English Version
This Site Is Available In English

دستور جلسه این هفته : وادی پنجم و تاثیر آن روی من

دستور جلسه این هفته : وادی پنجم و تاثیر آن روی من

دستور جلسه این هفته : وادی پنجم و تاثیر آن روی من
درجهان ما ، تفکر ، قدرت مطلق حل نیست ، توام با رفتن و رسیدن ، آن را کامل می نماید.

قبل از هر چیز یادآور می شویم که فایل صوتی و یا متن سخنان بنیان و نگهبان کنگره 60 در روز چهارشنبه در مورد دستور جلسه هفتگی را می توانیم در همین سایت مطالعه یا گوش کنیم و ببینیم نگهبان کنگره 60 از چه زوایایی به وادی پنجم نگاه می کنند .
برای پروسه عظیم درمان اعتیاد و در راستای به تعادل رساندن اظلاع مثلث درمان اعتیاد ، یعنی ، جسم ، روان و جهان بینی ، در وادی اول با موضوع تفکر و نقش حیاتی و کلیدی آن در چگونگی زندگی و تکامل آن ، آشنا شدیم ، در وادی دوم آموختیم که هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم ، حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم ، آموختیم که احساس پوچی و بیهودگی ناشی از اعتیاد و مصرف مواد مخدر با حرکت درست و اصولی ما کاملا از بین می رود . در وادی سوم یاد گرفتیم که در مسیر حرکت برای درمان اعتیاد ، فقط و فقط روی توانایی خودمان حساب کنیم  و به هیچ وجه حرکتمان را با انتظار کمک و یاری دیگران ، متوقف نکنیم ، زیرا بار اعتیاد روی دوش ماست و تنها کسی که باید آنرا حمل و در نهایت زمین بگذارد ، فقط خود ما هستیم و لاغیر .
در وادی چهارم آموختیم مسئولیت زندگی ما بر عهده ماست نه خداوند . نبایستی مسئولیت های حیاتی خود را به خداوند واگذار نماییم و از خویش سلب مسئولیت نماییم ، زیرا با این تصور و تفکر ، خداوند به ما کمک نخواهد کرد ، اما اگر مسئولیت را بپذیریم و حرکت نماییم ، آگاه مشمول رحمت  بی انتهای باری تعالی قرار خواهیم گرفت .
وادی اول تا وادی چهارم ، مبانی نظری و تئوری حرکت ما را در درمان اعتیاد  تبیین می نماید . خطوط فکری ما را برای حرکت درست ترسیم می کند و ما آماده حرکت می شویم ، زیرا وادی پنجم فرمان حرکت را صادر می کند .
در جهان ما ، تفکر ، قدرت مطلق حل نیست . توام با رفتن و رسیدن ، آن را کامل می نماید .

وادی پنجم با صراحت تمام می گوید که بایستی حرکت کنی  و تا حرکت نکنی ، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد . فکر و تفکر ، به تنهایی حلال مشکلات نیست ، برای رسیدن به محصول و نتیجه و حل مشکلات و یا درمان اعتیاد ، بایستی حرکت نماییم . حرکت است که تفکرات ما را کامل می نماید و ما را به مقصود می رساند .
در جهان ما ، تفکر قدرت مطلق حل نیست . شاید در جهان های دیگر و بعد از مرگ ، تفکر ، قدرت مطلق حل باشد ، اما درجهان ما و بعد فیزیک ، تفکر در  حالیکه بسیار مهم و حیاتی و تعیین کننده است ، اما قدرت مطلق حل نیست . قدرت مطلق حل مشکلات ، در تفکر صحیح و سالم بر مبنای آموزش و دانایی و حرکت و عمل سالم است
اخیراً بنیان و نگهبان کنگره 60 تفاوت دانستن و عمل کردن را در قالب موضوعات نظری و عملی بیان می نمایند . دانش نظری ، دانشی است که در محدوده سخن و دانستن باقی می ماند ، اما دانش عملی زمانیست که ما می توانیم آموخته هایمان را به مرحله عمل برسانیم ؛ نگهبان کنگره 60 تاکید می نمایند که علم و دانش کنگره 60 نظری نیست بلکه عملی است . بایستی آموخته ها به عمل در آیند زیرا در غیر اینصورت برای باورها ارزشی نیست و صرف دانستن به جایی نمی رسیم .
در کنگره 60 آنهایی موفق هستند ، آنهایی به درمان و رهایی می رسند ، آنهایی به تعادل و حال خوش مد نظر کنگره 60 می رسند ، آنهایی به جایگاه راهنمایی و سابر جایگاه های خدمتی می رسند که آموخته هایشان را به اجرا گذاشته اند .
وادی پنجم می خواهد به ما بگوید که تفکرات ما تا زمانی که حرکت نکنیم ، از قوه به فعل تبدیل نمی شوند . ما با استفاده از تفکراتمان و با استفاده از قدرت تصویر سازی ذهن ، هر چیزی را می توانیم در همین لحظه در ذهن خود خلق نماییم ، حتی غیر ممکن ها را ؛ این توانایی همان قدرت کن فیکون است که خداوند ، تمام و کمال آن را در اختیار دارد و هر چیزی را می تواند در لحظه خلق نماید . یا به عبارت دیگر ، "شو شود "  .
اما ما انسان ها ، فقط در ذهنمان این قدرت را داریم  . برای خروج تصاویر از دنیای ذهن و خلق آنها در دنیای بیرون باید حرکت نماییم . البته آن هم در حوزه قوانین فیزیکی زمین و دنیایی که درآن زندگی می کنیم  مثل مکان ، فضا  و ساعت  .
بنابراین ، وادی پنجم یک قانون است و در تمامی سطوح زندگی ما ، چه بخواهیم و چه نخواهیم حکم فرماست . برای درمان اعتیاد ، فکر کردن  به تنهایی کاری از پیش نمی برد ، باید حرکت کرد.

در متن وادی پنجم به هفت آیتم بسیار مهم که در واقع خطوط و چگونکی حرکت ما را در درمان اعتیاد ترسیم می نماید ، آشنا می شویم.
در وادی پنجم ، ما حرکتمان را آغاز می نماییم اما باید بدانیم که برای یک حرکت درست و اصولی که ما را به سر منزل مقصود برساند ، بایستی همواره این موارد را در نظر بگیریم و بر مبنای آنها حرکت خود را آغاز و ادامه دهیم .
موضوعاتی که در متن وادی پنجم به ما آموزش داده می شوند عبارتند از :
1- برگشت از ضد ارزش ها  2- خودداری   3- قناعت   4- صبر 5  - تجسس ، قضاوت ، غیبت   6- پس انداز  7- توکل ، رضا و تسلیم  .
بهترین تعبیر و بیان از این کلمات ، همان است که در متن وادی پنجم توسط بنیان کنگره 60 به آنها اشاره شده است اما در اینجا نیز  در حد بضاعتمان به چند مورد از آنها اشاره می کنیم .
برگشت  از ضد ارزش ها اولین مسئله است ، خروج از اسارت شیطان و باز نمودن بند اعتیاد و به عبارت دیگر، درمان اعتیاد بدون در نظر گرفتن این مسئله ، دست نیافتنی است .
مصرف کننده ای که می خواهد اعتیادش را درمان کند ، باید بداند که در تمامی سطوح زندگیش تا جایی که می تواند  سعی نماید از ضد ارزش ها برگشت نماید .
در غیر اینصورت ، اگر بخواهد اعتیاد را درمان کند در حالی که با ضد ارزش های دیگر ، درگیر است کار بسیار سخت می شود  اگر نگوییم غیر ممکن می شود . البته بندهایی که ممکن است ما را احاطه کرده باشند ،  یک به یک باز می شوند و قرار نیست که یکباره ، همه آنها باز شوند ، اما شایسته است با تمام توان درجهت دوری از ضد ارزش ها سعی نماییم تا از عهده درمان اعتیاد برآییم .

خودداری : خودداری همان گونه که از واژه آن پیداست ، یعنی در اختیار داشتن خود ، و انسان خوددار ، کسی است که صاحب و فرمانده خودش است و اختیار خودش را در دست دارد ، به عنوان مثال :  اگر قرار است به جایی و یا به مکانی نرود ، نمی رود . اگر باید کاری را انجام ندهد ، نمی دهد . اگر باید حرفی را نزند نمی زند و بسیاری امور دیگر .خودداری از کارها و یا اعمالی که فرایند درمان ما را متوقف می کند و یا به آن آسیب می رساند ، موضوعی است که بایستی همواره مدنظر  قرار گیرد و در ادامه ، در تمامی سطوح زندگی برای دوری از مسائل منفی ؛ همینطور از انجام کارهای که خوب و بد آن برای ما کاملا روشن نیست و در حالت دو دلی و شک هستیم ، باید خودداری نماییم .

صبر : صبر یکی از زیبا ترین موضوعات و مفاهیمی است که در کنگره 60 و در طول دوره درمان اعتیاد با آن آشنا می شویم . انسانی که مفهوم حقیقی صبر را بیاموزد و در زندگی خود به کار گیرد ، به حق به جایگاه بسیار ارزشمندی رسیده است . صبر یکی از صفات زیبایی است که در کلام الله به کرات از آن یاد می شود .
برای درمان اعتیاد ، ما شدیدا نیازمند آموختن و بکار گیری مفهوم صبر در زندگی خود هستیم . چرا که در غیر اینصورت ، یعنی بدون در نظر گرفتن صبر و عمل به آن ، هرگز به درمان اعتیاد نمی رسیم . نه تنها در درمان اعتیاد بلکه در هر موضوع دیگری نیز موفق نخواهیم بود .
صبر یعنی در نظر گرفتن پارامتر زمان برای انجام هر کاری ،همراه با سعی و تلاش حساب شده .
درمان اعتیاد 10 تا 11 ماه زمان می خواهد حل مشکلات و زمان و صبر می خواهد خروج از تاریکی مستلرم صبر ، تلاش و گذشت زمان است .

قناعت :قناعت نیز در جای خود بسیار تا بسیار حائز اهمیت است . شایسته است که در طول دوره درمان اعتیاد خود ، به آنچه که داریم قانع باشیم و قدر داشته های خود را بدانیم . قرار نیست که بلافاصله با شروع درمان ، تمامی مشکلات ما حل شود و هر آنچه که بخواهیم به سرعت بدست آوریم . خیر اینگونه نیست . با قناعت و استفاده بهینه و درست و شکر گزاری نعمت ها و امکاناتی که در اختیار داریم و در ادامه ، تلاش و کوشش فراوان ، می توانیم پایه های مالی زندگی خود را متسحکم نماییم ، و این مسئله یعنی استحکام پایه های مالی زندگی ، بسیار بسیار مهم است .

توکل : ما در زندگی روزمره با این مسئله زیاد برخورد می کنیم که مثلا یکی برای انجام کاری به کسی وکالت می دهد و او را وکیل خود قرار می دهد  تا از طرف او به نمایندگی از او کاری را انجام دهد .
توکل به خداوند نیز موضوعی است که بسیار شنیده ایم و بسیار با آن سرو کار داشته ایم . توکل به خداوند ، یعنی خداوند را وکیل خود قرار دهیم . اما آیا می توانیم دست روی دست بگذاریم و خودمان هیچ کاری نکنیم و بگوییم که ما به خداوند توکل کرده ایم و خدا خودش همه چیز را درست می کند ؟ خیر ، قضیه به این شکل نیست .

همانگونه که در وادی چهارم یادگرفته ایم ، ما بایستی مسئولیت امورات زندگی خود را بپذیریم و در جهت آنها تلاش و کوشش نماییم . اما اگر زمانی به مشکل بر خورد کردیم که حل آن از ید قدرت ما خارج بود ، آن گاه می توانیم به قدرت مطلق توکل نماییم و چشم به رحمت و عنایت  او داشته باشیم و این را نیز بدانیم که او هیچ گاه بندگان خود را فراموش نمی کند و در لحظات سخت و بحرانی زندگی ، رحمتش را از ما دریغ نمی کند .

در خصوص موضوعات دیگر وادی پنجم ، شما عزیزان را به خواندن متن کامل وادی پنجم نوشته مهندس حسین دژاکام و همینطور شنیدن سی دی  مر بوطه ، توصیه می نماییم . زیرا همان گونه که گفتیم بهترین و کاملترین برداشت و تعبیر در خصوص وادی های کنگره 60 ، مطالبی است که توسط نگهبان کنگره 60 در کتاب " عشق 14 وادی برای رسیدن به خود " به رشته تحریر در آمده است .

با احترام . مسافر علی خدامی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .