گفتگویی را در رابطه با دستورجلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» با همسفر بهاره ترتیب دادهایم که شمارا به خواندن این گفتگو دعوت میکنیم.
همسفر بهاره و مسافرشان یوسف با آخرین آنتیایکس مصرفی شیره وارد کنگره شدند. به مدت 10 ماه و 10 روز با متد DST و دارویOT به راهنمایی مسافر امیر و همسفر نسرین سفر کردند. در حال حاضر 1 سال و 3 ماه است که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر باستانی و رشته ورزشی همسفر بسکتبال در کنگره است. در این رابطه گفتگویی با همسفر بهاره ترتیب دادهایم که شما را به خواندن این گفتگو دعوت میکنیم.
چگونه میتوان این باور اشتباه، که شیشه اعتیاد ندارد را اصلاح کرد؟
متأسفانه؛ چون شیشه یکی از مخدرهای صنعتی است، در فکر عموم جا افتاده است که شیشه اعتیاد ندارد، ولی کاملاً فرضی اشتباه است چون هر موادی که انسان را از حالت طبیعی خارج کند، آنتیایکس محسوب شده و اعتیادآور است. به نظر من، تنها با معرفی نشانههای تخریب شیشه به افراد بیرون از کنگره میتوان به آنها یادآور شد که شیشه هم اعتیادآور است.
خانواده مصرفکنندگان شیشه چگونه باید در فرآیند درمان مشارکت کنند؟
بنده تا به حال تجربه ارتباط نزدیک با شخص مصرفکننده شیشه را نداشتهام؛ولی فکر میکنم باید خانوادههای این بیماران، صبر زیادی در روند درمان داشته باشند؛ چون شیشه بسیار روی مغز این اشخاص تأثیرگذار بوده و روند درمان آنها، زمان بر است و گاهی شاید با نوسان خلقی آنها روبهرو شوند.
متد DST چگونه ساختارهای تخریب شده مغز را بازسازی میکند؟
همانطور که با متدDST آشنا هستیم، به صورت تدریجی و آرام آرام درمان را انجام میدهد و باعث میشود سیستمهای تخریب شده بدن، مثل مغز، دوباره بازسازی شود و مانند روز اول، فعالیت داشته باشد.
شیشه و سایر مخدرهای جدید چه تفاوتی با مواد سنتی مثل تریاک دارند؟
همانطور که مشخص است، شیشه، مادهای صنعتی و ساخته دست بشر است و خیلی بیشتر از مواد سنتی برای بدن ضرر دارد و تخریب ایجاد میکند.
چرا میزان تخریب شیشه بیشتر از دیگر مواد مخدر دیگر گزارش میشود؟
همانطور که پیش از این اشاره کردم؛ چون شیشه صنعتی میباشد و دارای موادی است که بسیار برای بدن مضر است و تخریبهای فراوانی برای مصرفکنندگان آن، به همراه دارد.
چرا از مصرفکنندگان شیشه رفتارهای خطرناک سر میزند؟
زیرا مستقیم روی مغزشان تأثیرگذار است و باعث میشود، گاهی تعادلشان را از دست بدهند و برایشان توهم میآورد که موجب میشود رفتارهای خطرناک از ایشان سربزند
سپاسگزاریم از همسفر بهاره که وقت گرانبهای خود را در اختیار سایت نمایندگی قراردادند و دانش و تجربه خود را با ما همسفران به اشتراک گذاشتند. بهترینهای هستی در مسیر پیش رویتان.
مصاحبهکننده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر فرنگیس (لژیون سوم)
تایپیست: همسفر بهاره رهجوی راهنما همسفر نسرین(لژیون دهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابنسینا
- تعداد بازدید از این مطلب :
46