همسفر فاطمه و مسافرشان رضا با بیش از بیست و پنج سال تخریب با آنتیایکس مصرفی شیشه و هروئین وارد کنگره شدند. به مدت ۱۳ ماه با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر علیرضا و همسفر شکوفه سفر کردند. در حال حاضر یک سال و هفت ماه است که به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر طنابکشی و والیبال و رشته ورزشی همسفر در کنگره پینگ پنگ است. در حال حاضر همسفر فاطمه در جایگاه راهنمای تغذیه سالم در حال خدمت هستند.
۱_ لطفاً از مضرات مصرف شیشه بفرمایید و اینکه مصرف شیشه چه عوارضی برای فرد مصرفکننده دارد؟
عوارض جسمی شامل: کاهش شدید وزن، بیاشتهایی، پوست تیره، زخمهای مزمن، پوسیدگی دندان، خطر سکته قلبی و مغزی، بیخوابی شدید به طوری که مصرفکننده ممکن است چند شبانهروز نخوابد و بدن کاملاً فرسوده شود. عوارض روانی شامل: توهمهای بینایی و شنوایی یعنی فرد چیزهایی میبیند یا میشنود که وجود ندارند، احساس شک و ترس دائمی از اطرافیان، بعد از قطع مصرف فرد دچار افسردگیهای شدید میشود؛ حتی ممکن است فرد دچار جنون موقت یا دائمی شود، کاهش حافظه و تمرکز مغز در اثر مصرف شیشه توانایی پردازش اطلاعات را از دست میدهد، شیشه به شدت اعتیادآور است. مصرف شیشه نه تنها جسم و روان فرد را به سرعت نابود میکند بلکه باعث تخریب کامل زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی او میشود.
۲_ با توجه به اینکه مسافر شما مصرفکننده شیشه بوده است چه فرقی بین این ماده با بقیه موادمخدر وجود دارد؟
این ماده تخریبهای زیادی دارد و مسافر من به جنون کشیده شده بود و بدبینیهای کاملا وحشتناکی داشت؛ اما تریاک، شیره یا الکل اینگونه تخریبهایی ندارد، شیشه خیلی ماده خطرناکی است و امکان دارد همسر و فرزند خودش را قربانی کند و متوجه نشود.
۳_ چه صحبتی با مصرفکنندگان شیشه و یا مخدرهای جدید دارید؟
لطفاً به عوارض خطرناک شیشه توجه کنند و اگر هم دچار این بلا شدهاند کنگره۶۰ بهترین جایی است که میتواند انسان را نجات بدهد و دوباره به زندگی برگرداند.
۴_ برای همسفران سفر اولی که مسافر آنها مصرف شیشه دارند و مانند دیروز شما هستند چه توصیهای دارید؟
اگر مسافرتان هنوز مصرف میکند، شبها از ترس بیدار میمانید و احساس میکنید دیگر نمیتوانید ادامه بدهید بدانید که راه وجود دارد، کنگره فقط یک مکان نیست بلکه نجات است و این فرصتی برای بازگشت به زندگی هر دوی شما میباشد.
۵_ همسفری که مسافرش مصرفکننده شیشه است چه آسیبهایی میبیند؟
به نظر من آسیبی که یک همسفر میبیند مانند مرده متحرکی میشود که در آن خانه زندگی میکند یعنی ناامیدی مطلق. اینها آسیبهایی است که فرد مصرفکننده شیشه به خانوادهاش وارد میکند و آنها را از بین میبرد.
۶_ مسافرتان چند سال مصرفکننده شیشه بود و چه تخریبهایی داشت؟
مسافر من حدود ۲۰ سال شیشه مصرف میکرد. شاید برای بعضیها فقط یک عدد باشد؛ اما برای من ۲۰ سال تخریب یعنی یک عمر وحشت، توهم، بیاعتمادی و جهنم. با کوچکترین چیزی پرخاش میکرد، فریاد میکشید، تهدید میکرد و اجازه نمیداد از خانه بیرون بروم؛ حتی برای خرید نان. شبها از ترس خوابم نمیبرد و با وحشت منتظر بودم چه وقت دوباره جنجال به پا میکند، داد میزند یا به فرزندانمان آسیب میرساند. زندگی برای من و فرزندانم مانند یک کابوس طولانی و بیپایان شده بود. یه روز، تصمیم گرفتم برای خودم و فرزندانم کاری بکنم با ترس و درد رفتم سمت کنگره۶۰ و در آنجا فهمیدم که من تنها نیستم، کنگره۶۰ نجاتم داد.
۷_ وظیفه یک همسفر که مسافرش مصرفکننده شیشه است چیست و چگونه میتواند به او برای درمان و رهایی کمک کند؟
اولین وظیفه یک همسفر این است که بداند اعتیاد به شیشه فقط یک ضعف اخلاقی یا بیغیرتی نیست؛ بلکه یک بیماری پیچیده است که باید با علم، آموزش و صبر درمان شود. کاری که باید بکند این است که همراه و حامی باشد نه وابسته و ضعیف. همسفر باید خودش هم رشد کند، قوی شود و آگاهانه حمایت کند. یک همسفر اول باید خودش را بسازد، آرامش پیدا کند و شخصیتش را بازسازی کند؛ زیرا تنها در این صورت میتواند به درستی به مسافر کمک کند همچنین همسفر باید صبور باشد و به مسیر اعتماد کند چون درمان شیشه یک مسیر زمانبر است و ممکن است مسافر دچار نوسان شود پس همسفر باید بداند که نتیجه در لحظه به دست نمیآید؛ اما اگر به کنگره، راهنما و آموزش اعتماد کند و بماند نتیجه حتمی است.
مصاحبهکننده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
عکاس خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
159