یازدهمین جلسه از دوره اول کارگاههای آموزشی خصوصی ویژه خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی ارکیده کرمان، با استادی مسافر خدیجه، نگهبانی موقت مسافر رمله و دبیری موقت مسافر معصومه، با دستور جلسه: «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان، خدیجه هستم یک مسافر.
خداوند را شاکرم که امروز در خدمت شما عزیزان هستم. همچنین از ایجنت محترم شعبه، گروه مرزبانی، راهنمای خوبم خانم مونا و راهنمای لژیون هفتم خانم پریسا بسیار سپاسگزارم که این فرصت خدمت و آموزش را در اختیارم قرار دادند.
دستور جلسه امروز دربارهی شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST است. یکی از مخدرهای قوی و مخرب که متأسفانه این روزها در بین جوانان رایج شده، شیشه (آیس یا کریستال) است. شیشه معمولاً به شکل خردهشیشه یا قطعات کوچک یخ دیده میشود و مادهی اصلی آن آمفتامین است.
این ماده از مخربترین انواع مواد مخدر است، زیرا بیشترین تخریب را در مغز ایجاد میکند. به فرمایش آقای مهندس، شیشه نهتنها مخدر بلکه مخرب نیز هست و بیشتر از سایر مواد به انسان آسیب میزند.
فردی که شیشه مصرف میکند، به مرور دچار بدبینی، سوءظن و توهم میشود؛ و رفتارهایی از او سر میزند که حتی خودش هم کنترلی بر آن ندارد. وقتی شخص مصرفکننده وارد فاز توهم میشود، آنچه برای دیگران غیرواقعی است، برای او کاملاً واقعی به نظر میرسد. او با آن توهمها زندگی میکند؛ و همین مسئله است که منجر به بسیاری از جنایتها، تخریبها و تهدیدات در خانواده و جامعه میشود.
خوشبختانه در کنگره۶۰، با متد DST و داروی OT، امکان درمان مصرفکنندگان شیشه نیز فراهم شده و بسیاری از مصرفکنندگان شیشه در کنگره به رهایی رسیدهاند، راهنما شدهاند و در حال خدمت و زندگی سالم هستند.
آقای مهندس مصرفکنندگان را به دو دسته تقسیم میکنند: مصرفکنندگان "شاخدار" که مصرفکنندگان شیشه هستند؛ چون هم به خود و هم به اطرافیان آسیب جدی میزنند. مصرفکنندگان "بیشاخ" که مصرفکنندگان تریاک و مشتقات آن هستند.
در همین رابطه، آقای مهندس یک داستان شیرین تعریف میکنند: سه نفر که با هم رفیق بودند، یکی مصرفکنندهی الکل، یکی شیشه و دیگری تریاک، روزی برای تفریح به خارج شهر رفته بودند و شب هنگام برگشتند، اما دروازه شهر بسته شده بود. مصرفکنندهی الکل، شروع به شکایت و سروصدا کرد. مصرفکنندهی شیشه گفت: «اشکال ندارد، از سوراخ روی در میرویم داخل!» و مصرفکنندهی تریاک گفت: «چرا شلوغ میکنید؟ یک گوشه میخوابیم، تا صبح خودش باز میشود!»
این حکایت بهخوبی تفاوت نگاه و وضعیت روانی مصرفکنندگان را نشان میدهد.
مصرف شیشه فرد را بهقدری از واقعیت دور میکند که دیگر درک درستی از محیط، شرایط و حتی خود ندارد و در این حالت میتواند هم برای خود و هم برای دیگران بسیار خطرناک باشد.
امیدوارم توانسته باشم حق مطلب را ادا کنم. از سکوت زیبای شما و توجهتان سپاسگزارم.
تایپ: مسافر الهه – لژیون هفتم – نمایندگی ارکیده کرمان
ویرایش: مسافر فرزانه – لژیون چهارم – نمایندگی ارکیده کرمان
بازبینی و ارسال: راهنما همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
61