهای ضد افسردگی، ضد روان پریشی کن‌ها و تکنیک‌های روانشناسی طب سوزنی این‌ها مواردی هستند بدون هیچ ادله و هیچ سند علمی و پزشکی و نیز در کنار این‌ها تمامی اطلاعات در سایت‌های مربوط به طور کامل غلط و نادرست است.
گوش دادن و عمل کردن به آنها و اراجیف برخی از پزشکان بی‌وجدان صرفا جهت کسب درآمدی نامشروع می‌باشد و تنها راه ممکن همان‌‌است که در بندهای فوق ذکر نمودم. تخریب کامل یا تدریجی مقطعی تمام سیستم‌های درگیر که به آنها اشاره‌هایی شد اعم از صور آشکار و صور پنهان بیمار، جبران این همه خسارت در یک زمان طولانی آیا در طول چند روز با چند قرص و چند آزمایش از سوی افراد نابلد و بی درک و غیر همدرد شدنی است؟
کلاه خود را قاضی کنید به راحتی به جواب این سوال دست خواهید یافت علم و علوم عالم‌های ما در کنگره ۶۰ مشخص و الگوها حاضر هستند. تشخیص با شماست با حرکت‌های عاقلانه‌راههای مطمئن آشکار می‌گردد.
نگارش: مسافر محمدرضا ل۹
تایپ: مسافر جواد ل۹
تنظیم و ارسال: مسافر جواد ل۱۴

مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .