English Version
This Site Is Available In English

بیشترین تخریب شیشه در قسمت صور پنهان انسان

بیشترین تخریب شیشه در قسمت صور پنهان انسان

جلسه هفتم از دوره چهلم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی گیلان با استادی مسافر پیمان، نگهبانی مسافر رشید و دبیری مسافر شاهرخ با دستور جلسه « تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز سه‌شنبه بیست و چهارم تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز‌‌ به ‌کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان پیمان هستم یک مسافر. ابتدا از بنیان کنگره 60 آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان، بابت فراهم نمودن چنین بستر امنی که افرادی همانند بنده، ورود کرده و به درمان قطعی مواد می‌رسند، کمال تشکر و قدردانی را دارم. سپس از راهنمای خود آقای محمد ایمان پرور، سپاسگزارم که همواره چراغ راهم بوده و بنده را همراهی نمودند. در ادامه از تمامی خدمتگزاران کنگره 60 تشکر می‌کنم که چنین جایگاه آرام و امنی را راه‌اندازی و نگهداری می‌کنند تا ما آرامش کامل و حال خوب را تجربه کنیم.

دستور جلسه این هفته، تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST، می‌باشد. همان‌طور که می‌دانیم، این ماده محرک سال 1986 میلادی در کشور آلمان ساخته شد که برای کنترل خواب و لاغری از آن استفاده می‌شد. در سال‌های بعد، در کشور ژاپن از این ماده، برای بیدار ماندن سربازان، مورداستفاده قرار می‌گرفت. ماده افیونی شیشه، حدوداً در سال 1381 شمسی، از آسیای شرقی، وارد کشورمان ایران شد.

در سال 1386 آقای مهندس دژاکام در بیانیه‌ای فرمودند، یک سونامی بزرگی از ماده شیشه درراه است و طبق پیش‌بینی ایشان، این سونامی در کشورمان رخ داد و ماده افیونی شیشه، افراد بسیار زیادی را به کام خود کشاند و فجایع بسیاری به بار آورد. در مصرف‌کنندگان این ماده صنعتی و بسیار افیونی، دو ویژگی مشترک دیده می‌شود، اول بدبینی به اطرافیان و دوم تعادل نداشتن و اختلال در خواب‌وبیدار ماندن طولانی‌مدت می‌باشد.

بارها در رسانه‌های مختلف دیده و شنیده‌ایم که در اثر اختلال روحی و روانی و توهم‌هایی ناشی از شیشه و چه بلاهایی که مصرف‌کنندگان این ماده، بر اطرافیان خود وارد نموده‌اند. این بدبینی در اکثر مصرف‌کنندگان مشترک است و آن‌ها همیشه در توهم و خیال این هستند که شخصی به دنبال آن‌ها می‌باشد و می‌خواهد آن‌ها را به قتل برساند. ازلحاظ جسمی نیز عوارضی همانند، اختلال در خواب، اضطراب، پریشانی، ناامیدی و ترس در همه افراد مصرف‌کننده دیده می‌شود.

بنده در سال 1398 وارد کنگره 60 شدم و هجده سال مصرف‌کننده شیشه بودم. قبل از ورود به کنگره، فکر می‌کردم شیشه را بایستی تا آخر عمر مصرف کنم درحالی‌که مواد دیگر مانند قرص و ترامادول را می‌توانستم مصرف نکنم، ولی شیشه چون بیشتر تخریبش در صور پنهان انسان است، برای بنده بسیار سخت بود. به گفته آقای مهندس دژاکام در همه جای دنیا هم شیشه و هم مواد دیگر نیز درمانی ندارد و فقط با قرص‌هایی همانند متادون به‌عنوان نگهدارنده و جایگزین استفاده می‌کنند.

خوشبختانه در کنگره 60 با روش DST و با مثلث درمان کنگره (جسم، روان، جهان‌بینی)، آقای مهندس دژاکام، درمان قطعی انواع مواد مخدر ازجمله شیشه و مواد صنعتی را به انجام رساندند. بهترین الگو و نمونه برای بنده در این روش راهنمای خود آقای محمد، بودند که 12 سال مصرف‌کننده شیشه بودند، دائم با خود می‌گفتم که اگر ایشان توانسته‌اند و به درمان قطعی رسیده‌اند بنابراین بنده نیز می‌توانم به درمان و حال خوش برسم.

خوشبختانه در ادامه و در سفر دوم فکر مصرف مجدد شیشه به ذهنم دیگر خطور هم نمی‌کند. به دلیل تأثیر بسیار زیاد شیشه در صور پنهان انسان و تأثیر اندک آن در صور آشکار، مصرف‌کننده این نوع از مواد مخدر اکثراً فکر می‌کنند که اعتیاد ندارند. به یاد دارم در سال 1391 وقتی به این نتیجه رسیدم که دیگر چاره‌ای برای بنده باقی نمانده است به کلینیک ترک مواد مراجعه کردم، یعنی درواقع از چاله به چاه افتادم و قرص B2 نیز به مواد مصرفی بنده اضافه شد و به قول آقای مهندس دژاکام، دوگانه‌سوز شده بودم.

در خاتمه آرزو دارم که تمام سفر اولی‌ها با گوش دادن به حرف راهنمای خود و رعایت قوانین کنگره 60 به درمان قطعی مواد خود برسند، مخصوصاً مصرف‌کنندگان شیشه که حتی پس از رهایی در لابراتوار شیشه قرار بگیرند و شیشه مصرف نکنند و به درمان قطعی و واقعی برسند.

برگزاری لژیون جونز (تغذیه سالم) با راهنمایی مسافر رضا

تایپ: مسافر نعیم لژیون دوم
ویرایش: مسافر مهدی الف لژیون پنجم
عکس: مسافر مهدی لژیون پنجم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر حجت لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .