شیشه به عنوان متآمفتامین شناخته میشود و یکی از مواد مخدر بسیار اعتیادآور است که تأثیرات مخرب و جبرانناپذیری بر روی سلامت جسم و روان فرد، زندگی اجتماعی و اطرافیان او دارد. شیشه بهعنوان یک محرک قوی، سبب ایجاد وابستگی شدید، مشکلات روانی و جسمی و کاهش کیفیت زندگی میشود. روش DST، با فراهم کردن محیط حمایتی و آموزشی، به افراد کمک میکند تا به درمان برسند و زندگی سالمی را تجربه کنند.
در رابطه با دستور جلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با روش DST» با همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فرشته گفتگویی ترتیب دادهایم که توجه شما را به آن جلب میکنیم. همسفر سمیه و مسافرشان حسین با آنتی ایکس مصرفی شیشه وارد کنگره۶۰ شدند. ۳۷ روز با متد DST و داروی اپیوم به راهنمایی مسافر سلمان و همسفر فرشته سفر میکنند. رشته ورزشی همسفر دارت و مسافرشان شنا است.

چه میزان جهانبینی بر روی روند درمان یک فرد مصرفکننده شیشه میتواند تاثیرگذار باشد؟
بسیار زیاد؛ زیرا شیشه مادهای است که بر روی جسم، روان، تعادل و احساسات فرد مصرفکننده تاثیر بسیار زیادی دارد و به همین دلیل علاوه بر رهایی از مواد، فراگیری جهانبینی نیز ضروری است تا به درمان برسد. طبق فرمایشات آقای مهندس: فرآیند درمان اعتیاد، یک مثلث است که از سه ضلع: جسم، روان و جهانبینی تشکیل شده است.
چه توصیهای برای همسفران سفر اولی که مسافرشان مصرف شیشه دارند میتوانید داشته باشید؟
صبر. بر حسب آمار افراد درمان شده و روش DST تنها مکانی که میتواند افراد دارای اعتیاد به شیشه را درمان کند، کنگره۶۰ میباشد؛ زیرا یک فرد مصرفکننده شیشه، در پنج حس درونی و بیرونیاش اختلال ایجاد شده است، بهطوریکه فرد از نظر ظاهری بیدار و چشمانش باز است؛ اما جسم و ذهن او کاملاً خواب میباشد.

نظر شما درباره مصرف شیشه چیست؟ آیا تخریب آن مشابه تریاک است؟
خیر. شیشه تخریبهای به مراتب شدیدتری نسبت به تریاک دارد، به عنوان مثال تریاک مانند یک فشنگ عمل میکند؛ اما موادی مانند شیشه دقیقاً مانند یک بمب اتم است. ساختار دستساز شیشه در آزمایشگاه و تخریبهای آن از مواد سنتی و گیاهی مانند تریاک بسیار متفاوت است.
راهنما DST در کنگره۶۰ چگونه میتواند به افراد مصرفکننده شیشه کمک کند؟
راهنمایان نقش بسیار مؤثری در کمک به افراد مصرفکننده شیشه دارند. آنها با استفاده از تجربیات و دانش خود میکوشند تا به افراد در مسیر درمان کمک کنند. با آموزشهای ناب کنگره۶۰ امروزه شیشه یا هر ماده مخدر و محرک دیگری قابل درمان است. به فرموده آقای مهندس: اعضای تیم راگبی کنگره۶۰ اکثراً مصرفکننده شیشه بودهاند و همین افراد چندین قهرمانی با این تیم به دست آوردهاند.
با توجه به اینکه شیشه در فرد مصرفکننده توهم ایجاد میکند چهطور میتوان به این افراد کمک کرد؟
به این افراد، با نشان دادن واقعیتهای زندگی، ایجاد انرژی مثبت و نظم در کليه کارهای روزمره میتوان کمک کرد.
سپاسگزاریم از شما که وقت گرانبهایتان را در اختیار سایت نمایندگی قرار دادید.
طراح سوال و مصاحبه کننده: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون نهم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
107