English Version
This Site Is Available In English

مصرف شیشه بیش از هر نوع ماده مخدر دیگری در مغز تخریب ایجاد می‌کند

مصرف شیشه بیش از هر نوع ماده مخدر دیگری در مغز تخریب ایجاد می‌کند

سلام دوستان علی هستم مسافر سیگار

 

شیشه یک ماده محرک می‌باشد که از ماده مخدر آمفتامین درست شده است. سابقه مصرف شیشه به قبل از جنگ جهانی دوم می‌رسد. در آن زمان از شیشه به عنوان یک داروی موثر برای سربازانی استفاده می‌شد که استراحت کافی نداشتند و مدام در حال جنگ بودند. پس از گذشت زمان مشخص شد که بسیار اعتیادآور بوده و عوارض آن بسیار خطرناک است. برخی افراد سودجو تولید این ماده مخدر را در دستور کار خود قرار دادند و پس از تولید آن را وارد بازار کردند.
مصرف شیشه بیش از هر نوع ماده مخدر دیگری در مغز تخریب ایجاد می‌کند. تخریب بیش از حدی در سیستم‌های دوپامین و سروتونین ایجاد می‌کند. همچنین تاثیر مخربی روی مرکز احساسات و نیروی جنسی دارد.
مصرف شیشه باعث می‌شود که فرد در دو فاز اصلی وارد توهم شود: یکی فاز مسائل جنسی و دوم فاز تحت نظر بودن که فرد فکر می‌کند همیشه عده‌ای دنبال او هستند و او را تحت نظر دارند. این عوامل باعث می‌شود که خطرناک‌ترین رفتارها از این افراد سر بزند که ممکن است به قطع و جنایت نیز کشیده شود.
البته خبر خوب اینکه مصرف کنندگان شیشه به راحتی در کنگره ۶۰ درمان می‌شوند درمانی خوب و استاندارد که البته خواسته فرد هم خیلی حائز اهمیت است.

 

ویراستاری و ارسال: واحد مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .